Şimdi Ara

Biz Şampiyon olamıyosak Beşiktaş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray iyi kadro ama ligin bitmesine 10 hafta kala sistem değişti puan kayıpları muhtemel ama bizim açımızdan bişey değişmez bizde herşey aynı tas aynı hamam sezon başından beri kötü futbola devam,geldiğimiz son noktada oyunu çevirsin diye oyuna giren adamlar Caner Topuz falan artık gerisini siz hesab edin....

Adamların feda sezonu zaten,zor şartlar altında kendilerinden çok daha iyi bi kadroyu yendiler dün helal olsun

Not: bizim açımızdan da koltuklarına yapışanlar istifa edip utanmadan geri dönenler utansın ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • opsss pardon arkadaşlar ben galatasay bölümüne girdim diye konuya yazdım mobilden girince bi karışıklık oldu özür dilerim

Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Sizi yenen her takım şampiyon olacaksa
    100YIL

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu lig saçma bi hal almaya başladı. Lider yenilince takipçiler puan kaybediyor-kazandıkça kazanıyor. Geçen sene son maç bir şekilde final maçına kaldı baştakiler hesaplarını iyi görüyorlar. Şampiyonluğun en büyük adayı biz değiliz başarıya en çok ihtiyacı olan takım şampiyon olma hamlelerini yapamıyor. Td sini değiştirmiyor,kötü oyuna tahammül ediyor,bir gelişme gösteremiyor. Puan farkı açıldığından değil 7 puanlık fark çok değil sonuçta ama şu 1,5 senedir yaşananların mantıklı bir açıklaması olamaz.
    I knew all the rules but the rules did not know me
    Guaranteed
  • kim ne derse desin ben yinede fb nin gs ye çok yakn bi noktada yada gs nin üzerinden ligi bitireceğini sanıyorum.

nekadar bazı kronik problemler olsa da ligin ikinci yarısında derli toplu düzgün skorlar alabilen tek takım fb oldu.

bjk dengesiz, bence şampiyon olması çok zor. fb biraz kendini toparlasa ligi süpürür.

gs ise yıldızlarına dua edecek, takım oyunu YOK. sistem neredeyse YOK. yıldız ne yaparsa o. gs nin işi tamamen şansa bağlı.

5-6 puanlık farkın hiçbir anlamı yok çünkü o gs dediğin takım ligin hiçbir döneminde düzenli maç kazanmayı bile bereremedi ve 1 beraberliği dışında ligde üzüldüğü beraberliği yok gerisini siz düşünün.
  • Şampiyon Gs olsun Bjk olsun bu saatten sonra beni ilgilendirmiyor. Bu sezon bitti bitecek artık, gelecek sezon için bazı önemli adımlar atılmalı. Ama bu zihniyet değişmediği sürece başarı beklemek bir hayal.

Orijinalden alıntı: M.Modeon

Bu lig saçma bi hal almaya başladı. Lider yenilince takipçiler puan kaybediyor-kazandıkça kazanıyor. Geçen sene son maç bir şekilde final maçına kaldı baştakiler hesaplarını iyi görüyorlar. Şampiyonluğun en büyük adayı biz değiliz başarıya en çok ihtiyacı olan takım şampiyon olma hamlelerini yapamıyor. Td sini değiştirmiyor,kötü oyuna tahammül ediyor,bir gelişme gösteremiyor. Puan farkı açıldığından değil 7 puanlık fark çok değil sonuçta ama şu 1,5 senedir yaşananların mantıklı bir açıklaması olamaz.

7 puanlık fark çok değil ve galatasaray da yine puanlar kaybedecektir ama dün itibariyle de görüldü ki biz galatasarayın hatalarından faydalanabilecek durumda değiliz, galatasaray kötü biz onlardan daha kötü...

• ben şampiyon olamıyorsam kimin şampiyon olacağı umrumda değil.

Orijinalden alıntı: makturk42

Beşiktaş'ın nefesi yetmez şampiyon olmaya Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak bu gidişle.

Bana da öyle geliyor,bizde çok sakat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

ben şampiyon olamıyorsam kimin şampiyon olacağı umrumda değil.

kadıköyde galatasarayın yine şampiyonluk turu atması benim zoruma gider açıkcası ve gitmez diyenin de Fenerliliğinden şüphe ederim
    lan adamlar geçen sene kupayı alamasın diye stadı yaktık daha nolsun
  • şampiyon galatasaray arkadaş şampiyonlar liginde bir üst tura geçemez tamamen lige odaklanır zaten bjk'nin sakatlar topluluğu var haftaya 2 yer oturur aşşağı dünkü maçta hakeme dua etsinler herhalde bjk feda sezonu diye hakemde bu etkinliğe katılmak istedi. önümüzde bir sürü maç var ne olacağı belli değil ,sezon sonu tek isteğim aykut hoca kafasını dinlesin daha doğrusu gitsin yerine lucescu'yu gelsin zaten gelmek de istiyormuş

FORZA FENER

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

ben şampiyon olamıyorsam kimin şampiyon olacağı umrumda değil.

kadıköyde galatasarayın yine şampiyonluk turu atması benim zoruma gider açıkcası ve gitmez diyenin de Fenerliliğinden şüphe ederim
    lan adamlar geçen sene kupayı alamasın diye stadı yaktık daha nolsun

Dediğim gibi ben oladamıysam kimin olduğu gerçekten beni ilgilendirmiyor. Geçen sene ben ayakta takımını alkışlayanlardandım , o sırada hüzünden çok takımımla duyduğum gururla ilgileniyordum.

quote:

Bu lig saçma bi hal almaya başladı. Lider yenilince takipçiler puan kaybediyor-kazandıkça kazanıyor. Geçen sene son maç bir şekilde final maçına kaldı baştakiler hesaplarını iyi görüyorlar. Şampiyonluğun en büyük adayı biz değiliz başarıya en çok ihtiyacı olan takım şampiyon olma hamlelerini yapamıyor. Td sini değiştirmiyor,kötü oyuna tahammül ediyor,bir gelişme gösteremiyor. Puan farkı açıldığından değil 7 puanlık fark çok değil sonuçta ama şu 1,5 senedir yaşananların mantıklı bir açıklaması olamaz.

7 puanlık fark çok değil ve galatasaray da yine puanlar kaybedecektir ama dün itibariyle de görüldü ki biz galatasarayın hatalarından faydalanabilecek durumda değiliz, galatasaray kötü biz onlardan daha kötü...

Hocam mesele 7 puanlık fark değil. Gs kötü oynasa bile elinde sürüsüne koz var. Geçen sene bizi yenerek şampiyon oldular,şike olayları yüzünden psikolojik üstünlükleri var ve bunu geçen sene iyi değerlendirdiler. İyi transferler yaptılar ve cl de iyi maçlar çıkardılar. Gs'nin kötü oynasa bile tahammül sınırı var ama bizde öyle değil. Bu klübün,taraftarın şampiyonluğa ihtiyacı var,kadro fazlasıyla yeterli ama hamle yok.Yönetimce istek yok,iddalı açıklama yok,sorumluluk yok,inanç yok böyle bir rahat ortamda Gs elbette şampiyonluğun favorisi olacak. Sanırım bizde feda dedik.

• quote:

quote:

quote:

Hocam mesele 7 puanlık fark değil. Gs kötü oynasa bile elinde sürüsüne koz var. Geçen sene bizi yenerek şampiyon oldular,şike olayları yüzünden psikolojik üstünlükleri var ve bunu geçen sene iyi değerlendirdiler. İyi transferler yaptılar ve cl de iyi maçlar çıkardılar. Gs'nin kötü oynasa bile tahammül sınırı var ama bizde öyle değil. Bu klübün,taraftarın şampiyonluğa ihtiyacı var,kadro fazlasıyla yeterli ama hamle yok.Yönetimce istek yok,iddalı açıklama yok,sorumluluk yok,inanç yok böyle bir rahat ortamda Gs elbette şampiyonluğun favorisi olacak. Sanırım bizde feda dedik.

en mantıklı mesaj seninki katılıyorum biz puan kaybetsek bile FT bu takımı 8.likten şampiyon yaptı bizde kredisi daha çok var ancak Fenerbahçe taraftarının sabrı kalmadı bu senede şampiyon olamazsanız ki çok zor olmanız Aziz ve Aykutun bırakacağını düşünüyorum.
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.