Teğmen
16 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 179 (Bu ay: 0)
Gönderileri
konu silinsin
ps2 de oynadığımız winig hiçbir futbol oyununa değişemiycem kesindir...
pcdeki futbola gelince karşılaştırmak ban çok slakça geliyor çünkü ps2 veya ps3 deki fuTBOLU PCDE BULMAK İMKANSIZ.ama bazı kaynaklara göre konsol tabanlı futbol oyunları geleceğini duydum..(reklam vermk gibi olmasın gamespot.c o m)

GELİR Mİ?
GELİRSE DE NE ZMAN GELİR?
THE BATTLE OF MİDDLE EARTH2
ile ilgili herşeyinizi paylaşa bilirsiniz
...
Bu yılın başına kadar hep rally oyunlarıyla tanınan Codemasters ,günümüze kadar da hep sokak yarışlarıyla tanınan(prostreet hariç) EAGAMES si
1 senelik çalışma olan RACE GRID 2008 ile geçti söylentileri yayılıyor..Kendi ark. Need For Speed serisinden başka oyun oynamıyorlardı..Grid oynadıktan sonra hiç birinin bir daha need for speed ten konuştuğunu duymadım ve Grid mi güzel Carbon mu?sorusunu sorduğumda bunu sorman gerilik diyolar..küçüklüğümden beri rally hayranı olmam belkide beni Codemasters a yaklaştırmış olablir ama artık bana göre yeni nesil oyundaki arabalardan çok ;
İlk olarak her zman için grafiğe sonra ise EAGAMES'te hiç bir zman olmayan Oyunun Gerçekçiğine bakmaktadır...
Grafik yöninden EAGAMES CODEMASTERS'tan hep bir adım ÖNDEYDİ !
artık durumlar eşit codemasters ın son oyunu ile durumların eşit olduğu kanıtlandı..
Şimdi ise CODEMASTERS bir adım önde o da oyun gerçekçiği....
EAGAMES buna yetişebilirmi?
yoksa
CODEMASTERS liderliği sürdürebilecek mi?

???BU SAVAŞIN GALİBİ KİM OLCAK???
ark. 100ytl sermaye(semayeye 20-30 civarı ekleyebilrim..) var ne tavsiye edersiniz?2+1 ,3+1 anfili olcak?
iron man activasion elinden çalan sega naptığını biliyoruz.koskoca iron man uçarken ateş edemiyorüstünde bulunan kostüm sanki plastik....
çoçukluğumuzun en güçlü kahramanı The Incredible Hulk.....
hulk ezer,halk kırar,hulk sinirlenir dedik....ilk bize oyunun tanıtım vidyosunu verdiler vidyoyu bir izledik işte süper bir oyun geliyor dedik ama
vidyo film gibi süper anime yapmışlar oyun gene comonder 64 sanki...
Gamer ark. size sesleniyom Bizi Iron Man hatta canımız ciğerimiz HULK tan mahrum eden bu sega halen oyun üretimine devam edicek mi?
Hakkında
Forum İmzası:
Tehodred In World
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.834 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.