Şimdi Ara

Bitirme Ödevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bu dönem sonuna kadar yetiştirmem gereken bir ödev var.Bir karar destek sistem programı yazmam gerekiyor.Ancak kod bilgim gerçekten çok sınırlı

    Program içeriği bir ürün ve 10 tedarikçiden oluşacak.7-8 tane tedarikçi kriteri olacak.İşte ürünün fiyatı, yapısı, nakliyat şekli,nakliyat hızı vb. Basit bir program ancak benim kod bilgim if, elif, else gibi operatrölere kadar sınırlı. Bunun için yardımcı bir kaynak yada yardımcı olabilecek birileri varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdaj -- 29 Mart 2020; 20:21:16 >



  • Kodlama bilgin if-else gibi operatörler ile sınırlıysa, sıfırdan başlayarak algoritmayı güzelce kavramaya çalış. Ardından nesne tabanlı programlama ile beraber, birkaç küçük proje yaparsın. En sonda, bitirme projeni yapacak bilgiye sahipsindir. Peki kaynak ne diye soruyorsan, "internet"

    Başlangıç seviyesinde anlatım yapan kaynakların arasında kalite olarak önemli bir fark yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: requizm

    Kodlama bilgin if-else gibi operatörler ile sınırlıysa, sıfırdan başlayarak algoritmayı güzelce kavramaya çalış. Ardından nesne tabanlı programlama ile beraber, birkaç küçük proje yaparsın. En sonda, bitirme projeni yapacak bilgiye sahipsindir. Peki kaynak ne diye soruyorsan, "internet"

    Başlangıç seviyesinde anlatım yapan kaynakların arasında kalite olarak önemli bir fark yok.
    udemy'den bir eğitim aldım ve git hub gibi sitelerden yardım almaya çalışıyorum ama çok başarılı olamadım şu ana kadar. Aslında çok basit bir şekilde kafamda algoritma yarattım ama bazı yerlerde tıkanıp kalıyorum. Birazda hıxlanmam gerekiyor sanırım.

    Mesela şu an For while true oparetörlerini anlamaya çalışıyorum ama bunlar bana yardımcı olabilecekmiş gibi gelmiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.