aynı değerlerde lv80 glavier ve lv 80 blader yenişemez..
quote:
Orjinalden alıntı: Crash654789
Arkadaşlar 80 levde sızce glaviemı daha ıyı yoksa blademı ben ızledıgım pvplerde bladenın hep az vurdugunu gordum glavienınde savunması yok sızce hangısı daha iyi?
SOn Noktayı Koyuyorum 7/1 Hybird Sword Shield
quote:
Orjinalden alıntı: cLeF
STR 4ever ilk önce ama Glavie mi Blade mi dersen o Senin kendin Fikrin bence Full STR fire Glavie Herkesi yıkarsın Blade hariş ama Diosan Blade olurum Kimseyi kesemessin ama Ölmessinde Tercih senin Glavie olursan Alayını kesersin BLade olursan Ölmessin..
+1 çok doğru söylemişşin
ben sorsalar hangisini istersin die max cold-blade onunde duranı gormedim manyak bişi taramalı gibi vuruo hemde donduruo manyak bişi bence ama
siz rüya goruyorsunuz kanımca onumde 80 lvl blade a 4 tane 80 lvl glavie cı gırdı bı boq olmadı blade cok saglam char belkı az vurur ama cok saglam
blader arasından kımseyı yatıramadı ama yatmadı da 80 lvl olunca strler yatmaz hele intcilerin yatırmasını dusunmeyın bıle 20 k can oluyor nukeler 4/5/6 k gelıyor bizim server da hybrd char var cok saglam öncelerı hep benı yenıyordu ustume full ınt basınca artık bısı yapamıyor çozum yolu bu blade ınmez glavie de strler ınmezzzzzz
80 level blader ı yatıracak bi char olmaz.
glavier lar da cok sağlam olur ama defansları dusuk oldugu ıcın blade lere gore daha fazla damage alırlar.
full in nukersin vede blade kullanıyosun o da güzel bir yorum tabi
blade olursan az vurrusun zor kesersin glavie olursan nasıl olsa heluksal hp verio shilde gerek yok glavie ol alayını kes 4ever glavie+fire
peki blade lighting nasıl olur ? yada glave ligting sizce hangisi yener ?
glavie lighting olmaz cunku lighting i int ler kullanır ayrıca lighting olursan başın belaya girer moblarla blade nin lighting olması önerilmez o char hepten batar bladeler cok saglam olmak icin cold acıyorlar biraz daha cabuk kasmak ve daha cok dmg vurmak için fire yani 2 charada lighting uymaz
quote:
Orjinalden alıntı: blackMASKe
aynı değerlerde lv80 glavier ve lv 80 blader yenişemez..
blader alır :)
Blader da SOSUN 64+7 olursa iyi olur. =) Ben ezelinden beri bladerim sosun olmazsa olmaz birşey blader için. Ama malesef sosun blade lvl52 bile bulmak güç Xianda. 64lük sosun bildiğim iki kişide var ikiside ecnebi =P
64som blade daha görmedim.. Ama bencede blader alır heleki karşıda sosun glaive yoksa
bu sizin tercihinize kalmis ama 80 lwl bi glavie we blade kapisirsa eger itemlari hemen hemen ayniysa 2side yatmaz ama söyle bisey war, blade dikilirse glavie 3 en fazla 4 skillde rahatca bladeyi indirir ama blade için malesef aynisi geçerli degil...
yazın blade charım vardı 33 lvl lightining di (çok bilmiyordum o zamanlar) ama 33 lvl fire glavie arkadaşla dalga geçiyordum pvp lerde potu %80-90 yapıp adamı yatır-batır skilleriyle deli ediyordum üstüne 18 br kalkanda en iyi vurusuna block koymustu sürekl yatırıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr
ben sorsalar hangisini istersin die max cold-blade onunde duranı gormedim manyak bişi taramalı gibi vuruo hemde donduruo manyak bişi bence ama
donduruomu vay be :) gel sen benı dondur sana 500m
dediğin gibi glaive nin savunması yok ama blade her zaman kazanır..bunu unutma ama adamın kıyafetleri sağlamsa ordan kaçsan iyi olur :)