|
Bu oyunun en büyük dezavantajı,çıkış yaptıktan sonra aradan geçen yıl oluyor. 2-3 yıldır lifeskill kasan adam belki günde 500m-1t arası para kasarken yeni başlayan biri için bu sadece bir hayal. envanter slotlarını açıp,ağırlık problemini çözmüş eski oyuncularla nasıl rekabet edeceksin. Ya da setini hazırlamış hiçbir eksiği kalmamış oyuncularla. şahsen en sevdiğim mmorpg'dir kendisi, 2 sene oynadım ancak geri dönmeye gözüm yemiyor. 1 sene casual oynadım, 6 ay hardgrind baktım yıpranıyorum işten güçten mümkün olmuyor tekrar casual oynamaya başladım . At kas,item kas, lifeskill kas , lvl kas. endgame bir takı için bile en az 1 ay falan adanmış gibi farm yapmak gerek. 1 aylık farmda böyle ortalama 1 sene oynayan biri için geçerli ha. 1-2 aydır oynayan adam için mümkün değil zaten. Bunun içinde işinin gücünün olmaması lazım öyle 9-6 çalışan adam için mümkün değil. en son hatırladığım artık afk farm balıkçılıkla günde 200-250m arası kasıyordum. Tabi yine girip günde 1 saatini harcaman lazım ince işleri bitirmek için. Her bossa alt char koyup boss kovalayacaksın falan filan. Zamanı çok olan , grind meraklısı olan girsin oynasın. Oyun gerçekten mükemmel bir oyun. Ancak ölümüne grind istiyor. Yani parayı bassan bile grind yapmak zorundasın. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt