Şimdi Ara

2023 YKS ÇALIŞMA ARKADAŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem sayısal hem ea gireceğim o yüzden ikisinden de çalışma arkadaşı olabilir. 11.sınıfa geçtim tyt çalışıyorum beraber soru/konu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. Hatta anlaşılmayan konu ve soruların çözümlerinin atıldığı bir grup da kurabilirim. Onun dışında kaynak önerisi konusunda da arkadaşın faydalı olacağını düşünüyorum.
    NOT: Hedefim ilk bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgekayra -- 6 Ağustos 2021; 22:9:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lan ne halt yersen ye allah allah elemana son güzel 1 ayın diyorum, bu süreyi iyi kullan diyorum o bana, “niye ders çalışmayayım” “sen de sevdiğin şeyi yapsaymışsın” “çok güzel sorular var niye uğraşmak istemeyeyim” vs zırvalıyor. Sanki karşısında 5 yaşında çocuk var da azarlıyor aw. Güzellikle söylüyoruz son 1 ayın yat yuvarlan diyorum gelmiş lafları diziyor. Ahaha valla şöyle tipleri ıslak odunla dövesim geliyor. Gidicek şimdiden kasıcak 2-3 ay sonra bıkıcak dersten keşke kasmasaymışım diyecek. Bir bildiğimiz var da konuşuyoruz aw. Optiği işlerken zevk alıyorum diyor :DDD optiği 2 ay sonra unutunca zevk almanın pek mantığı kalmayacak. İşlediğin konuları unutacaksın zaten. İşlediğin konuları unutup tekrar işleyip zamanını harcayacaksın. Tamam en iyi sen biliyorsun istediğini yap. Sanki bana sadrazamın sol cevizisin aw gelmiş bana hesap soruyor.
  • hem sayısal hem ea girecek öğrenciye zor ayt matematik şoku

• AHH bu kızlar bir garip dostum. Çalışma arkadaşı ne ya git telegramda sor forumun %80'i erkek.

• Realistimaga R kullanıcısına yanıt
    Foruma daha yeni katıldım. Amacım ders. Dediğin şeyleri kendime yakıştırmıyorum.

• Ayt matematikte bazı konuları dinledim. Örneğin 11in geometrisini biliyorum ve trigonometriyi de. Matematiğim iyi olmasa iki alandan da girmeyi düşünmezdim zaten.

• ozgekayra O kullanıcısına yanıt
    bu sene matematiği iyi olan ve sayısal ilk 1000 yapan öğrencilerin çoğu kendi derdine düşmekten edebiyata bakamadı. yine de şimdiden hevesini kırmamayım, ilerde ne olacağı bilinmez. sen kendine güveniyorsan ikisine de hazırlan. biraz da şaka amaçlı söylemiştim

• İsterseniz 2 sene daha mezuna kalayım 2023de beraber çalışalım Özge hanım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok kalmayın bence sizin için kayıp olur :)

• Bence tek bir alana yoğunlaş.Bu sene sayısallar ea kısmıma bakamadı. Süre anca yetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hccmevltt1 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın endüstri ve ekonomi arasında gidip geliyorum aslında o yüzden

• Şimdiden sıkı tut ben de tam bu zamanlar calismaya basladım hedefim az çok tuttu.

• ozgekayra O kullanıcısına yanıt
    Pmden yazar mısın

• İstersen beraber çalışabiliriz ben de 11.sınıfım

• Ya kardeşim 11’e geçmişsiniz bi salın şu tyt’yi. Unutacaksınız zaten. Git 11’e başla, 11’i bitir. Hayatınızın son güzel yazını heba etmeyin dersle falan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ein ausländer

Ya kardeşim 11’e geçmişsiniz bi salın şu tyt’yi. Unutacaksınız zaten. Git 11’e başla, 11’i bitir. Hayatınızın son güzel yazını heba etmeyin dersle falan.

adam haklı

• Hayırdır bruhm abe sen gençlerle üst perdeden konuşuyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 5 Ağustos 2021; 16:26:22 >
  • bu forumu da fosforcu tayfa işgaline karşı korumak zorundayız!!
    derhal youtube' a dostum!
    her şeyi geçtim forumun %80'i erkek biraz ilginç bir talepte bulunuyorsun

• Kaanistan1 K kullanıcısına yanıt
    RASTGELE REİS

• 11. sınıfa geçtiğim yazımı aptalca harcadığım için içime çok oturdu. Elemanlar son güzel yazını ders çalışarak heba etmesin diye söyledim. Zaten unutacaklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben yazımı harcadığımı düşünmüyorum mesela, en basitinden fizikteki optik konusunu öğrenirken bile zevk alıyorum. Yaz tatilinizi harcamayın diyorsunuz da yaz tatilini harcamamak için ne yapılmalı? Bu kişiden kişiye değişen bir kavram. Sen de zevk aldığın başka bir şeyi yapsaymışsın o zaman.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.