Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Aslında al birini vur ötekine durumu var. Naruto desen, 400 küsür bölüm hikaye namına adam gibi hiç bir şey vermedi, sürekli birilerinin peşinden koşup durduk, işte daha yeni hikayeye girmeye başladı. Bleach desen, zaten 110'a kadar resmen high school animesi gibiydi. Espadalar sayesinde o da bir yerlere geldi. OP desen her bölüm filler gibi adeta, insanı bayma konusunda OP'nin üstüne yok diye düşünüyorum. Ama Vasto Lord'un hatrına Bleach diyorum.

bu arkadaş one piece'i 50. bölümüne kadar bile izlememiştir...

Haha sanırım öyle. Filler yok gibi bir şey zaten, olanlar da eğlenceli. Ayrıca çok uzun bir zamandır anime filler vermedi. İnsanı baydığı konusuna da asla katılmıyorum.

One Piece'in manga ya da animesine başlanıp bir 20-30 bölüm sindirildikten sonra diğer shounen tipi mangaların eksik kaldığı noktalar anlaşılıyor. Serideki karakterlere diğerlerine bağlanmadığım kadar çok bağlandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

quote:

Aslında al birini vur ötekine durumu var. Naruto desen, 400 küsür bölüm hikaye namına adam gibi hiç bir şey vermedi, sürekli birilerinin peşinden koşup durduk, işte daha yeni hikayeye girmeye başladı. Bleach desen, zaten 110'a kadar resmen high school animesi gibiydi. Espadalar sayesinde o da bir yerlere geldi. OP desen her bölüm filler gibi adeta, insanı bayma konusunda OP'nin üstüne yok diye düşünüyorum. Ama Vasto Lord'un hatrına Bleach diyorum.

Haha sanırım öyle. Filler yok gibi bir şey zaten, olanlar da eğlenceli. Ayrıca çok uzun bir zamandır anime filler vermedi. İnsanı baydığı konusuna da asla katılmıyorum.

One Piece'in manga ya da animesine başlanıp bir 20-30 bölüm sindirildikten sonra diğer shounen tipi mangaların eksik kaldığı noktalar anlaşılıyor. Serideki karakterlere diğerlerine bağlanmadığım kadar çok bağlandım.

Çok merak ediyorsunuz anlaşılan, günceldeyim OP'de ama söylediğim şeyi tam anlatamamışım galiba... OP'de filler çok ya da az gibi bir şey söylemiyorum, OP'nin her bölümü filler gibi diyorum. Aksiyon ve güç teknikleri konusunda zaten Bleach ve Naruto'nun oldukça gerisinde, geriye sadece eğlence faktörü kalıyor. Bu faktörde OP'yi tamamen matrak bir dizi haline sokuyor ve dolayısıyla her bölümü filler edasında geçiyor neredeyse ve bu da beni eğlendirmekten çok, sıkıyor. Tabi bu benim şahsi fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 15 Temmuz 2011; 20:32:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

quote:

Çok merak ediyorsunuz anlaşılan, günceldeyim OP'de ama söylediğim şeyi tam anlatamamışım galiba... OP'de filler çok ya da az gibi bir şey söylemiyorum, OP'nin her bölümü filler gibi diyorum. Aksiyon ve güç teknikleri konusunda zaten Bleach ve Naruto'nun oldukça gerisinde, geriye sadece eğlence faktörü kalıyor. Bu faktörde OP'yi tamamen matrak bir dizi haline sokuyor ve dolayısıyla her bölümü filler edasında geçiyor neredeyse ve bu da beni eğlendirmekten çok, sıkıyor. Tabi bu benim şahsi fikrim.

sen animeyi hikayesi için değilde hareketleri için felanmı izliyorsun sana tavsiyem dragon ball ın tüm serisini izlemendir OP seven zaten bu tür şeylerden sıkılmış kişilerden felan oluyor...ben açıkçası hikayesi ve her karakterine ayırdığı özel bölümler için izliyorum...hem üstelik illa bi kılıç hareketi 3 5 tane dağ bayır yıkacak diye birşey yok bleach teki gibi...

bir getsuga tenshou sonra bitti o düşman kimse artık...
    naruto bile daha iyi kalır bazı arkadaşlarımız hala animenin çizimden ibaret olduğunu düşünsede...

• quote:

Orijinalden alıntı: hell_wa

One Piece varken diğer animelere laf düşmez.
    Merak Ediyorum: One Piece olmuş 500 küsür bölüm. Peki biz eiichiro oda'nın insan olduğuna eminmiyiz?

12-13 yaş altı serileri bir yana bırakırsak 600 bölümü aşan ve çok sağlam beyin fırtınaları barındıran Detective Conan var. Daha eskiye gidersek metaseriler halinde 1979'dan beri sezonlar halinde de olsa devam eden Gundam gibi örnekler var. Eiichiro Oda'yı tarih yargılayacaktır ama kanımca Osamu Tezuka yada Ishinomori Shotaro gibi insanların değeri baki kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: hell_wa

One Piece varken diğer animelere laf düşmez.
    Merak Ediyorum: One Piece olmuş 500 küsür bölüm. Peki biz eiichiro oda'nın insan olduğuna eminmiyiz?

12-13 yaş altı serileri bir yana bırakırsak 600 bölümü aşan ve çok sağlam beyin fırtınaları barındıran Detective Conan var. Daha eskiye gidersek metaseriler halinde 1979'dan beri sezonlar halinde de olsa devam eden Gundam gibi örnekler var. Eiichiro Oda'yı tarih yargılayacaktır ama kanımca Osamu Tezuka yada Ishinomori Shotaro gibi insanların değeri baki kalacaktır.

Detective Conan nasıldır ki ? O kadar sağlam anlattınız ki hemen başlayasım geldi

• Konuyu hortlatıyorum hayırlı olsun :

Naruto izledim one piece izledim bleach izledim merak eden arkadaşlar varsa söylüyim

Naruto ve One Piece bleach in yanına bile yaklaşamayacak derecede, tabi yaşınız 25 civarı ise.

Kısaca şöyle diyim bleach ı bitireli 7-8 ay oldu oldu animesini mangasını hiç okumadım sevgilimi özler gibi özlüyorum hala aklıma geliyor duygulanıyorum falan o denli bir anime ve bleach için kısaca şöyle diyim neredeyse ilk 150-200 bölümde bleach i sevmeyebilirsiniz yani otomatiğe bağlarsınız sürekli bölümler izlersiniz vs aizen ile savaşlar başladıktan ve anime bittikten sonra bir bakmışsınız ki damarda kan olmuş ichigo her animede onu ararsınız vs.

Ayrıca şunu da söylemeden geçemicem ben görsele ve karakter tasarımına önem veren biriyim yani görseli karakterin çok iyi olmalı karizmatik vs olmalı ama ne one piece ne naruto böyle değil daha fazla çocuksu ama bleach 'te ichigo nun bankai halini görmek ya da Nugetsu form'unu görmek gerçekten insanı delirtiyor ve Getsuga Tenshou demesi tüyleri diken diken edebiliyor bazen.

En önemlisi de son aizen savaşını izledikten sonra emin olun firmaya email göndermek isticeksiniz animeyi devam ettirin diye.

Ha bide Naruto ile Bleach arasında ki en devasa farkı söylüyim Naruto da Hokage ye böyle büyük bir saygı veya büyüklük hissedemiyorsunuz adam pat diye savaşlara katılıyor vs Bleach te ise çok tadında bi tarz var bu büyük dövüşçülerin geçip kaptanlar bile burnundan tüy aldırmıyor özellikle de 1.Kaptanımız büyük baba olan adını unuttum şimdi 1 savaşta katılcağı sırada bile kaptanları azarlıyor onu savaştırdıkları için.

Kısacası mevzu bu Naruto ve One Piece biraz daha 15-18 yaş arasına hitab ediyor

• Fazlasıyla saçmalamışsın. Tamam Bleach'i sevebilirsin. saygı duyarız. ama Bleach'i seviyorsun diye, Naruto ve One Piece'ı 15-18 yaş arasına hitap ediyor. ben 25 yaşındayım bakın Bleach şöyle demek insanların gözünde seni karınca yapar. emin ol. bleach animesinden soğuttun beni.
  • Beni Naruto kadar etkileyemedi hiçbir anime.. Hayatımın animesi diyebilirim. Duygusallık açısından...
  • Bencede bleach biraz daha büyük yaşa hitap edemiyor kimse aksini iddia edemez ama malasef narutonun çizimleri bleach'e göre çok çocukça kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

Konuyu hortlatıyorum hayırlı olsun :

Naruto izledim one piece izledim bleach izledim merak eden arkadaşlar varsa söylüyim

Naruto ve One Piece bleach in yanına bile yaklaşamayacak derecede, tabi yaşınız 25 civarı ise.

Kısaca şöyle diyim bleach ı bitireli 7-8 ay oldu oldu animesini mangasını hiç okumadım sevgilimi özler gibi özlüyorum hala aklıma geliyor duygulanıyorum falan o denli bir anime ve bleach için kısaca şöyle diyim neredeyse ilk 150-200 bölümde bleach i sevmeyebilirsiniz yani otomatiğe bağlarsınız sürekli bölümler izlersiniz vs aizen ile savaşlar başladıktan ve anime bittikten sonra bir bakmışsınız ki damarda kan olmuş ichigo her animede onu ararsınız vs.

Ayrıca şunu da söylemeden geçemicem ben görsele ve karakter tasarımına önem veren biriyim yani görseli karakterin çok iyi olmalı karizmatik vs olmalı ama ne one piece ne naruto böyle değil daha fazla çocuksu ama bleach 'te ichigo nun bankai halini görmek ya da Nugetsu form'unu görmek gerçekten insanı delirtiyor ve Getsuga Tenshou demesi tüyleri diken diken edebiliyor bazen.

En önemlisi de son aizen savaşını izledikten sonra emin olun firmaya email göndermek isticeksiniz animeyi devam ettirin diye.

Ha bide Naruto ile Bleach arasında ki en devasa farkı söylüyim Naruto da Hokage ye böyle büyük bir saygı veya büyüklük hissedemiyorsunuz adam pat diye savaşlara katılıyor vs Bleach te ise çok tadında bi tarz var bu büyük dövüşçülerin geçip kaptanlar bile burnundan tüy aldırmıyor özellikle de 1.Kaptanımız büyük baba olan adını unuttum şimdi 1 savaşta katılcağı sırada bile kaptanları azarlıyor onu savaştırdıkları için.

Bleach mangasını okursan kalp krizi geçirirsin olaylar olaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Konuyu hortlatıyorum hayırlı olsun :

bende bleach diyorum.hocam bazı karakterler çok karizmatik bazıları unkarizmatik.vaizard ları ben hiç beğenmedim şahsen.espadalardada spoiler vermeyin kaçıncı olduğunu söyleyerek yaşlı adam vardı hiç karizma bulamadım. ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler grimjow ilk espada olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: magic_mert

Fazlasıyla saçmalamışsın. Tamam Bleach'i sevebilirsin. saygı duyarız. ama Bleach'i seviyorsun diye, Naruto ve One Piece'ı 15-18 yaş arasına hitap ediyor. ben 25 yaşındayım bakın Bleach şöyle demek insanların gözünde seni karınca yapar. emin ol. bleach animesinden soğuttun beni.

Üslubunu topla arkadaşım bleach i de one piece ide ben yazmadım bu benim görüşüm doğru düzgün konuş. Eğer 25 yaşındaysan yaşının insanı ol bir anime için karınca olmak vs mantıklımı sana göre benim hoşuma gidiyor ve bunu bastırarak söylüyorum izlemeyen varsa izlemesini istiyorum bu bukadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeo3090

Bleach mangasını okursan kalp krizi geçirirsin olaylar olaylar

Hocam ben manga denen şeye alışamadım hani animeyi izleyip alt fonda bleach te veya naruto da çalan müzikleri bi başka tat veriyor bir de seslendirmeleri ama bu gidişle manga da okumaya başlıcam sanırım ki 4-5 gün önce Bleach in ps3 oyununu buldum oyunu da gerçekten çok güzel ve zevk veriyor :) tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 29 Haziran 2013; 23:35:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magic_mert

Fazlasıyla saçmalamışsın. Tamam Bleach'i sevebilirsin. saygı duyarız. ama Bleach'i seviyorsun diye, Naruto ve One Piece'ı 15-18 yaş arasına hitap ediyor. ben 25 yaşındayım bakın Bleach şöyle demek insanların gözünde seni karınca yapar. emin ol. bleach animesinden soğuttun beni.

Üslubunu topla arkadaşım bleach i de one piece ide ben yazmadım bu benim görüşüm doğru düzgün konuş. Eğer 25 yaşındaysan yaşının insanı ol bir anime için karınca olmak vs mantıklımı sana göre benim hoşuma gidiyor ve bunu bastırarak söylüyorum izlemeyen varsa izlemesini istiyorum bu bukadar basit.

tamam bastırarak söyle. ama sende istemeden hakaret ediyorsun diğer animelere. neyse uzatmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

bende bleach diyorum.hocam bazı karakterler çok karizmatik bazıları unkarizmatik.vaizard ları ben hiç beğenmedim şahsen.espadalardada spoiler vermeyin kaçıncı olduğunu söyleyerek yaşlı adam vardı hiç karizma bulamadım. ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler grimjow ilk espada olmalıydı

O yaşlı adama katılıyorum ama grimijow konusuna katılıyorum ayrıca spoiler olcak ama bu kadar erken ölmemeliydi hatta aizen e karşı savaşmalıydı diye düşünüyorum bir de dövüş tarzı falan gerçekten çok etkileyiciydi özellikle ilk ichigo dövüşlerinde çok hoşuma gitmişti

Birde bu arada geçenlerde bleach in tshirtünü aldım göstermekten gurur duyarım :
     Bleach mı? One piece mi? Naruto mu?

çok hoşuma gitti aldığım günden buyana

oyunundan da bi görsel paylaşayım pek çekememişim ama

Bu arada Naruto da ki Kakashi Sensei 'yi çok beğeniyorum onu da demeden geçemicem seslendirmesini de sanırım Bleach 'te urahara 'yı seslendiren sanatçı yapıyor gerçekten güzel bi karakterdi

• bence one piece içlerinden en uzun süredir devam ediyor ve verdiği gaza getirme hissi bir ayrı fillerleri izlemesen zaten o kadar göz korkutucu da değil
    edit:bu arada konuyu açan seneler önce açmış o bu zamana kadar üçünüde bitirmiştir ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakalin -- 29 Haziran 2013; 23:45:11 >
  • Narutoyu izleyecek olan
    pain vs naruto
    yu izleyip sonrasını izlemesin çünkü oradan sonra batırıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

O yaşlı adama katılıyorum ama grimijow konusuna katılıyorum ayrıca spoiler olcak ama bu kadar erken ölmemeliydi hatta aizen e karşı savaşmalıydı diye düşünüyorum bir de dövüş tarzı falan gerçekten çok etkileyiciydi özellikle ilk ichigo dövüşlerinde çok hoşuma gitmişti

Birde bu arada geçenlerde bleach in tshirtünü aldım göstermekten gurur duyarım :

çok hoşuma gitti aldığım günden buyana

oyunundan da bi görsel paylaşayım pek çekememişim ama

Bu arada Naruto da ki Kakashi Sensei 'yi çok beğeniyorum onu da demeden geçemicem seslendirmesini de sanırım Bleach 'te urahara 'yı seslendiren sanatçı yapıyor gerçekten güzel bi karakterdi

farkında olmadan yine spoilr yedim.

• Üçü de gereksiz animeler. Özellikle One Piece'i izlemek zaman kaybı.(bence.) Sırf aksiyon üzerine kurulu animelere nedense ısınamıyorum. Bleach desen "God Mode: ON", Naruto desen aşırı yavaş ilerleyen bir anime.
    One Piece izlerken harcadığım zamanı başka seriler bulup izlemeye harcasaydım şu anda anime listemde en az 50 tane fazladan seri olurdu. Anime demek sadece shonen demek ve bu üç "popüler" anime demek değil.
  • Konu açılalı çok olmuş ama başka arkadaşlar için tavsiye vermek gerekirse, adı sayılan üç seri içerisinden her ne kadar animasyon şirketinden memnun olmasam da (kötü çizimler, dövüş sahnelerini uzatmak için yapılan filler sahneler vb.) One Piece'i tavsiye ederim. Ama şunu da söylemem lazım ki çizim kalitesi ve vs. sahneleri bakımından Bleach kraldır. Zaten bence Oda, Kishi ve Kubo arasından en karizma karakter tasarımlarını Kubo yapıyor ve animasyon şirketi de hakkını veriyor doğrusu. Yani sonuçta karizma karakterler ve göze hitap eden vs. sahneleri için Blech, konu derinliği ve duygusallık/komedi/aksiyonu bir arada yaşamak için One Piece, bu ikisini izledikten sonra vaktim var diyorsanız Naruto.

@systemwolf

Dostum tişörtü nerden aldın? İnternetten mi yoksa mağazadan mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.