Şimdi Ara

BLACKPILL + BRUTAL REALITY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tipsiz ve fakirlerin acı gerçeği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ref

• Ortalama altı erkekler için blackpill tek gerçektir ama ortalama üstüyseniz redpill gerçektir
    Ben ortalama altıyım fakirim asgari ücretle çalışıyorum tipsizim 2/10 falan tipim var sosyal statüm ve geçerli iyi bir mesleğim yok kısayım zayıfım zeki değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı yapağa benzeyen beyefendilere açıklamak isterim ki asgari ücret 15k ben 8k kira veriyorum
    Babamın evinde babamın ekmeğini yeniyorum

• bu sözcüklerin hepsi, birinin bi sözcük uydurması ve 40 farklı kişinin 40 farklı anlam yüklemesi ile yayılıyor.

mesela ben bugün "Cyanpill" diye bi tabir uydurup İnternette duyurayım, sonra kendi haline bırakayım. aradan 2 sene geçtikten sonra 40 farklı anlam yüklenmiş olur. forumlarda insanlar sanki Cyanpill terimi 3000 senedir kullanılıyormuş gibi konuşurlar.

şuanda mesela MGTOW terimi üzerine çok vok farklı anlamlar yükleyen kişiler var. hepsi de MTGOW terimi 3000 senedir varmış gibi konuşuyorlar. halbuki son 10 senede uydurulmuş bi terim.

ekleme: hahaha Cyanpill terimini kıçımdan uydurmuştum ama Google da bi arattım, bu terimi zaten gerçekten biri uydurup anlam yüklemiş bile. incel forumu çıktı. düşünün abi kıçınızdan uydurduğunuz terim bile tutulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Temmuz 2024; 10:25:42 >
  • üzülme hamzoş bi dahaki hayatında benim gibi yakışıklı karizmatik olursun götürürsün gacıları dert etme

• barıştınmı sevgilinle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuya bombos itiraz yorumları gelmiş bu bile konunun hakliliginin ispati tartismaya girmeyecegim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Temmuz 2024; 13:1:5 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Pain pain pain pain PAIIIIIIN Pain pain pain pain PAIIIIIIIN Pain pain pain pain PAIIIIIIN Pain pain pain pain PAIIIIIIN Pain pain pain pain PAIIIIIIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• lowss kullanıcısına yanıt
    Boy kac

Boyunuz kac

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    1.78

• Gercek zeroysan iyi yaptın
    Cakma zeroysan bilemem
    Epsilonun bile cakmasi yapıldı forumda ve tuttu kendimdn bile suphe ediyorum omg

Hocam 1.78 seniz sınırın bı tık. üstu 175 176 altı kısa ama 178 kesinlikle değil 3 4 cm ekleseniz 181 182 deseniz kimse farketmez 150 155 boyunda biri icin selvi boylu bile olursunuz bence sizin sorun tip 10da2 3 sunuz boy kötü değil kesinlikle gayet iyi ben 165 im ben napcam asil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.