Şimdi Ara

Biz bile televizyon'dan anlayabiliyorsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koskoca aykut hoca nasıl okuyamıyor oyunu

• Çeşitli hatalarına bolca şahit olduk da bu maçta ne istiyorsunuz, takım oynamak istemiyor işte ortada.
  • Bencede hatalarından hiç ders almıyor ilginç bir adam.
  • Aykut hoca acaba hiç de mi Televizyonda Spor programları izlemiyor,orada ki yorumları tavsiyeleri dinlemiyor ? Sonra dönüp kendince özeleştiri yapmıyor? Anlamak güç gerçekten her maç öne geçip daha sonra rakibi kendi yarı sahamızda misafir ediyoruz.
  • Galatasaray macinda bas bas bagirdi herkes geriye cekme diye yine cekti geri.ilginc adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutun çocukluğuna dönülsün, bilinç altında galatasaraylılık varmı araştırılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Galatasaray macinda bas bas bagirdi herkes geriye cekme diye yine cekti geri.ilginc adam

futbolcular çıkıyor hastalığımız var geri çekiliyoruz diyor
    aykut geri çekilmeyi çözmeliyiz diyor
    futbolcular hocayı hoca futbolcuları ima ediyor
    peki kim yalan söylüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe'nin öne geçtikten sonra geri yaslanmasının Aykut Kocaman ile hiçbir ilgisi yok. Tamamen takımın psikolojisiyle ilgili bir durum. Sanmıyorum ki öne geçtikten sonra geri çekilmelerini istesin oyuncuların. Aykut Kocaman'ın yapması gereken şey bir an önce takımı bu ruh halinden kurtarmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Fenerbahçe'nin öne geçtikten sonra geri yaslanmasının Aykut Kocaman ile hiçbir ilgisi yok. Tamamen takımın psikolojisiyle ilgili bir durum. Sanmıyorum ki öne geçtikten sonra geri çekilmelerini istesin oyuncuların. Aykut Kocaman'ın yapması gereken şey bir an önce takımı bu ruh halinden kurtarmak.

Aynen. Bugün birkez daha dikkat ettim, ortasaha direnci çabuk düşüyor Fenerbahçe'nin. Maça hızlı başlayıp erken gol bulup rahatlamak için ortasahada çok fazla basıyorlar. Ancak takım çabuk yoruluyor. Özellikle ön liberolar yorulunca, defans çok zor duruma düşüyor, haliyle de geriye yaslanıyor Fenerbahçe.

Benim düşüncem şudur ki, Aykut Kocaman takımı kasten arkaya yaslamıyor. Ancak ortasahada izlediği yanlış taktik yüzünden takımın direncini erken tüketiyor.

Devre arasında da söylemiştim, Fenerbahçe'nin en önemli ihtiyacı adam gibi bir ön libero. Baroni bir var bir yok, Emre desen eski Emre değil. O yüzden ortasahada ciddi bir revizyona gitmesi gerek Fenerbahçe'nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Fenerbahçe'nin öne geçtikten sonra geri yaslanmasının Aykut Kocaman ile hiçbir ilgisi yok. Tamamen takımın psikolojisiyle ilgili bir durum. Sanmıyorum ki öne geçtikten sonra geri çekilmelerini istesin oyuncuların. Aykut Kocaman'ın yapması gereken şey bir an önce takımı bu ruh halinden kurtarmak.

Aynen. Bugün birkez daha dikkat ettim, ortasaha direnci çabuk düşüyor Fenerbahçe'nin. Maça hızlı başlayıp erken gol bulup rahatlamak için ortasahada çok fazla basıyorlar. Ancak takım çabuk yoruluyor. Özellikle ön liberolar yorulunca, defans çok zor duruma düşüyor, haliyle de geriye yaslanıyor Fenerbahçe.

Benim düşüncem şudur ki, Aykut Kocaman takımı kasten arkaya yaslamıyor. Ancak ortasahada izlediği yanlış taktik yüzünden takımın direncini erken tüketiyor.

Devre arasında da söylemiştim, Fenerbahçe'nin en önemli ihtiyacı adam gibi bir ön libero. Baroni bir var bir yok, Emre desen eski Emre değil. O yüzden ortasahada ciddi bir revizyona gitmesi gerek Fenerbahçe'nin.

+1 Takim cogunlukla baroniye bagli oynuyor.Baroni ileri cikarsa takimda ileri cikiyor defansa gelirse geriye geliyor takim

• Dün akşam maçı falan bırakıp Baroni'yi izledim, takımda bir sorun varsa bu sorunun 1 numaralı sorumlusu Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni'dir. Stoperlerin eli ayağına dolaştı pas yapıp oyun kurabilmek için, Selçuk bile geri geldi o sınırlı yeteneğiyle top alabilmek için ama Cristian ayağını sokmaya bile tenezzül etmedi kaç pozisyonda. Yanından geçen adamlara pres yapmayı bırakın yanına bile yaklaşmadı. Sözün özü takımın içinde bulunduğu psikolojik duruma bir de Cristian gibi ruhsuz, sanki Fenerbahçe onlara muhtaçmış gibi davranan futbolcular eklenince bu durum ortaya çıkıyor. Bu sene böyle geldi ve böyle geçecek, yapılabilecek birşey yok artık, önümüzdeki senenin planlarını yapması gerek Aykut Kocaman'ın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.