Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
10
Favori
242.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • turkcell'den aldığım blackberry'e vodafone hattımla ağ web kodu girip açtım çalışıyor. Avea hat taksam aynı ayarı tekrar yapmak zorunda mıyım yoksa 1 kere yaptım iş bitti mi?

    Ayrıca cihaza vodafone sim cartı takmamla birlikte ağ wep kodunu sordu yazdım. Seçeneklere falan girmeme gerek kalmadı bile. Hat çalışmaya başladı. Başka bir şeye gerek yoktur değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 17 Şubat 2015; 14:46:35 >
  • Arkadaslar sakin para vermeyin ben kvk ya daha bu sabah mail attim 2 saat icinde cevap verdiler durumu bildirin imei marka model verin ag mep kodunuzu yolluyorlar size. Allah ragzi olsun kvk dan. Su anda da o kodunu aldigim blackberry torch la yaziyorum bu mesaji avea liyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NaksuanTV kullanıcısına yanıt
    HARDLOCKED BLACKBERRY 9900 MEP (0) DENEME KALDI SORUNU (YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLAR İÇİN)

    Merhaba arkadaşlar. Sim kilitli t-mobile Blackberry Bold 9900 telefonumun kilidini kırmak için mep kodu denilen şeyi (10 deneme hakkınız var) para verip kod almama rağmen çözemedim. En sonunda ebay üzerinden uzaktan teamviewer bağlantısıyla bu sorunu çözecek birini buldum. Öncelikle şunu bilmek gerekiyor ki HARDLOCK olmuş cihazı sadece programlarla çözemiyorsunuz. Ek bir donanım gerekiyor. HCX Magma Box denilen bir cihaz var fiyatı 250 USD civarında. Bunun gibi başka unlock cihazları da var. Ama bir tek telefon için bu cihazdan almaya gerek yok. Bu işi uzak masaüstü bağlantısıyla yapan birini bulmanız gerekiyor. Ben dediğim gibi ebay.com üzerinden hardlocked blackberry dediğimde florida'dan birinin bu işi sadece 5 dolara yaptığı ilanı gördüm. Google translate aracılığıyla ingilizce sorununu da çözdük ve. Ödemeyi yapıp satıcıyla iletişim kurdum. Neyse florida ile saat uyuşmasa da bir ara denk getirdik. Ben telefonumu kendi PC me bağladım o da HCX magma box cihazını kendi PC sine bağladı. Team viewer ile benim bilgisayarıma bağlanıp gerekli programı kurdu ve tek tıkla telefondaki bloke kalktı. Bu sorunu çözmek için garantiye yada servise telefon götürmenize gerek yok. Eğer donanım haber müsade ederse ben bu işi yaptırdığım kişinin ebay ilanını buraya ekliyorum. Belki birinizin işini görür de atıl kalmış blackberry telefonlarınızı ayağa kaldırırsınız. İyi günler.


    ilan adresi:
    http://www.ebay.com/itm...-Provider-/271840139102




    eğer ilan yayından kalkarsa satıcıyla iletişim kurun. Bu da satıcının profil sayfası:
    http://www.ebay.com/usr/k2jones08


    Konuyla ilgili daha fazla detay ihtiyacı olan arkadaşlar bana soru sorabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the66 -- 21 Mayıs 2015; 9:49:44 >




  • kvk ağ mep kodu sorgulama :http://www.kvkteknikservis.com/KVK/simkilit.html

    bana çıkmadı siz şansınızı deneyin belki çıkar olmadı servise mesaj atın.
  • arkadaşlar slmlar 8520 aldım turkcell harici çalışmıyor bu kodu nasıl temin edebilirim bunada mı para verecez anlamadım ben
  • arkadaşlar merhaba.Eski bir şirket telefonu var elimde 9700 Bold modeli var. Telefon Turkcellden çıkma. Avea hattımda kullanmka istiyorum fakat kullanamıyorum. Turkcell müşteri hizmetlerinden cihazın imei numarasını vererek 16 hanelı ağmep numarasını aldım. Girdiğimde ise kod hatalı yazıyor.Sistemdeki kodu telefonuma mesaj olarak attılar ama yine olmuyor. Telefonu ilk açtığımda kalan 3 yazıyordu, şimdi ise 0 yazıyor. ne yapabilirim bilemedim? Şu anda turkcellde sıkıntısız çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by MuSTy

    arkadaşlar merhaba.Eski bir şirket telefonu var elimde 9700 Bold modeli var. Telefon Turkcellden çıkma. Avea hattımda kullanmka istiyorum fakat kullanamıyorum. Turkcell müşteri hizmetlerinden cihazın imei numarasını vererek 16 hanelı ağmep numarasını aldım. Girdiğimde ise kod hatalı yazıyor.Sistemdeki kodu telefonuma mesaj olarak attılar ama yine olmuyor. Telefonu ilk açtığımda kalan 3 yazıyordu, şimdi ise 0 yazıyor. ne yapabilirim bilemedim? Şu anda turkcellde sıkıntısız çalışıyor.

    Normalde 10 hakkınız olur ağ mep kodu için.Ağmep kodunu 10 kez üst yanlış girerseniz o cihazı artık sadece cihazı satın aldığınız operatörün hattı ile kullanabilirsiniz. Cihazda kalan 3 hakkınızdı bitirmişsiniz. Keşke acele etmeseydiniz. Ben yardımcı olurdum. Artık cihazınıza doğru ağmep kodunu girseniz bile işe yaramıyacaktır. Çünkü kalan hakkınız 0 ise yapacak birşey yok. Bu sorunu çözen teknik servisler var. Ağ meb kodu hakkınızı tekrar 10'a çıkarıyorlar. Tabi elinizdeki cihazın piyasa fiyatı 80TL'dir. Teknik servis'e bi sorun ama genelde 60TL falan istiyorlar bu işlem için. Değmez yani

    Ağ meb kodu sorunu olanlar, yurtiçi ve yurtdışı farketmez ağmeb kodunuzu ücretsiz veririm size. Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaksuanTV

    quote:

    Orijinalden alıntı: Margiana

    Merhaba;
    Nasiil format aticaz detayli bir aciklama sansiniz varsa cok sevinirim. Yardimlariniz icin cok tesekkurler. (9800 0 deneme limiti kaldi)


    Cevabınız aşağıda
    hocam bb 9780 cihazim turkcellden alinma kodu nasil teymin ederim. tt ye gectimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naksuan tv size mesaj attım facebook tan lütfen bakabilirmisiniz

    balikekmek48@hotmail.com
  • Merhaba,
    Konuya olan yoğun ilgi ve mesajalrınız için teşekkürler. Ancak bu konuda artık destek olamıyorum. Cihazınızın mep kodunu tedarikçi firma veya gsm operatörünüzle görüşerek çözüm arayabilirsiniz.
    Mesaj yoğunluğu sebebiyle dönüş yapamadığım mesajlar için kusura bakmayın.
  • Selam arkadaşlar, Bana da MEP kodu lazım oldu ve aşağıdaki siteden tüm kodları aldım. BB cihazda denedim ve çalıştı. Kimseye kod yollamanıza gerek yok 5 dakikada kendiniz yapabilirsiniz. Teşekkürü eksik etmeyin :)

    http://bbs.x-mobila.ru/index.php
  • excalibur13 kullanıcısına yanıt
    eline sağlık. hey gidi Black Berry..
  • forumdan dokuk 9300 curve aldım vodafona hat taktım mep kodu istiyor. bu aletin mep kodunu yanlış girdim. kullnamayacakmıyım butun hatlarda? bu nasıl resetlenir yada yolu yokmu? aletler dokuk zaten 4 tane kazık yedik 1 i hic calısmadı 3 u acıyor tusları basn birisi var. kapak aldım bugun gelecek kullanamazsam onlarda perte cıkacak. bu aleti nasıl kullanbilirim. mep kodu nasıl nereden alınırdı?
  • excalibur13 kullanıcısına yanıt
    Rabbim tuttuğunu altın etsin :)
  • Dostlar at&t cihazı classic q20 için Mep Kodu lazım. Lakin cihazı sıfırlama yaparken 10-0015 kodunda kaldı. Onu çözmem lazım önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry 7290 firmware elinde olan varsa link atabilir mi

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.