Şimdi Ara

Black Books (2000-2004) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
7
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

The It Crowd'un yapımcısından çıktığı için başladım diziye, henüz ısınamadım ama devam edeceğim.

İkisini de çok sevmiş biri olarak görüşüm Black Books'un It Crowd'a göre birkaç gömlek üstün olduğu.İzlemeye devam et derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

The It Crowd'un yapımcısından çıktığı için başladım diziye, henüz ısınamadım ama devam edeceğim.

İkisini de çok sevmiş biri olarak görüşüm Black Books'un It Crowd'a göre birkaç gömlek üstün olduğu.İzlemeye devam et derim.

2. sezonun 1. bölümünü izledim, bir yerlere yatmadığım kaldı.

Manny'nin Bernard ve Fran için piyano çaldığı bölüm, Adamın piyanonun içinden kaşıklarla piyano çalması, Fran'ın piyno öğretmenin babası ve dedesi gelmesi, bölüm sonunda birisinin körler için bağış geldiğinde bizim manyakların hepsinin gözlükle ona bakması daha neler neler.

• Konu önlere çıksın diye yazıyorum, dizinin eski olmasına bakmayın çok kaliteli, kesinlikle başlayın.
  • Mükemmel bir İngiliz komedisi daha bitti. Neden bu kadar kısa oluyor bu diziler aklım almıyor bu İngilizleri. Dizideki üç karakter de mükemmel. En çok Manny tabiki, tavuklu sahnesi ozellikle Hayatımda alkol veya sigara içmemişimdir ama dizide öyle çok içtiler ki benim bile canım çekti
    Genelde It Crowd'la karşılaştırınca daha çok beğenilmiş ikisi de mükemmel ama It Crowd ayrı bir şey dizi değil çok bambaşka

Orijinalden alıntı: WISDOM

Mükemmel bir İngiliz komedisi daha bitti. Neden bu kadar kısa oluyor bu diziler aklım almıyor bu İngilizleri. Dizideki üç karakter de mükemmel. En çok Manny tabiki, tavuklu sahnesi ozellikle Hayatımda alkol veya sigara içmemişimdir ama dizide öyle çok içtiler ki benim bile canım çekti
    Genelde It Crowd'la karşılaştırınca daha çok beğenilmiş ikisi de mükemmel ama It Crowd ayrı bir şey dizi değil çok bambaşka

Ben de bu dizi ne oldu da yukarılara çıktı dedim, sen izlemişsin. İzlemediysen Spaced'i izle, ben pek beğenmedim ama imd notu baya yüksek 8.8.

• quote:

quote:

Mükemmel bir İngiliz komedisi daha bitti. Neden bu kadar kısa oluyor bu diziler aklım almıyor bu İngilizleri. Dizideki üç karakter de mükemmel. En çok Manny tabiki, tavuklu sahnesi ozellikle Hayatımda alkol veya sigara içmemişimdir ama dizide öyle çok içtiler ki benim bile canım çekti

Ben de bu dizi ne oldu da yukarılara çıktı dedim, sen izlemişsin. İzlemediysen Spaced'i izle, ben pek beğenmedim ama imd notu baya yüksek 8.8.

aklımda Coupling veya The Mighty Boosh var onu da alayım listeye zaten iki üç günde bitiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

aklımda Coupling veya The Mighty Boosh var onu da alayım listeye zaten iki üç günde bitiyorlar

The Coupling çooook güzeldir Jeff Murdock dünya dizi tarihinin yaratılmış en komik karakterlerinden

• Son senelerde bu İngilizlerden çıkan güzel komedi dizileri yok mu acaba?

Son senelerde bu İngilizlerden çıkan güzel komedi dizileri yok mu acaba?

Ne kadar komedi kabul edebiliriz bilmiyorum ama Misfits'i izlemediyseniz kesinlikle öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Son senelerde bu İngilizlerden çıkan güzel komedi dizileri yok mu acaba?

Ne kadar komedi kabul edebiliriz bilmiyorum ama Misfits'i izlemediyseniz kesinlikle öneririm.

Onu 2. sezonunun başında bırakmıştım, komedi de sayılmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bitmesin diye 3-4 günde bir izliyorum diziyi. Karakterlere bu denli ısındığım bir başka komedi dizisi hatırlamıyorum.

İyice yavaşlat bir bölümü tekrar izle ben bitireli 3-4 sene oldu hala yokluğu duruyor
    Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...
  • IT Crowd'u daha çok sevsem de Black Books ta oldukça iyi bir komedi dizisi.. Zaten ikisi de ingiliz komedileri favori 3lümdeler.. (Diğeri Fawlty Towers , hatta bu kategoride 1 numaradır)..
    Ayrıca bunlar kadar iyi olmasa da How Not to Live Your Life da öneririm bu iki komediyi sevenlere.. Bunlar kadar güldürmez ama tarzları benziyor hafiften
  • British komedi istiyorsaniz "Coupling" dizisi de guzeldir tavsiye ederim

Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees
  • bi analım reisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 20 Temmuz 2018; 21:8:16 >

• Şimdi bitirdim. Harbi 3x6 çok az ya. Aniden neden bitirmişler acaba?

Many adamsın.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.