Şimdi Ara

Black & Decker BDCDC18 Şarjlı Darbesiz Matkap, 388 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black & Decker BDCDC18 Şarjlı Darbesiz Matkap, 18V, Turuncu/Siyah 388 TL

ttps://www.amazon.com.tr/dp/B01N4P0TBS?ie=UTF8&psc=1&th=1

Kaliteli ve uzun ömürlü bir cihaz almak isteyenler için fiyat oldukça sıcak.

• Duvar deler mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon gibi Amazon. Yoruma bak be sahte demiş, 1 yıldız vermiş saydırmış o kadar yine yorumu onaylamışlar. HB, Trendyol olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmd_ -- 23 Temmuz 2020; 23:44:2 >
  • Konudaki linke tıklanmıyor, düzeltmiş olayım:
    amazon
    Black & Decker BDCDC18 Şarjlı Darbesiz Matkap, 18V, Turuncu/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01N4P0TBS

Ekleme: Bu da fiyat geçmişi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 23 Temmuz 2020; 23:51:54 >

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    darbeli gibi hızlı delmez ama deler. betonda zorlanır biraz. darbeli olmadığı için ucun anasını ağlatır :)

ama çok güçlü bir alet, elimle zaptedemiyorum, torku çok yüksek. bende 10.8v olanı var, yeni aldım sayılır. duvar delmedim daha, ahşap deldim, vidalamada fln kullandım çok başarılı. keşke daha önce alsaymışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 24 Temmuz 2020; 0:30:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi akülü vidalama. Okula aldım, hem küçük, kompakt hem de güçlü.

• Fiyat çok iyi alasım geldi ama evde 2 tane matkap var ben gidiyorum siz alın bu fiyata 18v bulmak kolay değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Fiyat çok iyi alasım geldi ama evde 2 tane matkap var ben gidiyorum siz alın bu fiyata 18v bulmak kolay değil.
    Hocam bilmediğimden soruyorum şundan farkı nedir? Kuponla 185tl ye geliyor bu cihaz. Ona göre sipariş vereceğim hocam ihtiyacım var ama farkları hakkında fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 24 Temmuz 2020; 9:57:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Hocam bilmediğimden soruyorum şundan farkı nedir? Kuponla 185tl ye geliyor bu cihaz. Ona göre sipariş vereceğim hocam ihtiyacım var ama farkları hakkında fikrim yok

Alıntıları Göster
    Cevap verebilecek olan var mı arkadaslar

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Farklatı sayılmaz, siz amacınızı yazın hangisinin uygun olduğu söylensin. Kısaca eğer orjinal ise black and decker ile bu kıyas dahi kabul etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Farklatı sayılmaz, siz amacınızı yazın hangisinin uygun olduğu söylensin. Kısaca eğer orjinal ise black and decker ile bu kıyas dahi kabul etmez.
    Aldım gitti hocam amazon sahte ürün satmaz sanırım

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon ise evet ama değilse elbette sahte olabilir. En kötü aldığınızda hoşunuza gitmezse, sahte diye tedirgin olursanız iade edersiniz. Amazon hep müşteri yanında oluyor. İadede sorun yaşamazsınız. Alışverişi onaylamayın yeter. Biraz inceleyin, bakın, ertesi gün onay verirsiniz. Yoksa onaylamadan iade açıp geri yollarsınız. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Alıntıları Göster
    Marka farkı var, kalitesi mutlaka farkeder bende bosch ve Maxx Extra var ikisi arasında baya büyük bir fark var.
    Black Decker iyidir memnun kalırsınız.

• Bu satıcı güvenilir midir? Aynı ürün sanırım. Trendyol olduğu için güvenemiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 27 Temmuz 2020; 22:41:16 >

• Beyler bildiğiniz şöyle 200-250 torklu vidalama varmı güzel fiyattan
  • Koctastan 12v aldım ben, yanında vida ve matkap uçlarıyla 408 liraydı. Bunda uçlar olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

darbeli gibi hızlı delmez ama deler. betonda zorlanır biraz. darbeli olmadığı için ucun anasını ağlatır :)

ama çok güçlü bir alet, elimle zaptedemiyorum, torku çok yüksek. bende 10.8v olanı var, yeni aldım sayılır. duvar delmedim daha, ahşap deldim, vidalamada fln kullandım çok başarılı. keşke daha önce alsaymışım
    Darbesiz ürünle beton delinmez. Delinirden kasıt alçı sıva altında tuğla ise ancak o delinir. Kirişli beton falan mümkün değil.

• Akbell kullanıcısına yanıt
    sizin mesajınızdan sonra aldım ürünü, izmir firması olduğu için bugün teslim edildi hemen. içinden çıkan garanti belgesindeki stanley-black and decker firmasını arayıp orijinalliği konusunda bilgi istedim, İzmirdeki bir servise yönlendirdiler. servise ulaşıp whatsappdan fotoğraf gönderdim ve ürünün orijinal olduğunu teyit ettiler. size de teşekkür ediyorum.. amazonda stok bitince alamamıştım. sayenizde almış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

sizin mesajınızdan sonra aldım ürünü, izmir firması olduğu için bugün teslim edildi hemen. içinden çıkan garanti belgesindeki stanley-black and decker firmasını arayıp orijinalliği konusunda bilgi istedim, İzmirdeki bir servise yönlendirdiler. servise ulaşıp whatsappdan fotoğraf gönderdim ve ürünün orijinal olduğunu teyit ettiler. size de teşekkür ediyorum.. amazonda stok bitince alamamıştım. sayenizde almış oldum.
    Rica ederim.. Fatura ve ürün kutu vb fotoğraf atar mısınız acaba.. Özelden de atabilirsiniz.
  • İçinden uc çıkıyor mu ? ekstra mı almamız gerekir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.