Yüzbaşı
12 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Uzun süredir aklımda olan projeyi sonunda bitirdim sayılır. Proje detaylarını ve kullandığım dosyaları da buraya eklenecek. Bir iki eksiği kaldı onlar da tamamlanınca sonuçları paylaşırım.

İşe öncelikle mdf yi sanayide kestirmekle başladım. Düzensiz şekilli olanlar CNC makinede kesildi hem daha kolay hem de daha güzel bir kesim sağladı.

Parçaları birleştirmek için çektirme denen bir aparatı kullandım.

Merhabalar, elimde beko 72 ekran tüplü tv var. Servis menüsü ayarları bozulmuş. Elinde aynı model tv den olan ayarları videoya çekip gönderebilir mi? Kumandadan menü tuşuna basıp 9301 yazınca açılıyor servis menüsü.

Evet arkadaşlar tipim nasıl? Tipim nasıl? (Ssli)
başlık
Geçenlerde aldığımız Fiesta 2016 modelde aux girişi bulamadım. Ne orta konsolda var ne torpido gözünde ne de kol dayama kısmında. Sadece orta konsolda 1 adet usb girişi var ancak radyo üzerinde aux tuşu var. Ben buna bir şekilde aux kablosu ekleyebilir miyim? Veya daha önce bu tarz bir uygulama yapmış biri tavsiye verebilir mi? Araçta bluetooth yok. Tercihen aux kablosu olursa iyi olur fm radyo yayın yapan cihaz önermeyin lütfen.
1.5 yıldır kullandığım G810 un bazı tuşları kırılınca logitech e mail attım. Elimizde şuan o tuşlar yok onun yerine size G910 gönderelim dediler. Kabul ettim. 1 hafta sonra şu mail geldi. Yeni klavyeyi göndermeden önce elimdekini kırıp parçalarken videoya çekecekmişim. Daha önceden değişim yapan tecrübesi olan var mı? ne yapmak lazım? Klavyeye yazık sonuçta tamamiyle kırık değil. Tuşların değişmesi lazım.
Silinsin
Çabuk sil
Bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz? Veya bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka model/marka var mı?
https://store.donanimhaber.com/60/0f/a0/600fa0606e936ad11d62c247ac7a94c4.jpg

KADRO : 6061 ALLOY FRAME
MAŞA : SUNTOUR SF15-XCM-DS-RL
AYNAKOL : SHIMANO ALTUS FC-M371-L
RUBLE : SHIMANO CS-HG300-9
VİTES KOLU : SHIMANO ALTUS SL-M370
ARKA ATTIRICI : SHIMANO ALTUS RD-M370-SGS
ÖN ATTIRICI : SHIMANO ALTUS FD-M371
ZİNCİR : KMC-Z99
FREN : SHIMANO BL-M365L (Hidrolik)
ORTA GÖBEK : SHIMANO BB-UN26
PEDAL : HF893 ALLOY
HAZNE : SHIMANO HB-M3050 FH-M3050
JANT : STARRIMS J20S
LASTİK : CST C-1563 29X2,25
AĞIRLIK : 15,10kg
FİYAT : 2000TL
Silinebilir
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
HUAWEI
Operatör
Türk Telekom
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.426
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 13.931 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.