Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
65.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar hala yayınlayamadı herhalde. Projenin akıbetini bilen var mı?
  • steam kurdum sdk yükledm black mesa yükledim kurulum sonrası oynaya bastım oldu sonr çıkınca steam i açtım kapattım listeye gelmedi nası çözücez bunu ?
  • Selam gençler!! Oyuna bugün başladım sabahtan beri inanılmaz anlar yaşattı bana oyun, lakin oyunun tam olmadığı söyleniyor. Güncel durum nedir bilen var mı?
  • Half Life 1'i oynamak istiyorum da anladığım kadarıyla bu ilk oyunun grafikleri yenilenmiş hali. Peki Half Life 1 için çıkan Türkçe yama bunda çalışıyor mu? Oyunu İndirsem nasıl türkçe yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vl.Murad
    Mod, özgün oyunun son dört ya da beş bölümlerini (Xen'den sonrasını) içermiyor. Modun yapımcıları Valve ile anlaştılar, Steam üzerinden ücretli olarak daha geliştirilmiş sürümünü de satacaklar, şu anki halini de biraz güncelleyip ücretsiz olarak yayınlayacaklar. Tabii bunlar için herhangi bir tarih verilmedi. Ancak forumdaki etkinliklere bakılırsa şu an çoklu oyuncu modunu ekleme ve varolan modelleri güncelleme üzerine düşmüşler.

@msahin55
    İmzamda özgün Half-Life için altyazı modu var, ancak şu an bildiğim kadarıyla Steam sürümünde çalışıyor.
    Eğer imkanınız varsa öncelikle özgün olanı, ardından bu modu oynamanızı tavsiye ederim. Modun çevirisi de imzamda bulunuyor.
  • Oyun Steam'e ne zaman gelir?
  • xen bölümü çıktı mı beyler ?
  • Steam'e Early Access olarak geldi, yeni olarak çoklı oyuncu var, senaryo modunda birkaç iyileştirme yapılmış, grafikler iyileştirilmiş, Xen hâlâ yok -ne zaman yayınlanacağı da açıklanmadı-
  • HL1 çağının ilerisinde bir oyundu. 2. oyun motoru ile yapılacak olması ayrı bir güzellikti. Hele hele artık eski oyunları tekrar yeni nesile çıkartıp satma moda olmuşken kesinlikle parasını hakedecek bence tek oyundu.

Ama bence hala çok yol katetmesi gerek. Uzun yükleme süreleri var, grafikler çok iyi olmamasına rağmen sistemi kasıyor. Çok iyi bir sistemim yok ama far cry 3 ü full detay oynamıştım. Bence kasmaması gerek. Hikaye odaklı olduğu için daha oyun tamamlanmadığı için şu an alınmaması uygun olur. Ama tamamlandığında bir kerede bu grafiklerle bitirilmeyi hakediyor.
  • Black Mesa yerine Half-Life: Source oynamanızı tercih ederim. Half-Life 1'in tamamen aynısının Source motoruyla yapılmış halidir. Hiç bug/glitch yoktur ve hikaye tamamen aynıdır Xen gezegeni de vardır.
  • omerakz O kullanıcısına yanıt
    Black mesanın Bu oyuna göre artısı eksiği bana tam HL1 gerekiyor eksiksiz, episode 3 çıktı diyorlar doğrumu

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Black mesanın Bu oyuna göre artısı eksiği bana tam HL1 gerekiyor eksiksiz, episode 3 çıktı diyorlar doğrumu

Eposode 3 çıkmadı, büyük ihtimal çıkmıcak direk Half Life 3 çıkabilir. Ful half life 1 istiyosan ya Half Life'ı alcaksın ya da daha iyi grafik istiyosan Half Life: Source alcaksın. Çünkü Black Mesa topluluk yapımı bir oyundur, hala betadadır ve Xen gezegenine gelince oyun biter +çok pahalı.

Kısacası iyi grafik Half Life: Source, eski grafikler Half Life.

Steam'den al alcaksan, ya da korsan indir sen bilirsin ben korsana karşıyım ;)

• store.steampowered.com
    Black Mesa on Steam
    http://store.steampowered.com/app/362890

oyun bedava değil gibi duruyor

• Black Mesayoutube
    Black Mesa: Xen Trailer
    https://youtu.be/TAIJich73NY

Nasıl sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainErturan

Nasıl sizce ?
    Şu an gördüm "oha" dedim.
  • quote:

Nasıl sizce ?
    Kaç senelik oyun motoru hala iyi. Q2 2019 bekliyoruz.

• Normal black mesanın oynanma süresi 4-5 saat bunun ki büyük ihtimalle 6 saat olacakmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Normal black mesanın oynanma süresi 4-5 saat bunun ki büyük ihtimalle 6 saat olacakmış.
    Normal Black Mesa 4-5 saat olamaz. Half-Life zaten en hızlı şekilde gidersen 12 saat sürüyor. Takıla takıla gidersen 20'ye kadar ulaşabiliyor.
    Standart HL oynama saatine göre Black Mesa bu 12 saatlik paydan 9-10 saatini falan alır. Ama Xen bölümlerini daha uzun yapmak istedilerse o da bizim işimize gelir tabii.
  • Evet hocam haklısın ben bu videoya bakarak yorumlamak istemiştim
    Bolloxedyoutube
    BLACK MESA - Full Walkthrough
    https://youtu.be/brFEN4x9Xao

Evet Xen bölümlerinin uzun olması bizim işimize gelir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mayıs'ın ortasına geldik hala tam çıkış tarihi verilmiş değil. Artık çıksın da bir oynayalım ya. Umarım gene ertelenmez.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.