Şimdi Ara

bizimkisi bir aşk hikayesi yardım dh (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ve kız 17 yaşındayız. Kız 2 alt sokakta oturuyor yakın yani.Ben bu kızla 3 sene önce çıkmıştım ama 1 ay sonra filan Kağıthane'ye taşınmıştık ve kıza hiçbirşey söylemeden ayrılmıştık haliyle Teee 14 yaşındaydım o zamanlar düşünün Neyse bu hiç unutmamış beni bende seviyordum kızı,2 sene önce geri taşındık Pendik'e,kızla yine konuşmaya başladık ama ben pek yüz vermemiştim meğersem beni deliler gibi seviyormuş.1 ay önce bunla bayağı bi konuştuk hergün mesajlaşıyoruz,arıyorum filan.Kıza buluşalım dedim,dedi olmaz bu aralar derslerim çok kötü filan aslında bahane değil de neyse tamam dedim.Beyler geçen gün kıza açıldım dedim böyle böyle seviyorum seni aradım söyledim kız dedi ben sana nasıl güvenebilirim beni bırakıp gittin,ben seni deliler gibi seviyordum ama hiç yüzüme bile bakmadın,güvenin kalmadı beni çok üzdün sana bir daha güvenemem dedi ve kabul etmedi ama kızla devam ettim muhabbete biliyorum seviyor ancak gönlünü nasıl alacam bilmiyorum Seviyorum,kızda seviyor ancak arada güven sorunu var kız korkuyor

beyler ne yapmam lazım lütfen ciddi cevaplar verin

seviyorum ve gittim konuştum işte

edit : kız hiçbirşey unutmamış beyler ilk çıktığımızda şarkımız vardı onu bile unutmamış ya beni kaç senedir seviyor ancak geçmi kaldım naptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 13 Aralık 2011; 13:49:16 >

• beyler birşey söyleyin ne yapmam gerek bilmiyorum
  • siyah beyaz filim gibi biraaz
  • çocukluk lan aklımız ermedi, çavuş bile kalkmıyordu o zamanlar de
  • o zman lar beni sevdiğini nereden bilebilirdimki. de
    çocuktuklan de
  • "ya saçmalama mal mısın ulan 14 yaşındaydım ne bileyim tuttular kolumdan götürdüler zaten o zaman bi de trafik kazası geçirdim, bacağım kırıldı. sana hiç bunlardan bahsetmedim üzülme diye... hem 14 yaşındaki sevgiyle şimdiki sevgi aynı şey mi? seni öyle bi severim ki bütün anıların selama durur."

al bunu de

edit:bi hayvanlık edip geçmişteki bütün anıların yazmışım. neyse doğru yolu buldum geçmişteki'yi kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güren -- 13 Aralık 2011; 14:21:02 >
  • o zamanda senin değerini bilemedim ama şuan çok iyi biliyorum de.

Aklıma tülayyyyy geriiiiii döööönnnn seviyyooooommmm seeeennniiiii geldi bi an :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

o zamanda senin değerini bilemedim ama şuan çok iyi biliyorum de.

Aklıma tülayyyyy geriiiiii döööönnnn seviyyooooommmm seeeennniiiii geldi bi an :D

aynen dedim ki senin değerini eskiden bilemedim ancak şuan seni çok seviyorum bu mesajı yazarken bile heyecanlandım yazdım bakalım ne dicek
  • bi up atalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.