Şimdi Ara

Ders Ders Kitap Tavsiyesi Yapalım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi sınava tekrar Hazırlanacak arkadaşlara kitap tavsiyesi yapabilir misiniz neler çözelim temel orta zor olarak

Birey B (Efsane)

Acil(Son kitap olur kalitelidir bazı sorularını anlamak zor ama geliştirir.)

Üst düzey: aydın
    Fasikül: apotemi

Bu seneki sınavda 20+ yaptıysanız direkt ortadan başlanabilir, daha düşükse başlangıçtan biri çözülmeli bence. Eksik konularda apotemi fasikülleri çok yararlı.

Tyt ayt Geometri:
    kolay: birey b
    orta: bilgisarmal,acil
    zor: orijinal, 3d ayt

Analitik için apotemi.

Ayt fizik
    Yorum sorularında zorlananlar,başlangıç için:supara ayt
    345 ayt fizik sb (her seviyede çözülmeli)
    3d ayt (bu da çok güzeldi, orta üst)
    Nihat bilgin, mf kazanım,aydın: fiziğim çok iyi soru kaçırmak istemiyorum diyenler için

Ayt kimya:
    Miray ayt: başlangıç için çok iyi kaynak kimyası çok noksanlar çözsün çok verim alır.
    Orbital,aydın, palme: tüm konularda az çok birşeyler biliyorum diyenler 3ünden birine girişebilir.palme en kolayı sonra aydın sonra orbital.

Bunların yanında organik için kesinlikle aydın organik,çok güzel bir kaynak olmuş. Biraz arasınıf kaynağı gibi ama ihtiyacı karşılıyor.

Ayt biyoloji(bu konuda basit zor ayrımı yapmak zor)
    Palme,biyotik,supara,fen bilimleri venüs* ,bilgisarmal en iyileri.

Forumda bu sene en sık gördüklerim ve kendi incelediğim kaynaklardan derleme. Seviyede bir sıkıntı olduysa düzeltebilirsiniz. Ben de bu sene bunların içinden kullanmayı düşünüyorum.
    +ekleme olarak ayt mat ve tyt genel-branş denemelerine de ağırlık vermek lazım. Çok fazla soru bankası çözmek yersiz ve zaman kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 9 Temmuz 2021; 20:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.

• medness M kullanıcısına yanıt

hocam kaç k bekliyosunuz maşaallah

bu sene en cok tavsiye edilen soru bankalarını forumdan derlediklerim , pdflerden arkadaşlarımdan beğenip de incelediklerimi yazdım.

bu sene olmadı maalesef sene içinde çözeceklerimi bu listeden seçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 9 Temmuz 2021; 20:38:50 >
    Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.
  • mat 3d ve 345 in orta zor osym ve orijinal sorulari iyi geometride 3d tyt guzel yarisi yeni yarisi yeni nesil yarisi klasik palme tyt kimya da guzel cozulur fizik 3d ayt ve tyt icin full yorum sorhsu nerdeyse test 10 soru ise 6 si yorum biraz orts ust kitap bence de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Kitap çözmek marifet değil. Her soruda %100 anlamadan diğer soruya geçmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

kitap komple yenilen mişmi hocam

• Komple demek yanlış olur konunun ilk testleri aynı sanırsam. Eskisini çözmedim lakin herkesin bahsettiği kitapla hiçbir alakası yok. Mesela yeni nesil soru yok diyorlar ama kitapta acille yarışacak sorular var. Baya değişmiş snrm

Tamam hocam teşekkür ederim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.