Şimdi Ara

black mesa vs aperture science vs umbrella corp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi daha büyük şirket. ben çok kararsız kaldım. ama aperture science daha bi gizemli ve büyük gibi.

• umbrella corp tek atar
  • Aperture'ı GLaDOS öncesi alıyorsak çok bir olayı yok ama gerek GLaDOS'un yapısı gerekse tüm yapıya bağlı olduğu için istediği gibi geliştirebilmesi üçü arasında benzersiz bir yere koyuyor bence.

Ayrıca limonata severim Cave Johnson adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliett

umbrella corp tek atar

diğer ikisi de çok sağlam be hacı. aperture science portal teknolojisi ve black mesa'nın paralel boyut yolculuğu gibi teknolojileri hayvani şeyler.
  • DHARMA girişimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • massive dynamic
  • black mesa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Aperture'ı GLaDOS öncesi alıyorsak çok bir olayı yok ama gerek GLaDOS'un yapısı gerekse tüm yapıya bağlı olduğu için istediği gibi geliştirebilmesi üçü arasında benzersiz bir yere koyuyor bence.

Ayrıca limonata severim Cave Johnson adamdır.

glados candır :)
  • star labs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay ne beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Olay ne beyler ?

oyunlar. hayali şirketler. portal , half life , resident evil.
  • Sen ne diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel."

Black Mesayı tek geçerim.
  • Konu dışındaki beni aşan tek konu lan sanırım bu. Buzlu viski içenlerin arasında köylü gibi kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

massive dynamic

Hatırlıyorum da William Bell ile bu konuyla ilgili bir deney yapmıştık

• Acme Corporation

• quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

sizce hangisi daha büyük şirket. ben çok kararsız kaldım. ama aperture science daha bi gizemli ve büyük gibi.

Black Mesa, Aperture'dan daha büyük bir şirkettir ancak Aperture zamanında teknolojik açıdan daha fazla ilerleme kat etmiştir. Hatta Black Mesa bazı konularda Aperture'dan bilgi çalımı dahi yapmıştır. Aperture'un amaçlarından biri yapay zeka ve parçacık bilimini geliştirmektir. (Şirket duş perdesi üreterek işe başlayıp sonrasında çok daha farklı hatta askeri dallarda kendini göstermiştir.) Black Mesa ise tamamen askeri teknoloji üzerine kurulu bir tesistir ve nükleer depolama alanıdır. Nükleer silahlar, füzeler, bombalar.. Black Mesa'nın Aperture'dan bazı teknolojik sırları çalması sonucu Aperture projelerinde çok büyük maddi zarara girmiş ve dibi boylamıştır. Black Mesa kendini kurtarmış ancak çok daha büyük bir belaya bulaşmıştır. Bu bela sadece kendi tesislerini değil tüm dünya ve insanlığı yok oluşa doğru sürüklemiştir. Bu sırada da Aperture Science'da Portal oyunundan bildiğiniz gibi yapay zeka tüm şirkette yönetimi ele almıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.