Şimdi Ara

Bitmiş bi haldeyim beyler yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler hayatımın en büyük sarsıntısını geçtim ailemin karşısına dahi geçemiyorum üzüntüden stresten kız arkadaşım, arkadaşlarım arıyor telefonlara çıkmıyorum. Denemelerde 25+ mat 15 20 fen 30+ türkçe 15 sosyal yapıyordum ygs sonucum;

türkçe : 23
    mat : 12.5
    fen : 9
    sosyal : 15

Sınav anında çok sıkıştım, matematikte problemleri görünce de elim ayağıma dolaştı maddi durumum iyi özel yazabilirim fakat mühendislik istediğimden 240 bin gibi bi sıralama olayı var gözünüzü seveyim bi fikir verin gerçekten vereceğiniz fikirlerle reel hayatımdaki çoğu kişiden büyük iyilik yapmış olabilirsiniz seviliyorsunuz dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus &amp; Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • msaidb kullanıcısına yanıt
    Dostum peki sıralamam ve şuan ki durumum ile ilgili yorumunuhttps://forum.donanimhaber.com/bitmis-bi-haldeyim-beyler-yardim--124705062#124705263 bu konuma yazar mısın uzun zamandır kullanmadım forumu 2 kere acmısım konuyu buraya yazar mısın rica etsen bu arada adamsın teşekkürler yorumun için.

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus &amp; Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • msaidb kullanıcısına yanıt
    Dostum ygs de bu netlerle 250 bin çok iyi olur benim için hatta baya baya iyi o civarlarda mı olur sence?
    2015 e göre 260k yapıyor zaten bu netler, bence bu yıl sıralama 2015den daha iyi olur, o yüzden 250 yaparsın, diyelimki yapamadın sınırda kalırsın daha aşağı düşmezsin lysde bi tık üzerini yapıp telafi edersin

₪ HTC One™ ₪

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.