Şimdi Ara

Black Ops 2 de ön sipariş patlaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Call of Duty efsanesinin sıradaki oyunu Black Ops II, ön siparişe çıktığı ilk 24 saat içerisinde 2010 yılında çıkış yapan selefini üçe katladı.

Uzun zamandır heyecanla beklenen Call of Duty: Black Ops II'yi Treyarch geçen hafta duyurdu ve beklendiği üzere oyun daha piyasaya çıkmadan liste başı oldu. Yıllardır başarısı artarak devam ettiren CoD serisi, haliyle her sene oyuncu sayısını da artırıyor. Black Ops da, çıktığı sene çok yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve Amerika'da "tüm zamanların en çok satan video oyunu" olmuştu.

Oyunun çıktıgı gün yeni bir dünya rekoru bekleniyor.

13 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Call of Duty: Black Ops II, şuan Amazon'da 42.90 £'dan ön siparişe çıkmış durumda...

• bu videodan sonra artık hiç para vermem bu oyuna yine grafikler aynı yine ama
    allahtan umit kesilmez
  • Vala dostum durum hiçte öyle görünmüyor baksana.
  • bütün cod cular alacaktır video ile olsaydı bu işler tamam video kaka bie video ama baksan 3 e katladı diyo
  • Bundan bir saat once konusu açıldı bilgileri orada paylaşırsanız iyi olur
  • Aynı tas, aynı hamam, aynı adamlar.
  • Beklenen bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Aynı tas, aynı hamam, aynı adamlar.

Buyur dostum bir sıkıntınmı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık...
  • Herkes para vermem diyor ama çoğu kişi de alıp bir kere bitiriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Herkes para vermem diyor ama çoğu kişi de alıp bir kere bitiriyor :)

Ben artık almıyorum , almıycamda valla hocam. MW3'üde almadım netekim. Artık kabak tadı vermeye başladılar. Eski köye yeni adetler trailerdan gördüğüm kadarıyla robotumsu cisimler falan . MW2 oynadım en son. Rıdvan Dilmen abimizin değimiyle ''Mesela bir COD 2'' değil diycem. Bilemiyorum o Call of Duty / Call of Duty 2 havası , hevesi , keyfi yok artık bana görede. Şu saatten sonra Battlefield alıp yürür diye düşünüyorum. Kitle meselesi tabi ama yinede.

• COD MW2 aldık,COD Black OPS aldık,COD MW3 aldık,COD Black Ops 2 çıksın yine alacağız.Hatta,seneye yeni COD serisi çıksın yine alacağız.Kim nederse desin bu oyundan hem single play olarak hem de online olarak oynamaktan son derece keyif alıyoruz.Online oynamaktan gecelerimiz gündüzlerimiz karşıyor.Zamanında MoH serilerini takip ettikte n'oldu!Battelfield 3 aldıkta n'oldu!Hepsinin yeni jeneresyonları rezildi.COD 'de yine aynı grafik ama konsolların sistemini zorlayan grafikleri veriyor.EA gibi biz böyle oyun yaptık şöyle oyun yapıyoruz deyip,millet oyun çıktıktan sonra "Bu ne rezil grafikte oyun" dediklerinde "Konsollarla ancak bu olur "deyip,biz oyuncularla dalga geçmiyorlar.Kim nederse desin bu senede gelcekteki senelerde de COD serileri alıp başını gider ve gidecekte.Keşke sağlam bir rakip çıksada COD'nin yanında onuda alıp oynasak.Ayrıca,bu oyunu neden kötülüyorlar anlamıyorum.Oyunu almaz ve oynamazsınız olur biter.Biz Black Ops 2 oynarken sizlerde Battelfield 3 oynamaya devam edersiniz.Bu olay bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

COD MW2 aldık,COD Black OPS aldık,COD MW3 aldık,COD Black Ops 2 çıksın yine alacağız.Hatta,seneye yeni COD serisi çıksın yine alacağız.Kim nederse desin bu oyundan hem single play olarak hem de online olarak oynamaktan son derece keyif alıyoruz.Online oynamaktan gecelerimiz gündüzlerimiz karşıyor.Zamanında MoH serilerini takip ettikte n'oldu!Battelfield 3 aldıkta n'oldu!Hepsinin yeni jeneresyonları rezildi.COD 'de yine aynı grafik ama konsolların sistemini zorlayan grafikleri veriyor.EA gibi biz böyle oyun yaptık şöyle oyun yapıyoruz deyip,millet oyun çıktıktan sonra "Bu ne rezil grafikte oyun" dediklerinde "Konsollarla ancak bu olur "deyip,biz oyuncularla dalga geçmiyorlar.Kim nederse desin bu senede gelcekteki senelerde de COD serileri alıp başını gider ve gidecekte.Keşke sağlam bir rakip çıksada COD'nin yanında onuda alıp oynasak.Ayrıca,bu oyunu neden kötülüyorlar anlamıyorum.Oyunu almaz ve oynamazsınız olur biter.Biz Black Ops 2 oynarken sizlerde Battelfield 3 oynamaya devam edersiniz.Bu olay bu kadar basit.

Sen fazla sıkıntı etmişsin yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Aynı tas, aynı hamam, aynı adamlar.

Buyur dostum bir sıkıntınmı var?

Sana demedi onu Oyun yapımcılarına dedi
  • Herzamanki motordan yap bir yeni oyun daha... Nasıl olsa alıyorlar değilmi ?
  • Ben artık bu oyunun büyülü olduğunu felan düşünüyorum isminde bilinç altı mesaj mı vardır oynarken insanları etkliyormudur nedir her neyse bi olayı var bunun. Bende uzun yıllardır oynuyorum cod serisini ama multiplayer öyle bir hale geldi ki lanet ediyorum artık bir değişiklik olmassa bırakıcam oynamyı.Böyle devam edicekse bunlar büyük darbe yer yakında diyordum ama ilginç demekki memnun insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 8 Mayıs 2012; 23:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben artık bu oyunun büyülü olduğunu felan düşünüyorum isminde bilinç altı mesaj mı vardır oynarken insanları etkliyormudur nedir her neyse bi olayı var bunun. Bende uzun yıllardır oynuyorum cod serisini ama multiplayer öyle bir hale geldi ki lanet ediyorum artık bir değişiklik olmassa bırakıcam oynamyı.Böyle devam edicekse bunlar büyük darbe yer yakında diyordum ama ilginç demekki memnun insanlar.

bf3 oyna
  • Zaten bütün FPS tür oyunları öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 9 Mayıs 2012; 6:34:29 >
  • İnsanlar memnun olmasa oyun rekor üstüne rekor kırarmı ?
  • Kim ne derse desin su oyunun single'ı her daim is yapiyor.. Heyecansa heyecan, hikayeyse hikaye, dramsa dram, atmosferse atmosfer, aksiyonsa aksiyon bir de bunlara sinematik sahneleri ekle tamamdir iste daha ne Bu curcuna icinde grafige dikkat bile edemiyorum sahsen..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.