< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgekayra -- 6 Ağustos 2021; 22:9:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgekayra -- 6 Ağustos 2021; 22:9:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hem sayısal hem ea girecek öğrenciye zor ayt matematik şoku
![]() |
AHH bu kızlar bir garip dostum. Çalışma arkadaşı ne ya git telegramda sor forumun %80'i erkek. |
İsterseniz 2 sene daha mezuna kalayım 2023de beraber çalışalım Özge hanım |
Lan ne halt yersen ye allah allah elemana son güzel 1 ayın diyorum, bu süreyi iyi kullan diyorum o bana, “niye ders çalışmayayım” “sen de sevdiğin şeyi yapsaymışsın” “çok güzel sorular var niye uğraşmak istemeyeyim” vs zırvalıyor. Sanki karşısında 5 yaşında çocuk var da azarlıyor aw. Güzellikle söylüyoruz son 1 ayın yat yuvarlan diyorum gelmiş lafları diziyor. Ahaha valla şöyle tipleri ıslak odunla dövesim geliyor. Gidicek şimdiden kasıcak 2-3 ay sonra bıkıcak dersten keşke kasmasaymışım diyecek. Bir bildiğimiz var da konuşuyoruz aw. Optiği işlerken zevk alıyorum diyor :DDD optiği 2 ay sonra unutunca zevk almanın pek mantığı kalmayacak. İşlediğin konuları unutacaksın zaten. İşlediğin konuları unutup tekrar işleyip zamanını harcayacaksın. Tamam en iyi sen biliyorsun istediğini yap. Sanki bana sadrazamın sol cevizisin aw gelmiş bana hesap soruyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AHH bu kızlar bir garip dostum. Çalışma arkadaşı ne ya git telegramda sor forumun %80'i erkek. |
İsterseniz 2 sene daha mezuna kalayım 2023de beraber çalışalım Özge hanım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
adam haklı |
Hayırdır bruhm abe sen gençlerle üst perdeden konuşuyon < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 5 Ağustos 2021; 16:26:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben yazımı harcadığımı düşünmüyorum mesela, en basitinden fizikteki optik konusunu öğrenirken bile zevk alıyorum. Yaz tatilinizi harcamayın diyorsunuz da yaz tatilini harcamamak için ne yapılmalı? Bu kişiden kişiye değişen bir kavram. Sen de zevk aldığın başka bir şeyi yapsaymışsın o zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |