Şimdi Ara

Blademi?yoksa glavie mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    quote:

    Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

    ben sorsalar hangisini istersin die max cold-blade onunde duranı gormedim manyak bişi taramalı gibi vuruo hemde donduruo manyak bişi bence ama


    donduruomu vay be :) gel sen benı dondur sana 500m



    hocam oynadığımız oyunu unutmayalım lütfen ...

    boşa 500m harcama s0sun alırsın onn yerne
  • GLAVE NE GİYER ARKADASLAR GARMENDMİ ARMORMU PROTECTOR MU?
  • bu konular iyice anlamsizlasmaya basladi.
    madem soruldu tecrubemi yazayim...
    elimdeki char lvl 80 glavie.. %106 phys balance var.. bircok blader ile pvp yaptim, greece server'i bilenler varsa; xxdarkdragonxx var en sevdigim blader, elinde sosun+5 blade var. o adamla da yaptim. cok guzel vuruyor fakat ban karsi yaptigi max damage 8k oldu..o da critical..yatir, batirlari; 3k-6k arasinda degisiyordu. yaklasik 15 dakka devam etti boyle..fakat kesemedi..ben onu kesebildim mi? hayir, kesemedim.
    Blade char kesmesi zor char'dir, acik acik soyleyelim. klise olacak belki ama hakkaten karsi taraf iyiyse bir blade char'la glavie kesmeniz mumkun degil.
    sahsen kendi serverimdaki cogu char ile pvp yaptim. beni kesmeye en cok yaklasanlar; Q8 -- sosun +7 bow kullaniyor.. GC_Esprit --> sosun+5 glavie kullaniyor. fakat bu oyuncular bile kesemedi.. blade char mumkun degil kesemez..

    Blade vs Glavie...ayni lvl'de full farm'li ayni kalitede kiyafetlerle bir mucadele yasanirsa pot bitene kadar devam eder..

    bazilari "glavie char sıkıcıdır" demis.. bunu soyleyenler max kac lvl ve hangi kalitede bir glavie char kullandilar acaba... ezik char'la oynuyup bu build sıkıcıdır diyemezsiniz.

    cok uzun yazdim..okuyanlara tesekkurler..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Crash654789

    Arkadaşlar 80 levde sızce glaviemı daha ıyı yoksa blademı ben ızledıgım pvplerde bladenın hep az vurdugunu gordum glavienınde savunması yok sızce hangısı daha iyi?

    TABİKİ DE GLAVİEEEE
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_


    quote:

    Orjinalden alıntı: Crash654789

    Arkadaşlar 80 levde sızce glaviemı daha ıyı yoksa blademı ben ızledıgım pvplerde bladenın hep az vurdugunu gordum glavienınde savunması yok sızce hangısı daha iyi?

    TABİKİ DE GLAVİEEEE

  • Glavie Ne Türk KyaFet Giyer cevaplarmısınız Lutfen Ona Gore Char Açıcam
  • garment giyer
  • saol
  • ya arkdaşlar illede demişler ki blade sebebi ise kalkanıyla gerek block yaratması gerekse yatırma skilli ile karşısındakini etkisiz hale getirmesi.Yani çar anlayışınız bu mu arkadaşlar.Ne anlıyosunuz yere yatırıpaktan habire .En nefret ettiğim çardır kılıç kalkancı zaten.Pvplerini izlemek bile sıkıyo insanı 2 bladeçi kapışıyo ve yaptıkları sadece birbirlerini yere yatırıp kılıç batırma skillerini kullanmak o kadar yani pvp anlayışı bu dur kılıççıların belki nuker!!!!.yani yerinde olsam ben glavie açarım.şimdiilik blade iyi gözükse de ilerde pvp de aynı şeyi yapmaktan usanacaksın.Zaten kılıççıların bu skili olmasa yani bu skill değil aslında haksızlık diyelim işte bu olmasa kimse kılıççı kulanmaz zaten bladerçilerin kendisi söylüyo block var yere yatırma var diye.yani sıf bulnar var diye çar açmayın açacaksanız ilerde seveceğiniz bi çar açın.Yani size tavsiyem biçarın üstünde ne kadar emek harcadıysanız o çar en güzelidir kolayına kaçılarak yapılandırdığınız çar ne kadar mantıklı şekilde yapılandırılsa da size fazla bi zevk vermeye bilir.yani silahına göre çar seçimini zevkinize göre, bu seçimden yola çıkarak çarınızın güzel olmasını istiyorsanız seçiminize uygun yapılandırmalar yapınız.örneğin full str glavie gibi ya da str bow.vs vsvs uzun lafın kısası ölmek istemiyorum bu yeter diyossanız blade ama benim için önemli olan alacağım zevk diyorsanız glavie. tabi ben spearı tercih eder :D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

    ya arkdaşlar illede demişler ki blade sebebi ise kalkanıyla gerek block yaratması gerekse yatırma skilli ile karşısındakini etkisiz hale getirmesi.Yani çar anlayışınız bu mu arkadaşlar.Ne anlıyosunuz yere yatırıpaktan habire .En nefret ettiğim çardır kılıç kalkancı zaten.Pvplerini izlemek bile sıkıyo insanı 2 bladeçi kapışıyo ve yaptıkları sadece birbirlerini yere yatırıp kılıç batırma skillerini kullanmak o kadar yani pvp anlayışı bu dur kılıççıların belki nuker!!!!.yani yerinde olsam ben glavie açarım.şimdiilik blade iyi gözükse de ilerde pvp de aynı şeyi yapmaktan usanacaksın.Zaten kılıççıların bu skili olmasa yani bu skill değil aslında haksızlık diyelim işte bu olmasa kimse kılıççı kulanmaz zaten bladerçilerin kendisi söylüyo block var yere yatırma var diye.yani sıf bulnar var diye çar açmayın açacaksanız ilerde seveceğiniz bi çar açın.Yani size tavsiyem biçarın üstünde ne kadar emek harcadıysanız o çar en güzelidir kolayına kaçılarak yapılandırdığınız çar ne kadar mantıklı şekilde yapılandırılsa da size fazla bi zevk vermeye bilir.yani silahına göre çar seçimini zevkinize göre, bu seçimden yola çıkarak çarınızın güzel olmasını istiyorsanız seçiminize uygun yapılandırmalar yapınız.örneğin full str glavie gibi ya da str bow.vs vsvs uzun lafın kısası ölmek istemiyorum bu yeter diyossanız blade ama benim için önemli olan alacağım zevk diyorsanız glavie. tabi ben spearı tercih eder :D



    katılıyorum pvpde en iyi char yerine ilgini en cok ceken chardan acacaksın




  • ama yinede ben olsam blade seçerdim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __Bowie__

    ama yinede ben olsam blade seçerdim

    bana hangi anlamda katılıyosun fikrimde mi yoksa gülmekten mi?Fikrimde olmasa gerek:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WapTRyphoon


    quote:

    Orjinalden alıntı: __Bowie__

    ama yinede ben olsam blade seçerdim

    bana hangi anlamda katılıyosun fikrimde mi yoksa gülmekten mi?Fikrimde olmasa gerek:D

    ilerde seveceğiniz bi char açın dedin ya işte ona katılıyorum:)sırf pvp değil eğlencede lazım:)
  • Bilader en iyisi Blader
  • Glavie
  • FİRE GLAVİE LVL(0 de elindeki sosun+7 olsn hiç kimse yatırmaz hem setide sos kaynasın...





    benim hayalim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamitCagdas -- 7 Nisan 2007; 18:59:17 >
  • bence blade daha iyi ölmessin ama hızlı kasmak istiyosan glaw ol daha iyi..
  • Az ama öz wuran glaviemi yoksa sawunması iyi olup seri atsk yapan glaviemi bence fire+glavieben bowum ama ikisi arasında secim yaparsan glawie bence yatırır nedenmi glavie cok sert skilleri war blader coldla dondurur ama firede yawaslatma war ben 16 lwl bladerdım karsımda 13 lwl fire+glaviedi ben blader+cold adam bana wuduunda yawasladm beni kesti ama 80 lwl 80 lwldede glawie kesr derm ben
  • bence lvl 63 ten sonra eşite şartlarda bi glavierin bi bladeri yatırması imkansız çünkü 63 ten sonra bladere 2 tane yatırma skill i geliyor 2 sini ardı ardına kullanırsan(başka skill kullanmazsan) glavie yerden kalkamıyor bu yüzden glavier kesemez ha öbür taraftan blader kesebilirmi onada hayır,elinde çok süper bi silah olması lazım glavieri kesebilmesi için.
  • kardeş biliyorum senin sorun ile alakası yok (konuyu açan ile) ama sana şunu söylüyorum ben LWL 29 blade iken LWL 33 spear herifi aldım düşün artık olanları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.