Şimdi Ara

Bitmiş bi haldeyim beyler yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler hayatımın en büyük sarsıntısını geçtim ailemin karşısına dahi geçemiyorum üzüntüden stresten kız arkadaşım, arkadaşlarım arıyor telefonlara çıkmıyorum. Denemelerde 25+ mat 15 20 fen 30+ türkçe 15 sosyal yapıyordum ygs sonucum;

türkçe : 23
    mat : 12.5
    fen : 9
    sosyal : 15

Sınav anında çok sıkıştım, matematikte problemleri görünce de elim ayağıma dolaştı maddi durumum iyi özel yazabilirim fakat mühendislik istediğimden 240 bin gibi bi sıralama olayı var gözünüzü seveyim bi fikir verin gerçekten vereceğiniz fikirlerle reel hayatımdaki çoğu kişiden büyük iyilik yapmış olabilirsiniz seviliyorsunuz dostlar.

• Hocam bi puanza ya yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    235-240 Civarı gösteriyor kardeşim.
  • narkozzzz N kullanıcısına yanıt
    Bende bilemiyorum hocam ama genel olarak 2014-15 arası geleceği söyleniyo umarım barajı aşarsın. LYS de güzelce çekip iyi bir mühendisliğe gidebilrsin

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Barajı aşarım aşmasına da sıralama 350 400k civarı olur 239k ya çekilir mi ?
  • benim netlerimde aşağı yukarı böyle
    30 tr
    20 sosyal
    13 mat (21 bekliyordum )
    6 fen (20+ bekilyordum )

yapacak bir şey yok bu hafta lys mat ın ygs kısmını tekrar edip önümüzdeki hafta lys asılıyorum. Her dersten 1 konu anlatımlı sb bitirmem lazım en geç 1.5-2 ay içinde. hedef yerleştirme puanı ile 300-400 arası almak ama 350+ olursa çok iyi olur tabi

umarım beklediğimden yüksek gelir. aslında mezuna kalacaktım o yüzden asılmadım hiç çalışmadan girdim sınava. ama anladım ki ösym e bel bağlanmaz mezuna falan kalınmaz bunların yapacağa sınava güvenip

geçen sene tıp hariç her yere girebilen arkadaşım mezuna bıraktı ve sınavı rezil geçmiş düşün.

şimdi lys asılacağım umarım 350 falan yaparım da kurtulurum şu lanet sınavdan. herkes 1 çalışıyorsa bizim 5 çalışmamız gerek ama illa ki yapmamız gerek durum bu elinden geldiğince asıl gerekirse 2,5-3 ay eve kapan ama lys de puanını 350 üstü yapmaya çalış. bende özel yazılabilirim ama ha iyi olmayan bir özelde okumuşuz ha bu puanla ha devlette ne fark eder.

• Benimde o aralar

Türkçe 32

Sosyal 22 gerisi 5 ve 7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • narkozzzz N kullanıcısına yanıt
    mühendislik barajı diyorum hocam normal baraj niye diyeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.