Şimdi Ara

Blademi?yoksa glavie mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı değerlerde lv80 glavier ve lv 80 blader yenişemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crash654789

Arkadaşlar 80 levde sızce glaviemı daha ıyı yoksa blademı ben ızledıgım pvplerde bladenın hep az vurdugunu gordum glavienınde savunması yok sızce hangısı daha iyi?

SOn Noktayı Koyuyorum 7/1 Hybird Sword Shield
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLeF

STR 4ever ilk önce ama Glavie mi Blade mi dersen o Senin kendin Fikrin bence Full STR fire Glavie Herkesi yıkarsın Blade hariş ama Diosan Blade olurum Kimseyi kesemessin ama Ölmessinde Tercih senin Glavie olursan Alayını kesersin BLade olursan Ölmessin..

+1
    çok doğru söylemişşin
  • ben sorsalar hangisini istersin die max cold-blade onunde duranı gormedim manyak bişi taramalı gibi vuruo hemde donduruo manyak bişi bence ama
  • siz rüya goruyorsunuz kanımca onumde 80 lvl blade a 4 tane 80 lvl glavie cı gırdı bı boq olmadı blade cok saglam char belkı az vurur ama cok saglam
  • blader arasından kımseyı yatıramadı ama yatmadı da 80 lvl olunca strler yatmaz hele intcilerin yatırmasını dusunmeyın bıle 20 k can oluyor nukeler 4/5/6 k gelıyor bizim server da hybrd char var cok saglam öncelerı hep benı yenıyordu ustume full ınt basınca artık bısı yapamıyor çozum yolu bu blade ınmez glavie de strler ınmezzzzzz
  • 80 level blader ı yatıracak bi char olmaz.

glavier lar da cok sağlam olur ama defansları dusuk oldugu ıcın blade lere gore daha fazla damage alırlar.

ben de arkadasa katılıyorum..

FoReVeR BLaDe....
  • glavie sıkıcıdır bence
    2 saatte bı skıl vurcan ohooo
    blade oynarken ınsan bı garıp oluyor
    zevklı oluyo yanı havaya uç vur fln

• full in nukersin vede blade kullanıyosun o da güzel bir yorum tabi
  • blade olursan az vurrusun zor kesersin glavie olursan nasıl olsa heluksal hp verio shilde gerek yok glavie ol alayını kes 4ever glavie+fire
  • peki blade lighting nasıl olur ? yada glave ligting sizce hangisi yener ?
  • glavie lighting olmaz cunku lighting i int ler kullanır ayrıca lighting olursan başın belaya girer moblarla blade nin lighting olması önerilmez o char hepten batar bladeler cok saglam olmak icin cold acıyorlar biraz daha cabuk kasmak ve daha cok dmg vurmak için fire yani 2 charada lighting uymaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

aynı değerlerde lv80 glavier ve lv 80 blader yenişemez..

blader alır :)
  • Blader da SOSUN 64+7 olursa iyi olur. =) Ben ezelinden beri bladerim sosun olmazsa olmaz birşey blader için. Ama malesef sosun blade lvl52 bile bulmak güç Xianda. 64lük sosun bildiğim iki kişide var ikiside ecnebi =P

64som blade daha görmedim.. Ama bencede blader alır heleki karşıda sosun glaive yoksa
  • glavie charlarla yaptığım pvpler 5 dk sürmüyor
    kd'da 1 crit geçsin gerisin getirdikten sonra glavie mefta
  • blade glavyeyi serermi? 80 lv
  • bu sizin tercihinize kalmis ama 80 lwl bi glavie we blade kapisirsa eger itemlari hemen hemen ayniysa 2side yatmaz ama söyle bisey war, blade dikilirse glavie 3 en fazla 4 skillde rahatca bladeyi indirir ama blade için malesef aynisi geçerli degil...
  • yazın blade charım vardı 33 lvl lightining di (çok bilmiyordum o zamanlar) ama 33 lvl fire glavie arkadaşla dalga geçiyordum pvp lerde potu %80-90 yapıp adamı yatır-batır skilleriyle deli ediyordum üstüne 18 br kalkanda en iyi vurusuna block koymustu sürekl yatırıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

ben sorsalar hangisini istersin die max cold-blade onunde duranı gormedim manyak bişi taramalı gibi vuruo hemde donduruo manyak bişi bence ama

donduruomu vay be :) gel sen benı dondur sana 500m
  • dediğin gibi glaive nin savunması yok ama blade her zaman kazanır..bunu unutma ama adamın kıyafetleri sağlamsa ordan kaçsan iyi olur :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.