< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Kasım 2020; 20:12:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizim insanımızın çoğunun ekranlarda Maganda karakterleri seviyor olduğu gerçeği

-
-
Çukur
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Sıfır Bir
Bizim insanımızın özendiği hayat tipidir mafyalık, illegal hayat falan.
-
Hepsi birbiriyle bağlantılı cahilliğin egemen olduğu toplumlarda magandalık,mafyalık özenilir ve prim yapar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
televizyonda bi tane işe yarar program yok. starın klasik dizileri ilk bölümden dayak ve tecavüze ugrayan kadının butun sezon boyunca kaçışını izliyoruz. foxun dizileri zengin oglan fakir kız yanlıslıkla cocukları olur onları evlendırebılmek ıcın bı sezon ızlerız. showun dizileri full mafya suçlu dolu. trt1 acıyosun gına geldi artık full kılıc sallamalı. atvden bahsetmiyorum bile. tv8 desen acun milleti yazın survivor kışın mastırşef ile topluyor. eski kanal acıyosun kemal sunal ızlerım dıye, viagara gergedan reklamlarından baska bi halt yok. belgesel izleyeyim dioysun her gün aynı aslan aynı geyiği 100 kere avlıyor. wheeler dealer falan vardı sımdı o da yok galiba.
yani tv izlenmez ve ilerde evime asla tv almam.
-
Normal karasal yayında Trt belgesel,Tlc,Dmax kanallarını tavsiye ederim kaliteli yapımlar var...
Toplumda aşayiş olmadığı için kızlar en azından tacize, haksızlığa falan uğrarsam erkeğim karşısıdakini yok edecek güçte olsun diye düşünüyor.
-
İlk okudugumda olabilir dedim ama sonra saçma gelir.
Biraz aklı olan kız magandanın kendisinede zarar verebileceğini bilir
Sizin dediğiniz maçoluğa kaçıyor.Magandalık onun aşırı versiyonu aynı değil bana göre...
Sadece ekranda mı:d Bu kadar kadın cinayetinin sebebi maganda tip sevmeleri olabilir mi acaba?
-
Alakası yok kendini kandırırsın anca.
Genelleme yaparak kafadan safsata uyduruyorsun
Ben söyleyeyim senin gibilerde belki öğrenir.
Erkek aşırı egemen toplum,cehalet,yasalardaki boşluk,asayiş olmaması.
Başlıca nedenleri bu Avrupada da kadına karşı şiddet ve cinayet var ama onlar önlemini aldıkları ve suçluları cezalandırdıkları için bizdeki gibi rekor seviyede değil.Sen bu benim dediklerimi duymuşsundur bir yerden ama kendine uygun olan safsatalara inanmışsın muhtemelen...
Yukarıdaki cünleyi bir kadın olarak söylüyorum inan bana kadınların tamamı maganda tiplerden hoşlanıyor.
-
İstersen marslı olarak söyle Kadın cinayetlerini buna bağlaman tam bir cehalet ve gaflet örneği...
Diğer ülkelerde ne güzel garip programlar var bizim ülkede
Acun tv mafya yalakası tv muhafazekar tv vb. Kanallar -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Btelevizyonda bi tane işe yarar program yok. starın klasik dizileri ilk bölümden dayak ve tecavüze ugrayan kadının butun sezon boyunca kaçışını izliyoruz. foxun dizileri zengin oglan fakir kız yanlıslıkla cocukları olur onları evlendırebılmek ıcın bı sezon ızlerız. showun dizileri full mafya suçlu dolu. trt1 acıyosun gına geldi artık full kılıc sallamalı. atvden bahsetmiyorum bile. tv8 desen acun milleti yazın survivor kışın mastırşef ile topluyor. eski kanal acıyosun kemal sunal ızlerım dıye, viagara gergedan reklamlarından baska bi halt yok. belgesel izleyeyim dioysun her gün aynı aslan aynı geyiği 100 kere avlıyor. wheeler dealer falan vardı sımdı o da yok galiba.
yani tv izlenmez ve ilerde evime asla tv almam.
Hint dizileri izle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok bilmişler toplanmış yine
-
Bilinçli yapılmış bir uygulama gibi hissediyorum bu tür vakaları. Geneli neye alıştırırsan sürekli onu ister. 1990 ve 2000 arası dönem yerli filmler kaliteli, ve o dönemin sokak röportajlarını izliyorum, insanlar kaliteli. Toplumu genele hitap eden ilgi alanlarıyla kontrol etmek çok kolay.
Şöyle bir olaya dikkat ediyorum, bu tür maganda ve zorba karakter filmleriyle , tv'de ki sayko dizi akımının başlangıç zamanları hemen hemen aynı. Ve ülkede ki insanların kafa yapısının değişime , geriye doğru gitmesi de hemen hemen aynı dönemlere denk geliyor. Tabi bunda siyasi olaylar da etkili ama , apolitik bir insanı da farklı kaynaklardan kontrol etmek kolay.
Uzun zamandır televizyon izlemiyorum. Netflix gibi platformları da kapattım. Kafayı tazelemek ve hayattan biraz keyif almak için size de öneririm.
Az ama öz filmler izleyin, kaliteli çizgi romanlar okuyun, genele hitap etmeyen, sadece ilgilinizi çeken diziler izleyin. Sırf popüler diye bir diziye başlayınca bu bahsettiğimiz insanlardan bir farkımız kalmıyor. Unutmayın , popüler kültür insanların kafasını değiştiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet dediğiniz işin başka boyutu 80 lerde 90 larda ne kaliteli diziler filmler yayınlanırdı.
Eskiden Türk halkı Dallas,Bizim ev,Beyaz gölge,Kara şimşek izlemek için ekran başına geçerdi.
Şimdi Kurtlar Vadisi,Çukur,Ramo,Yasak Elma dizileri için ekran karşısında.Aradaki kalite farkı gelinen noktaya gösteren küçük bir örnek sadece...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çukur Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sıfır Bir Bizim insanımızın özendiği hayat tipidir mafyalık, illegal hayat falan. |
televizyonda bi tane işe yarar program yok. starın klasik dizileri ilk bölümden dayak ve tecavüze ugrayan kadının butun sezon boyunca kaçışını izliyoruz. foxun dizileri zengin oglan fakir kız yanlıslıkla cocukları olur onları evlendırebılmek ıcın bı sezon ızlerız. showun dizileri full mafya suçlu dolu. trt1 acıyosun gına geldi artık full kılıc sallamalı. atvden bahsetmiyorum bile. tv8 desen acun milleti yazın survivor kışın mastırşef ile topluyor. eski kanal acıyosun kemal sunal ızlerım dıye, viagara gergedan reklamlarından baska bi halt yok. belgesel izleyeyim dioysun her gün aynı aslan aynı geyiği 100 kere avlıyor. wheeler dealer falan vardı sımdı o da yok galiba. yani tv izlenmez ve ilerde evime asla tv almam. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X