Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
10
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esra Erol'a verelim kararları televizyonda işlesin konuyu. Dolandırıldık diyelim :D
  • Arkadaşlar yakında mevcut durum ile ilgili bir konu açacağım. Hepinizi Allahın izniyle bu problemden kurtaracağım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurKavimlerinEfendisi -- 2 Ocak 2021; 0:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Arkadaşlar yakında mevcut durum ile ilgili bir konu açacağım. Hepinizi Allahın izniyle bu problemden kurtaracağım.
    Hocam en kısa sürede bekliyoruz. Hakem heyeti kararları elimizde çaresiz 1,5 yıldır bekliyoruz. Umarım sonuca ulaşırız.
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    killertua K kullanıcısına yanıt
    Olayları özet geçiyorum. Müsait değilim pek, müsait olunca mahkeme ve THH kararı da ekleyeceğim

Keleş elektronik mağduru olarak dün itibari ile DELTA TEKNİK SERİSTEN İcra ile paramı almış bulunmaktayım. Öyle paraya el koydum kaçtım yok.

Nasıl mı aldım? Öncelikle delta servisin ne olursa olsun kimsenin telefonunu gasp etme hakkı yok. Siz tamir edilmeden geri isterseniz geri göndermek zorundalar.

Yapılacak işlemler

1) Tüketici hakem heyetine cihazın tamirinden vaz geçtiğinizi, cihazın tarafınıza gönderilmesini istediğinizi, eğer gönderilmezse fatura tutarının iade edilmesini talep ettiğiniz bir dilekçe veriyorsunuz. (Kesinlikle sadece para iadesi talebiniz olmasın davayı kaybedersiniz.) Siz arızalı da olsa xxxx imei nolu telefonunuzu geri istiyorsunuz. Verilmediği taktirde parasını talep ediyorsunuz. Kesinlikle bu şekilde olmalı (Bu kararı da emsal olarak yollarım).

2) THH Kararı yüzde 95 lehinize çıkacaktır. 15 gün içerisinde üst mahkemeye itiraz etmezler ise zaten ürünün parasını alırsınız. Delta zaten kendine gönderilen arızalı cihazları yalan etmiş. Telefon iadesi söz konusu olamıyor. Eğer üst mahkemeye giderlerse ben emsal kararımı paylaşacağım. Zaten siz kendinize ait telefonunuzu talep ediyorsunuz. Burada zaten %100 haklısınız. Yine karar lehinize çıkacaktır. Sizin talebiniz her zaman telefon iadesi olmalı. Eğer telefon iade edilemezsa para iadesi olmalı bunu sakın unutmayın. (Düşük bir ihtimalde olursa davayı kaybederseniz 2018 yılı itibari ile avukatlık ücretleri sınırlandırıldığı için 170tl avukatlık, 40tl civarı mahkeme masrafı ödersiniz. Korkulacak bir tutar değil)

No SS no Güven diyenler için

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Mayıs 2018; 15:11:18 >

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim, ancak çoğu kişi muhatap olacak teknik servis bulamıyor. Telefonu almıyorlar bile. Bunun üstüne satıcı keleş hatta ithalatçı bile ortalıktan toz olduğu için icraya verip para bile alamıyorsun. Kişiler üzerinden borcumuzu tahsil edemediğimiz için de tam anlamıyla çıkmaz yola giriyoruz. Yargı sistemi değişmediği sürece çözüm yok gibi duruyor veya varsa çözen, yazsın biz de yararlanalım.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var. Bu işlemi uygulayıp paranızı alacaksınız. Muhatap olup olmaması sizin sorununuz değil. Zaten telefonu vermedikleri için para iadesi alabildim. Vermemeleri bizim için iyi. Yasal prosedür ü uygulayacaksınız. Gerisi onların problemi. Servis gasp ettiği telefonun parasını ödemek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Mayıs 2018; 17:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu servis almıyor. Sözleşme süremiz doldu keleşle diyerek. Yani bir nevi garanti sağlanamıyor. Burda da sorumlu ithalatçı ama dediğim gibi onlar da kayboldu.

• T-Y kullanıcısına yanıt
    Garantiniz devam ediyor ve cihaz arızalı ise servisi thh ne şikayet edebilir siziniz cihazımı yapmıyor diye.

Benim paylaştığım bilgi telefonu delta tarafından gasp edilenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Mayıs 2018; 18:14:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Garantiniz devam ediyor ve cihaz arızalı ise servisi thh ne şikayet edebilir siziniz cihazımı yapmıyor diye.

Benim paylaştığım bilgi telefonu delta tarafından gasp edilenler için.
    Hocam benim telefonum Rity Teknik Serviste. Tüketici hakem heyetine şu tarihte telefonumu ritzy teknik servise verdim ancak tamir etmediler telefonumu da geri göndermediler telefonumun geri gönderilmesini veya paramın iadesi diye dilekçe mi yazacağım. Örnek dilekçe ve kararı paylaşırsanız sevinirim.
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bulunduğum ildeki thh saolsun bana '' telefonumun iadesini, iade edilmezse para iadesi yapılması'' talebimi efendim bu şekilde olmaz sadece para iadesi yazın diyerek değiştirtti. Bundan dolayı üst mahkeme thh kararını kısmen iptal etti.

Benim size bildirmiş olduğum telefon iadesi yapılmasını, yapılmadığı taktirde parasının iadesi kararına çevirdi. Bundan dolayi 245tl lik mahkeme masrafları üstüme yıkıldı . Ama yinede telefona ödediğim parayı fazlası ile aldım.

Emsal kararları paylaşacağım.

• Durduk yere aklıma geldi..
  • Ne oldu son durum? 😊

• Düpedüz dolandırıldık elde ne telefon kaldı ne para. Açtığım icra ne oldu onu bile bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.