Şimdi Ara

Biyolojiye kafa basmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapamıyorum abi 1 hafta geçmeden unutuyorum Allah aşkına dershanede zaten atlı gibi ilerliyor üstüne fazla düşemiyorum.

• iyide zaten herkesin problemi bu ezberden başka bir şey yok ( bir kaç konu hariç ) onun haricinde zaten okuyup test çözüp geçiceksin ayda mı artık haftada tekrar yaparken cok cok geri geliyor bilgiler bu yani biyoloji
  • kalıtım ve ekoloji yapabiliyorum bende sadece pek farkım yok :D
  • Limit biyoloji el kitabında o konudakileri yazıyorum kağıda baya kalıcı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    Biyoloji ezber değil mantık isimleri falan bilmek ezber diyosan matematik de ezber üslü sayı ne demek şimdi biliyo musun ezberledin mi hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bana göre çok sıkıcı bir ders bana çalışmak işkence gibi geliyor. Biraz çalıştım bıraktım haftaya tekrar en baştan başlıycam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POLİNOM ZOR(BENCE)
    3 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Harbi zor bir zeka sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantığı öğren.

En az 1 ay hatırlamak garanti.
  • Bide tıp istiyorum de de bayiliyim surda.

• Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş özürlü heralde alin bunu burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MvMLegenD

Bide tıp istiyorum de de bayiliyim surda.

Katsayilar esit oldugu icin fiziği fuller paşa gibi gider tıpa ağla şimdi zaa

• Evrim teorisi bana biyolojiyi sevdirtti. Selin hocamla adım adım ilerliyoruz.
  • AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Hocam troll falan diyorlar öyle davranışların oluyor zaten . Ama bu konuda sonuna kadar haklısın ...
  • AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Bebeler lise biyosuyla tip biyosunu ayni sanıyorlar heralde. Sana sadece slayttan 1 sayfa atarim. Bok gibi kalırsın.

• ilgiyle alakali. adamin tipa ilgisi vardir yapar tum biyolojisi iyi olmak zorunda degil. tek cenekli bitkilerde iletim borularinin sekli tipta bir isine yariyor mu?
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Mal misin mala mi yatıyorsun anlamadım. Adam lise biyoloji yapamıyorm derken binlerce biyo kavramı olan 6 yıllık bi eğitimi nasıl tamamlayacak. Tamam ezber ama adam lise düzeyini yapamıyor. Fizikten hic anlamam deyip fizik bölümü yazmak gibi.

• sen anlamiyorsun sadece konuyu acan icin demedim bir de.
    ilgisi olmayan yeterince calismiyordur, calismayinca yapamiyordur. calisinca yapilamayacak sey degil cunku.

• hocam aynen hiçmi ders notu görmemişlr lise biyolojisini tıpta bir derste anlatmazlar bende lise biyosunu sevmiyorm çünkü tıpla alakası yok ama tıp istiyorm bunu bir grupta demiştm lise biyosu bilmyen yok tıpta yapamazmış falanda filanda alakası yok tıpın bunlarla cahillere laf anlatılmıyor ne sanıyorlarsa tıpta karbonhidratların özelliklerini anlatıyorlar hangisi enerji verici diye sırala diyorlar sanki

• Hynx kullanıcısına yanıt
    Ya hocam size o kadar katılıyorumki nasıl belli etceğimi sasırdm valla bu millet ck saçma

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim2 3 haftadır komite çalışıyorum 1. Sınıfım bi halt anlayamıyorum sıkılınca dh ye giriyorum molalarda. Bazıları diyecek simdi 20 k dan mi girdin diye. Mf3 1900 le girdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.