Şimdi Ara

Bizimkimyamiz i Alan var mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim kimyamizı satın alıp kullanan arkadaşlar ne kasar fayda gördü lys kimya paketini almak istiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up+

ben almayı düşünüyorum 1-2 haftaya
  • Kesinlikle önermiyorum , kullanan biri olarak gözlemlerim tamamen tarafsız ve şunlar
    1)Zor soru yok açıkçası hedefi ilk 10 20 k olanlar için ufuk açıcı diye tanımladığımız sorular yok.
    2)Anlatan hocamız iyi biri ama yaşında getirdiği durumlardan mütevellit çok yavaş anlatıyor.
    3)Hocamız fazla zor kasmanın gereksiz olduğunu düşünüyor ben bu fikre katılmıyorum , çünkü burada mevzu zor soru değil zaten zor soruda soruya bakış açımız , izlenilen çözüm yolu ve yapılan yorumlar. Ayrıca zor soru demek işlem soruları değil ki terleten yorum sorularının olduğu da bir gerçek.

Haaa hiç mi olumlu yanı yok derseniz var tabi (Reaksiyon hızı dersi ücretsiz sizde deneyimleyebilirsiniz)
    - Eğer gerçekten kimyanız sıfır ise öneririm
    - Geç anlıyor ve zaman sıkıntınız yoksa öneririm
    - Temel için en iyi kaynak olabilir ama öteye geçebileceğini sanmıyorum

Bunun yerine gidin şunu bunu izleyin de demiyorum temeliniz varsa zaman kaybetmeyin açın kitap oradan oku-çalış-çöz tekniğini uygulayın.

• Ben geçen sene organiği oradan çalışmıştım. Bence gayet guzel ve alınabilir. Klasik soruları zor ve ayrıntılı oluyor. Test soruları ösym tarzı oluyor. Ama yavaşlık konusunda evet biraz yavaş konuşuyor alaittin hoca ama ben hızlandırarak izliyordum. Şahsen ben öneririm. Benim çözdüğüm en kaliteli kimya denemekeri bizimkimyamizdandı. Olmadı bi konuyu denediniz beğenirseniz devamına da bakarsınız.

• kimyaözele çok iyi diyorlar onada bakabilirsin eski sistemini değiştirmiş sistemi geliştirmişhttps://kimyaozel.net/
  • kimyaözel al hocam ücretsiz mis gibi pdfler falanda var soru kalitesi sınav ayarı ve üzerinde olarak dağılmış durum da
  • Kimya ozel hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda gördüğüm en iyi sorulara sahip olan site bizimkimyamiz ayrıca Temiz PDF'de veriyorlar. Hocanın Kendisi çoook zor soru yerine sizin bilginizi yorumunuzu en iyi ölçen sorular koyuyor özellikle uygulama ve test kısmında. ÖSYM'nin çizgisinde gidiyor.Konu anlatım tamamen iyi.

YGS videolarında hızını çok daha iyi ayarlamış anlatım baya akıcı. Zaten LYS videolarını yenileyeceklerini söylemişti Altuğ

kendisi de söyler zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 6 Ekim 2017; 21:48:2 >
  • Konuda ismimiz geçtiği için Objektif şekilde yorum yapacağım. Tanımayanlar için ben Alaittin hocanın oğluyum.

Biz bu işe başlamadan önce temel amacımız "ÖSYM" çizgisinde dökümanlar hazırlamak ve size sunmaktı. En temelden başlayıp en sona kadar ne gerekiyorsa size vermek. Evet çook zor sorulara sizi gereksiz kasan sorulara yer verebilirdik ama 40 yıldır adamların sormadığı bir şeyi biz de sormak istemedik. Uygulama soruları bence zor. Ben 7 yıldır kimya ile içli dışı bir insanım ben dahi zorlanıyorum bazen.

Test soruları ÖSYM çizgisinde zaten buna kimsenin itirazı olamaz.

Kimya yıllardır standart bir çizgide ilerler. Konuyu bilen insan yapar konuyu bilmeyen insan patlar.

Ama bir konuda alçak gönüllü olamayacağım. Soruların hepsini kendimiz üretiyoruz. Bu da bir özgünlük sağlıyor.

Anlatım hızını geçen sene lys videolarını yaparken düşük tuttuk. Nasılsa hızlandırma seçeneği var diye. Ama öğrencilerin istatistiklerini görünce 1.25 1.5 hızda izlendiğini gördük. Bu sene de YGS videolarını çekerken buna dikkat ettik. Daha akıcı bizi de daha tatmin eder oldu. LYS videolarını da yenileyeceğiz zaten bu sene ( içerik aynı )

Sağlam temeli olan insanlar konu anlatımında eksik olduğu yerleri fark edebilir. Ama biraz da sıkılabilir. Kabul ediyorum bunu. Bu tür öğrencilerden aldığımız geri dönüş ise "hocam uygulama soruları ve test soruları harika bu çizgide devam edin." Ama inanın temeli hiç olmayan yüzlerce insan gördük. Bu insanları da göz önüne getirmek zorundaydık. Kısacası bizdeki bir dökümandan sonra ekstra bir konu anlatımı bence gereksiz olur. Zaten herkes bunu da fark ediyor.

Temiz PDF veriyoruz. ( Kitaplar çıkana kadar )

Hep söylüyorum yine söylüyorum dersi alıp beğenmeyen olursa bana PM atsın ya da instagramdan ulaşsın parasını iade ederim. Daha başıma 1 defa gelmedi. Para odaklı çalışmıyoruz. Fark ettiyseniz olabildiğince ucuz tutuyoruz fiyatları. YGS videolarını 100 lira yapsaydım kimse sesini çıkarmazdı. Ama gerek yok. Herkesin maddi durumu yetmeyebilir.

Buradan öğrenci tavlamak gibi bir derdim de yok. Geçen sene başlıkları bulursanız çok kişiyle buradan konuştuk. Öneriler aldım bunları uyguladık. Çok yapıcı eleştiriler aldık. Bunlarla daha da güzelleşti. Hala da güzelleşiyor. Organik videolarında bile kolaylıklar yaptık forumdaki arkadaşlara. 7 yıldır bu forumdayım insanlara yardımcı oluyoruz. Zaten umduğum sayının üstünde bir öğrenci kitlesi var. Bu bizim için güzel bir durum. Kazanç olarak anlaşılmasın bu. Telefonumun çalıp Adana, Mersin hatta Iğdır gibi şehirlerden beni öğrencilerin araması beni mutlu ediyor.

İstediğiniz kanaldan yayından kitaptan hocadan çalışabiliriz. Biz harikayız bizle kimya süper tarzı bir yorum benden duymazsınız. Herkes emek veriyor bir şekilde önünüze koyuyor. Beğenip kullanmak size kalmış.

Başka yardımcı olabileceğim bir şey olursa PM'den danışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 6 Ekim 2017; 22:21:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Konuda ismimiz geçtiği için Objektif şekilde yorum yapacağım. Tanımayanlar için ben Alaittin hocanın oğluyum.

Biz bu işe başlamadan önce temel amacımız "ÖSYM" çizgisinde dökümanlar hazırlamak ve size sunmaktı. En temelden başlayıp en sona kadar ne gerekiyorsa size vermek. Evet çook zor sorulara sizi gereksiz kasan sorulara yer verebilirdik ama 40 yıldır adamların sormadığı bir şeyi biz de sormak istemedik. Uygulama soruları bence zor. Ben 7 yıldır kimya ile içli dışı bir insanım ben dahi zorlanıyorum bazen.

Test soruları ÖSYM çizgisinde zaten buna kimsenin itirazı olamaz.

Kimya yıllardır standart bir çizgide ilerler. Konuyu bilen insan yapar konuyu bilmeyen insan patlar.

Ama bir konuda alçak gönüllü olamayacağım. Soruların hepsini kendimiz üretiyoruz. Bu da bir özgünlük sağlıyor.

Anlatım hızını geçen sene lys videolarını yaparken düşük tuttuk. Nasılsa hızlandırma seçeneği var diye. Ama öğrencilerin istatistiklerini görünce 1.25 1.5 hızda izlendiğini gördük. Bu sene de YGS videolarını çekerken buna dikkat ettik. Daha akıcı bizi de daha tatmin eder oldu. LYS videolarını da yenileyeceğiz zaten bu sene ( içerik aynı )

Sağlam temeli olan insanlar konu anlatımında eksik olduğu yerleri fark edebilir. Ama biraz da sıkılabilir. Kabul ediyorum bunu. Bu tür öğrencilerden aldığımız geri dönüş ise "hocam uygulama soruları ve test soruları harika bu çizgide devam edin." Ama inanın temeli hiç olmayan yüzlerce insan gördük. Bu insanları da göz önüne getirmek zorundaydık. Kısacası bizdeki bir dökümandan sonra ekstra bir konu anlatımı bence gereksiz olur. Zaten herkes bunu da fark ediyor.

Temiz PDF veriyoruz. ( Kitaplar çıkana kadar )

Hep söylüyorum yine söylüyorum dersi alıp beğenmeyen olursa bana PM atsın ya da instagramdan ulaşsın parasını iade ederim. Daha başıma 1 defa gelmedi. Para odaklı çalışmıyoruz. Fark ettiyseniz olabildiğince ucuz tutuyoruz fiyatları. YGS videolarını 100 lira yapsaydım kimse sesini çıkarmazdı. Ama gerek yok. Herkesin maddi durumu yetmeyebilir.

Buradan öğrenci tavlamak gibi bir derdim de yok. Geçen sene başlıkları bulursanız çok kişiyle buradan konuştuk. Öneriler aldım bunları uyguladık. Çok yapıcı eleştiriler aldık. Bunlarla daha da güzelleşti. Hala da güzelleşiyor. Organik videolarında bile kolaylıklar yaptık forumdaki arkadaşlara. 7 yıldır bu forumdayım insanlara yardımcı oluyoruz. Zaten umduğum sayının üstünde bir öğrenci kitlesi var. Bu bizim için güzel bir durum. Kazanç olarak anlaşılmasın bu. Telefonumun çalıp Adana, Mersin hatta Iğdır gibi şehirlerden beni öğrencilerin araması beni mutlu ediyor.

İstediğiniz kanaldan yayından kitaptan hocadan çalışabiliriz. Biz harikayız bizle kimya süper tarzı bir yorum benden duymazsınız. Herkes emek veriyor bir şekilde önünüze koyuyor. Beğenip kullanmak size kalmış.

Başka yardımcı olabileceğim bir şey olursa PM'den danışabilirsiniz.

Merhaba hocam ygs kısmı ne zaman biter acaba ?

• Yarın 3. konunun yüklemelerini yapacağım. Geriye 3 konu kalıyor olacak. Son konu ise ciddi kek bir konu. Bu hesapla ekim sonu diye düşünebiliriz.

Çok fazla öğrenci Kimya ve Elektrik konusunun eklenmesini istedi. Onu da hemen araya sıkıştırıp anlatacağız.
  • Kimya ozel tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.