Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
10
Favori
16.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sagol kardesim bilgi icin. Bir gelisme olursa haberdar et bizleride. Benim de 15 gunluk sure dolacak bende verecegim ama sizlerin sonuclari gorunce sonuc almak zor gozukuyor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben umudumu yitirmek üzereyim, böyle hukukun gelmişini geçmişini
  • İcra sürecimi avukata devrettim. Gelişme olursa paylaşıcam ama umudum yok açıkcası
  • ben telefonumu bile geri alamadım ne ritzy ne keleşten ses yok akrabam hazine avukatıydı ona sordum internetten aldığın için türkiyenin herhangi bir yerindeki savcıya gidip durumu anlatıp telefonum çalınmıştır diye suç duyurusunda bulunabilirsin dedi. müsayit olduğumda hemen savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diğer arkadaşlarda bulunsun hiç bir masrafı yokmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

    Arkadaşlar 5 gündür arıyodum açmıyorlardı telefonu. Şimdi aradım ve aynı hanımefendi açtı. Benden de 240 lira istediler Açıklamaları da şu şekilde, LG destek vermediği için garanti kapsamında da olsa ücretleri kendi ceplerinden gittiği için yapamıyorlarmış. LG ile davalıklarmış vs. vs. Yollayın telefonumu ben gereken yasal yollara başvuracağım dediğimde ise süreç çok uzar ve bir şey elde edemezsiniz dedi. Ben de benim için 1500 liranın çok önemli olmadığını ama sırf bu tutumlarından dolayı sonuna kadar uğraşıp bütün masrafları ile onlardan tazmin edeceğimi söyleyip kapattım. Bu adamlar ticaret yapıyor işte arkadaşlar. Okumadan, öğrenmeden, hiç bir ticari ahlaka sahip olmadan!

    Neler yaptınız hocam sonuç var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S0NADAM

    Anakart değişimi için 240 lira istiyorlar. Ben gönderip yaptırmaya karar verdim. Dolandırıcılarla uğraşacak ne imkanım var ne de zamanım. Zaten yazılanlara göre yasal yoldan parayı alma şansımız da yok gibi.

    magaza: gittigidiyor
    satıcı: electrotrend
    Mersis Numarası:0543019894200016
    KEP Adresi:keleselektronik@hs03.kep.tr
    Faturayı kesen firma: keles elektronik (bizdeuygun.com)

    Garantili LG G4 telefonu tamir etmiyor. Ücret karşılığı tamir edebileceklerini söylüyorlar.
    Para iadesi için tth sonrası haciz kararı çıkartanlar olmuş ama firma adresine ulaşılamıyor.
    Fakat bu dolandırıcı firma hala gittigidiyor üzerinden satiş yapmaya devam ediyor.

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    Hocam lg g4 halen çalışıyor mu



    Hangi sürüm yüklü 5.0 mı 6.0 mı yüklemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkamelon


    quote:

    Orijinalden alıntı: hssn


    quote:

    Orijinalden alıntı: arkamelon

    arkadaşlar bende 'mahmutbey mah. 2426 sokak istoç 8. ada no:126 bağcılar/istanbul' adresine teblikat gönderdim önceden eski adresine yolladım teblikat geri dönmüştü bakalım bu da geri gelirse tekrar yazarım.Sizin teblikatınız eğer ulaşmışsa yada ulaşırsa güncel adresi yazın lütfen.

    var mı bir haber ?

    bu hafta adliyeye gideceğim teblikat ulaşmışsa haber ederim.

    Var mı gelişme hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradım şansıma açtılar. Açan kişi feraye hanım bana iflas ettiklerini söyledi. Bende araştırmamıza göre Bizdeuygun.com size ait dedim. Biraz sustu ileriki dönemlerde geçiş yapılabilir bilmiyorum dedi. İcraya vericem dedim sizi. Anlıyorum dedi. Resmen dalga geçti. Bugün icraya vericem ben arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baran.ky kullanıcısına yanıt
    Birader icraya vereceğim demişsin de, ben de verdim güya, orda uyduruk bi dilekçe dolduruyorsun, taşınır ve taşınmazlarına varsa bildiğin banka hesaplarına ki bunların tanesi 11 tlden, hemen memur bilgisayardan bakıyor, bunların hiç birşeyi yok güle güle bu kadar.

    Daha fazla malumatı olan arkadaş varsa bilgilendirsin bizleri? Aleni dolandırıcılıkla karşı karşıyayız. Avukatlarla işbirliği halinde olan arkadaşlar, herhangi bir ilerleme kaydettiniz mi?
  • vereydin icraya hocam neden kendini darlıyorsun
  • Bende 9 ekim 2015 de keleş elektronikten LG G4 almıştım ve dün bootloop arızası meydana geldi garanti ritzy i aradığım da keleş elektroniğin anlaşması bizimle 1 ocak ta bitti dedi. Keleş elektroniği arıyorum cevap vermiyolar hatta meşgule atıyolar bu nasıl sorumsuzluk anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaypa -- 12 Mayıs 2017; 14:1:42 >
  • bende 2015 ekimde aldığım g4 açılışta donuyrdu. aradım faturadaki numarayı bize gönderin dedi. güvenmediğimden fatura ve evrakların fotosunu çektim. öyle yolladım 28 nisanda şimdi ne ses var ne soluk.
  • yorumların çoğunu okudum. eğer yapılacak bir şey varsa bende katılırım yoksa normal prosedüre uyacağım.
  • rearwindoww R kullanıcısına yanıt
    Slm hocam bende deltadan telefonumu alamadim gelisme olursa haber edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu hiç bir gelişme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: killertua

    bende 2015 ekimde aldığım g4 açılışta donuyrdu. aradım faturadaki numarayı bize gönderin dedi. güvenmediğimden fatura ve evrakların fotosunu çektim. öyle yolladım 28 nisanda şimdi ne ses var ne soluk.

    bana da yollayın yapalım demişlerdi faturayı bulamıyorum bulunca gönderecektim. o zaman yollamamak en iyisi.
  • Ben de g2 için şikayet etmiştim. Perşembe kaymakamlığa gittiğimde bana sen niye keleşi değil de bizdeuygunu şikayet ettin dediler dalga geçer gibi ben de bizdeuygunun sitesinde gördüğüm telefonu istoçtaki yerine giderek elden aldığımı söyledim ben keleş meleş bilmiyorum dedim faturada bizdeuygun da yazıyor ben ordan aldım dedim dedi red kararı çıkabilir, ben de dedim avukatla görüştüm ben tahsil ederim dedi dedim, o zaman bi durdu şöyle (garipti).

    Demin kontrol ettim perşembe ben gittikten bi saat sonra gündeme alınıp karara bağlanmış görünüyor. Şaka gibi. Resmen konuştuğum kişi kendi karara bağlamış olayı. Heyet filan hikaye bana göre. Ve red kararı çıktıysa eğer resmen onların arkasında duruyorlar. Eğer red kararı çıkmışsa orda fena yapacağım zaten o kişiyi. Bana hakem heyeti görüşüp karara bağlayacak diyorsun, üstelik de gittiğimde dosya masanın üstündeydi herhalde bunu ne yapsak diye düşünüyorlar!, hem de ben konuşmaya gelip gider gitmez karar çıkıyor bu malum heyet benim gelmemi mi bekliyormuş? Buna kim inanır yahu. Bu iş sarpa saracak Alahtan düzgün bi avukatım var ne gerekiyorsa yapacağım gerekirse hakem heyetiyle de uğraşacağım böyle rezillik görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 27 Mayıs 2017; 13:8:38 >




  • aktivist-X kullanıcısına yanıt
    dostum, iyi güzel demişsin. Uğraşıp kendi lehine karar çıkarsan bile boş. Belki bu sayfada onlarca kişinin aylar evvelden çıkmış thh kararları var, icra bile işlemiyor. Memlekette hak hukuk almış başını yürümüş, adamlar aleni dolandırıcılık yapıyor. Kimse de bir şeyler yapamıyor. Sana kolay gelsin.
  • sipidimen S kullanıcısına yanıt
    THH lehime karar verdi para iadesi olarak. Bizdeuygun savunma olarak satışı biz yapmadık demiş ama THH bunun doğru olmadığını faturada adının bulunduğunu kararda belirtmiş. Benim anladığım parayı bizdeuygun verecek THH kararı onları bağlıyor ben onları şikayet ettim çünkü. Bu hafta avukata vekaletname vereceğim gelişmeleri aktarırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr_cnr_00

    Arkadaşlar merhabalar,

    Kaybedenler kulübü gibi burası bir kurban daha geldi şimdi aranıza :)

    Bende LG marka ürünümü Ritzy'e göndermek istedim. Ritzy Keleş Elektronik ile bağını koparmış. Keleş Elektronik'i aradım. Şu meşhur abla çıktı ve INV Teknoloji diye parayla onarım yapan bir firmaya yönlendirdi. Firma yetkisi anakart değişecek 300 TL dedi. Yani adamlar battı diye benim yasal hakkım olan 2 yıllık süreçte telefonumu onarılmayacak.

    Ürünü, Gittigidiyor'dan satın alıştım. Benim muhatabım GittiGidiyor. Onları şikayet edeceğim. Artık onarırlar mı para iadesi yaparlar bilemiyorum.

    Öneriniz var mıdır.

    Kadın icraya verseniz de elimizde bir şey yok size ödeme yapamayız boş yere masraf yaparsınız diyor. Sen orada o telefona bakıyorsun ki siz hala bir yerlerde faaliyet gösteriyorsunuz. Böyle bir saçmalık var mı yahu. Aklımızla dalga geçiyorlar. Anlamadığım şey GittiGidiyor gibi büyük bir firma böyle zavallı satıcılarla nasıl iş yapıyor.

    Merhaba Dostum. Öncelikle sanada geçmiş olsun. Bende ürünümü N11 aracılığıyla almıştım. Bende senin gibi aracı olan N11'i şikayet etmek istedim ama Tüketici Heyeti aracıların şikayet edilemeyeceğini ve sadece ürünün sahibi firmayı şikayet edebileceğimi söylediler. Halen diretip aracı firmayı şikayet edersem de kararın red geleceğini söylemişlerdi. Bende Keleşi şikayet ettim ve kararda ben haklı bulundum. Tabiki bu bir işe yaramadı çünkü firma parayı yollamadı. Bende icraya verdim 1 haftadır. Bakalım nolacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.