Şimdi Ara

Black Desert Online (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    teşekkurler pekı bır sey daha soracam fx6300 8gb ram 7850 2 gb oc ekran kartıyla oyun oynayabılırmıyız
  • kara57 K kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde hayır fakat dışarıda pek sıkıntı olmaz. Tabi kısmanız lazım ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

VPN ile falan uğraşmıyorsun zaten. Bu zannettiğiniz gibi zor veya karışık bir işlem değil.
    Oyunun launcherini açıyorsunuz. Ardından herhangi bir vpn programı ile bağlanıyorsunuz. Şifrenizi launchere girip login ardından playe tıklıyorsunuz ve VPN'i kapatıyorsunuz. Bu kadar. VPN sadece oyunu başlatırken gerekli. Aksi halde login olamıyorsunuz çünkü. Oyunun serverlerine VPN ile bağlanmıyorsunuz kendi internetiniz ile bağlanıyorsunuz.

Bu olay cidden bu kadar mı? Steame gelince başlamayı düşünüyorum ben de. Sadece login yaparken "BEDAVA" bir vpn kullansak daha sonra kapatsak oyunu sorunsuz oynayabiliyor muyuz? İleride banlanma gibi bi sıkıntı olmasın? Bir de vpnsiz girmeyi unutursak oto-ban gibi bir sistem var mı?
  • Steam versiyonunda Türkiyeden erişim sağlanacağı hakkında teyitsiz bir bilgi dolanıyor etrafta.Bunun doğruluk payı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusthehun

Steam versiyonunda Türkiyeden erişim sağlanacağı hakkında teyitsiz bir bilgi dolanıyor etrafta.Bunun doğruluk payı var mı ?

Steam versiyonunda IP block durumunda bir değişiklik yok. Türkiye'ye kapalı hala.

Kaynak :http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/140897-no-ip-block-for-steam-version/
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Yok pek iplemiyorlar. 3 aydır falan takılıyorum ben. VPN açık girdiğim de oldu ama lag yapıyor. Steam'de nasıl bir sistem olur bilmiyorum ama.
  • Steam den artık black desert online sayfasına ulaşılamıyor...

Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır yazmakta[:)

baya baya Türkiye ye kapalı olucak anlaşıldı...
  • Zaten normalde IP blocklu olduğu için Steam' de de aynı şekilde olması gerekli, sonuçta oyunun sitesinden üyelik alınması vs. gerekiyor ve Türkiye' ye kapalı olduğu için Steam' de oyun indirilebilir olsa bile login olunamaz.

IP blockun kalkmasını bekleyen varsa oyunu oynamak için, beklemeyin boşuna. VPN kullanarak oynayın, 10 saniyenizi almaz giriş yapmak; vpn kullan-login ol-oyun açılsın-vpn' i kapa. Herhangi bir sıkıntı da olmuyor lag vs. gibi.

Birde diğer IP blocklu ülkelerin hepsine kendi bölgelerinin serverı geldi, yani ilerde Türkiye' ye açılsa bile oyun sadece bu bölge için açılacak serverda giriş sağlanır, gene EU/NA kapalı olur.

@Blaze`

Arkadaşın da belirttiği gibi sadece oyuna login olurken VPN kullanılıyor. Ve yapımcıların herhangi bir yaptırımı yok VPN kullanımı konusunda. Hatta şöyle bir örnek vereyim, önceki guildimin lideri bayan Rusya' da yaşıyor ama EU serverında oynuyordu. IP blocklu EU/NA serverı onlara. Geçen günlerde hesap çalınması gibi bir durumdan dolayı hesabını kitlemişlerdi, supporta mesaj atıp birkaç bilgiyi verdikten sonra hesap bir sorun olmadan tekrar açıldı. Yani sonuçta adamlar biliyor bu kişini VPN ile bağlandığını oyuna, ama birşey yapmıyorlar bu konuda. İçiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 9 Mayıs 2017; 17:1:9 >

• bir sorum olacak peki steamde oyun içi kod satılacak mı mesela pet almak için.oradan alınan kodu steam e girmeden oyun içinde aktif edebilirmiyiz.
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır BDO Eu serverında vpn ile giriş yaparak oynuyorum. Gerçekten muhteşem bir oyun, ben pek denk gelmedim ama sadece Türklerden oluşmuş bir guild varmı acaba, varsa eğer özelden iletişime geçerseniz sevinirim, herkese iyi akşamlar.
  • Güzel bir vpn bulamadım, oyunu aldım fakat kullandığım vpn leri kapattığım zaman oyundan düşüyorum, halbuki oyuna girdikten sonra vpn kapatınca oyundan düşmemem gerekmiyor mu ?
    Güzel bir vpn öneren var mı ?
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Arka sayfada yazdım daha nasıl girileceğini. Oyuna VPN ile girersen kapadığında tabi atar.

quote:

VPN ile falan uğraşmıyorsun zaten. Bu zannettiğiniz gibi zor veya karışık bir işlem değil.
    Oyunun launcherini açıyorsunuz. Ardından herhangi bir vpn programı ile bağlanıyorsunuz. Şifrenizi launchere girip login ardından playe tıklıyorsunuz ve VPN'i kapatıyorsunuz. Bu kadar. VPN sadece oyunu başlatırken gerekli. Aksi halde login olamıyorsunuz çünkü. Oyunun serverlerine VPN ile bağlanmıyorsunuz kendi internetiniz ile bağlanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 26 Mayıs 2017; 6:10:23 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam hallettim ben.
    VPN kapatılarak da oyuna devam edebiliyorsunuz o zaman ping değeri daha da düşük oluyor.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim de o zaten
  • Paketlerde güzel indirim var 1 hafta için alacak olanlar fırsatı kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhalar.Şuan oyun indirimde iken almayı düşünüyorum. Şuanki satışda bulunan paketlerin sundugu özelleri oyun içinden kazanabiliyormuyuz yoksa paketi aldıgımızda veya oyun dışı para aktardıgımızda alabiceğimiz şeylermidir.

Atıyorum 5 E satılan düz paketi alırsam 17ye satışa sunulmuş pakettekiere erişimim oyun içinden olmuyormu ?

Ve Vpn Güvelli bir uygulamamıdır ?
  • Arkadaşlar oyunuda sitesinden VPN ile mi alıyorsunuz?
  • Normalde 1-2 ay öncesine kadar hala kısıtlama vardı giremiyordum şu an oyunun kendi sitesinden üyelik alıp kredi kartıyla oyunu bile alabilme ekranına geldim kısıtlama yokmuş gibi gözüküyor sizde de aynı mı durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    Üyelik falan açabiliyorsun ama gerisi gelmiyor. Ben vpn ile uğraşmak istemiyorum üstelik oyun içerisinden alışveriş falan yaparım hesabım kapatılırsa üzer beni. En iyisi hiç başlamamak. Steam'de engel olmasa alıp oynardım 6 doları büyük ihtimalle 10 TL civarına alırdık steam üzerinden.
  • oyun tr acıldımı anlamadım bısı uyelık alabılıyoz satın al dedıgımde odeme sayfasıda acılıyo
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.