Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
10
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzerlerine kayitli hicbirsey yok maalesef :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    onlarin uzlasmak icin size ulasmasi lazim. Ama onlarda ayni sekildeyse bir avukata danisabilirsiniz

• arkadaşlar keleş ten sonuç alamayınca ithalatçı firmayı tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve sonuç olumlu çıktı. Ama bu ithalatçı firmayada ulaşamıyorum. avrasya hazir giyim sanayi ve diş ticaret limited şirketi adında bir firma. bu firmanın telefon numarasını bilen var mı acaba. Nette bulduğum tel. açmıyorlar.
    Haznedar Mah. Şevketdağ Cad. 2 Güngören, İstanbul adresi bu ama tüketici hakem heyetine cevap vermemişler savunma için.
    Bu firmayı bilen varsa bir cvp verebilir mi?
  • Zaten problem de o. Bir türlü ulaşamıyoruz.

Aslında bizdeuygun.com dan aldık biz telefonu. Şirketi satmış ya da devretmiş olmaları bizi ne ilgilendirir. Yani biz alırken Keleş değil de bizdeuygun.com adresinden aldık.

Haksız mıyım? Biz bu yol üzerinden yürümemiz lazım bence.

Ayrıca ben şöyle düşünüyorum. Özellikle bazı modellerde para iadesi çok olmaya başlayınca bundan kaçmak için ilk önce alan adını sattılar (yine kendi aralarında başka bir kişiye) sonra da şirketi iflas gösterdiler. Yine kendilerinin olan başka bir şirket üzerinden de dertsiz tasasız bizdeuygun.com da satış yapmaya devam.

Çünkü hakkında bir sürü mahkeme kararı bulunan bir alan adını neden alır insan?

Bence kandırılıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keleş'ten sonuç çıkmayınca bende 2 ay önce ithalatçısı olan Avrasya Giyim için tüketici hakem heyetine dosya açtım. Sonuç bekliyorum ancak bu adamlarda aynı tip yapılanmaya benziyor. Sürekli adres değiştirmeler vs. vs. Bakalım olmadı bunlar içinde icra takibi yapılabilir.

Bu arada aynı durumda olan arkadaşlar için en son adreslerini Ticaret sicilinden buldum. Telefon vs. yine yok maalesef. Tüketici hakem heyeti ve icra takibi için bu güncel adres kullanılabilir.

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

• Keleş Elektronik faturalı LG G3'ümün SIM kart okumamaya başlaması ve konuyu araştırmamla bu başlığa rastlamam... Şimdi işin yoksa uğraş dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Keleş Elektronik faturalı LG G3'ümün SIM kart okumamaya başlaması ve konuyu araştırmamla bu başlığa rastlamam... Şimdi işin yoksa uğraş dur.

Hiç boşuna uğraşma strese girersin. Ne ithalatçı ne de Keleşoğlu ortalarda yok.
  • Arkadaşlar ya hu bizdeuygun.com dan alan arkadaşlar. Bu adresin sahipliğinin değişmesi bizi enterese eder mi?

Yani adamlar biz alan adını aldık falan diyerek işin içinden çıkıyor da olabilirler.

Ben ısrarla aldığımız internet sitesinin sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Yanlış mı?

Sonuçta biz bu site güvenilir mi diye baktık. Ettik sonra aldık. Nereden bilelim Keleş meles.

Bir avukat tanıdığı olan sorabilir mi?

• Avrasya hazır giyime icra takibi başlatan ve herhangi bir sonuç alabilen var mı ?
  • vay be neler olmuş
  • Var mı icra ya veren ya da sonuç alan.?

• ❓ ❓ ❓

• ? Yokmu parayı alabilen kimse bize yolgösterebilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yıldır icrada Bizdeuygun.com(keleş elektronik) hala parayı alamadım. aradabir icra müdürlüğne gidip adres değiştirip 11TL posta ücreti ödeyip geliyorum.Salaklığın bukadarıda bizlere yakışır.
  • Allah belalarını versin. Avukata verdik yıl olcak icradan ses seda yok. Tokatçılık bu tokatlandık bizde. Yukarda arkadaşta yazmıs posta ücreti ödeyip zarara devam ediyoruz
  • Beyler telefonlarda garantide yatıyor. Bu noktadan sonra telefonları alsak hakkımızı kaybetmişmi oluruz

• MUSTAFA0231 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ben garantiden almayı düşünüyorum lanet olsun. Buradan bişe geleceği yok
  • Arkadaşlar bir bilen var ise aydınlatsın. Biz bizdeuygun.com dan Aldık ya cihazi acaba bu sitenin hala sorumluluğu devam etmiyor mu? Yani biz internet üzerinden satın aldık sonuçta hangi şirketin fatura keseceğini bilmiyorduk. Ve eğer bu siteyi devralmış ise alacağı ve borcu ile almıştır. Ki ben sadece şirket ismi değiştirip geri ödemelerden kurtulduklarini düşünüyorum.

Ne dersiniz?

• yıl oldu hala ne parayı aldık ne telefonu yaptırdık. fakat keleş elektroniğe ulaşmak için bizde uygunu aradım. bir adam açtı övdü de övdü, yıllardır tanıdığını söyledi. yılardır bu işi yapıyorlarmış. bir anda batmış hata lgninmiş. zannediyorum ya bunlar hala aynı devam ediyor, yada bizzat bizim dolandırıcı ile görüştüm.
    son olarak avukata verdik. bankalara bir şey gönderecekmiş. onun için para verdik. ama hala sonuç yok.Birleşip suç duyurusunda bulunsak elimize ne geçer. dolandırıcı olduğunu beyan etsek. süreç nasıl işler.
  • bende 2014te bizdeuygun.com ( keleş elektronik) firmasından aldığım LG-G3 cep telefonunu THH ye başvurarak ücret iadesi talep etmiştim. bugün tebligat elime geçti. Ücret iade edilmesine karar verilmiş. bizdeuygun.com aradığımda telefondaki kişi biz değiliz 2016dan once bizdik dedi. bende 2014 de aldığımı söyledim. yine kem küm etti. tamam siz icra mahkemesine verin biz değiliz onlar filan dedi.telefonda bende duruyor. istoçu basalım derim :D

LG ile görüşmek daha doğru olurmu bilmem ama ben düşünüyorum. bakalım zaman neyi gösterecek
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.