Şimdi Ara

Biyoloji Deney Veya Prototip Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim 11. sınıfa gidiyorum. 8 martta bilim şenliği olacak okulda Biyoloji dersinden dönem ödevi aldığım için hoca şenliğe yönelik bi ödev istedi benden. Dedi böyle ışıklı mışıklı bir şeyler olsun benim de elektrikle aram iyi. Biraz araştırdım Plantarium diye bir şey buldum. Tohumu koyuyorsunuz sıvının içine su vermeden güneşe koymadan büyüyor. Fakat bu türkiyeye gelmemiş daha. 2007 de çıkmasına rağmen bu sıvının. Buna benzer deney tarzı şeyler istiyorum sizden şimdilik plantariumdan etkilenip deney tüpü içinde bitki yetiştirmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bildiğiniz güzel deneyler varsa bekliyorum genel olarak bitki üzerine olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

Bu da bahsettiğim plantariumdan resimler

• büyük izole bir şişenin içinde ekosistem kur

toprak, bitki, böcek, su vs.

yıllarca kendi kendini devam ettirecek bir ekosistem yap

ha o bahsettiğin jelin içine bitki ekmişsin ha toprağa ekmişsin olacaklar belli bitki çimlenecek büyüyecek ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 17 Şubat 2013; 13:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

büyük izole bir şişenin içinde ekosistem kur

ha o bahsettiğin jelin içine bitki ekmişsin ha toprağa ekmişsin olacaklar belli bitki çimlenecek büyüyecek ölecek

Aslında söylediğiniz çok hoşuma gitti. Küçük bir akvaryum ,dikdörtgen prizma şeklinde, içine börtü böcek ne varsa yerleştirmek güzel olur :D o zamana kadar böcek yakalamam lazım epeyi. :D Teşekkürler fikir için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

Aslında söylediğiniz çok hoşuma gitti. Küçük bir akvaryum ,dikdörtgen prizma şeklinde, içine börtü böcek ne varsa yerleştirmek güzel olur :D o zamana kadar böcek yakalamam lazım epeyi. :D Teşekkürler fikir için ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

40 yıldır kapalı mı duruyormuş ben mi yanlış anladım yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maske147

http://forum.donanimhaber.com/m_31374039/mpage_1/key_/tm.htm

Üyelik kapalı benim, kardeşimin üyeliği üzerinden atıyorum. Sana ulaştırıyım dedim.

Tamam arkadaşlar sayenizde küçük bir ekosistem yapmaya karar verdim :D bitkiler geç büyür diye şimdiden pamuğa nohut ve fasulye ektim çocukluktaki gibi :D yarın böcek tuzağı kuracağım sitenin karşısındaki tarlaya inşallah umduğum gibi olur :D Aşamaların resimlerini tek tek atacağım burdan ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.