Şimdi Ara

Norton AntiVirus 2014 Türkçe 6 AY (SÜRESİZ KAMPANYA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
4.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Norton AntiVirus 2014 Türkçe 6 AY (SÜRESİZ KAMPANYA)

Aşağıdaki İndirme Butonuna Tıklayarak Kurulum İçin Gerekli Programı İndirin
    (Otomatik Lisanslama Yapmaktadır)

x32 & x64 Uygun Olan Kurulumu İndirir ve Kurar
    Güncellemeleri Yaparak 2014 Sürümüne Ulaşırsınız

Kayıt İçin Bunu Kullanın, Reklamlarla Mailinizi Kirletmeyin :http://getairmail.com

İnternet Bankacılığı Kullanan DH Üyeleri Norton AV Yanında Mutlaka SafePay Kullanın
    Güvenli Alışveriş Yapmak İsteyenler Mutlaka Kullanmalı
    Arkaplanda Çalışmaz, Sisteminizi Yormaz

ÜCRETSİZDİR

SafePay :http://download.bitdefender.com/windows/installer/en-us/bitdefender_safepay.exe

6 AY'LIK FACEBOOK KAMPANYASIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 22 Mayıs 2014; 10:39:58 >

• Süresiz ne anlama geliyor
  • teşekkürler
  • Herhangi bir bitiş tarihi yok anlamında 2012 den beri devam ediyor. Düşük özellikli pc lere kuruyorum genellikle, siz bahsedince paylaşmak istedim.
    NORTON seven DH kullanıcıları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 21 Mayıs 2014; 21:03:04 >
  • Antivirüs mü kaldı artık ya? Internet security gerek bize.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    Ev kullanıcıları için yeterli bence hocam, takılan usb & hdd lerden, sitelerin otomatik indirdiği trojanlardan vs. korur. Norton sonuçta yapıyodur bişeyler
  • çoğunu kullandım, en iyisi şuan için norton diyebiliriz. 2 ay önce verilen kampanya ile aldım, 120 günü kaldı, umarım ilerde yine verilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8-10 sene önceki norton faciasını bilenler nortona sıcak bakmazlar pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Herhangi bir bitiş tarihi yok anlamında 2012 den beri devam ediyor. Düşük özellikli pc lere kuruyorum genellikle, siz bahsedince paylaşmak istedim.
    NORTON seven DH kullanıcıları için

Neden düşük özellikli pclere kuruyorsunuz? Kasmıyor mu sistemi?
  • yesil-111 Y kullanıcısına yanıt
    Kaspersky, Bitdefender, Avira bunlara nispeten çok daha az. ESET'e yakın diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 21 Mayıs 2014; 23:15:35 >
  • Antivirüs programının son günlerinde banada böyle birşey gerekdi. 6 ay iyi olur.
  • bu türkçe yapma olayını anlmadım. Diğeri kurulduğunda içinde serial mı olacak? Deneme süresi 180 oalarak kurulmıcak mı?
  • hocam sen kendin kurmadan konuyu açmışşsın galiba İlk ingilizce diye verdiğin linkten türkçe ve 180 gün olara kuruluyor zaten. Ayrıyetten türkçe olanı indirmeye gerek yok yani. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyagERdem -- 22 Mayıs 2014; 0:49:32 >
  • Denemediğim hiçbir şeyi paylaşmam hocam, kendi pc imde ingilizce sistem kurulu varsayılan olarak sanırım ingilizce görmüş bende, türkçe kuruyorsa sorun yok gereksiz kısımları hemen kaldırayım kafa karışıklığı yaratmasın. Güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 22 Mayıs 2014; 0:58:52 >
  • Bende direk türkçe kurdu hocam. Bilgisayarın diline uygun olarak kuruluyo galiba. Ben sizin bilgisayarınızın ingilizce olduğunu düşünmemiştim kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Aşağıdaki İndirme Butonuna Tıklayarak Kurulum İçin Gerekli Programı İndirin
    (Otomatik Lisanslama Yapmaktadır)

x32 & x64 Uygun Olan Kurulumu İndirir ve Kurar
    Güncellemeleri Yaparak 2014 Sürümüne Ulaşırsınız

Kayıt İçin Bunu Kullanın, Reklamlarla Mailinizi Kirletmeyin :http://getairmail.com

6 AY'LIK FACEBOOK KAMPANYASIDIR

hocam internet bankacılığı vs kullananlar için yararlı olur mu bu program

• Nundina1st kullanıcısına yanıt
    Hocam antivirüs harddiske virus bulasacagi zaman harekete gecer. İnternet güvenliği saglamaz yani. Onun icin internet security yuklemen gerekir. İnternet security icinde antivirüsude barindirir arti olarak internet güvenliği saglar yani.

• Nundina1st kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılığı için size önerim Bitdefender fakat sistemi yorduğu söyleniyor biçok kullanıcı tarafından, sistem özellikleriniz iyi değilse Norton yükleyin. İnternet bankacılığı için ek olarak size Firewall önerebilirim, bu konuda en iyisi Comodo'dur. Sisteminize göre 32bit veya 64bit seçerek aşağıdaki linklerden kurulum yapabilirsiniz. Unutmayın Firewall tüm internet trafiğini anlık takip eder ve olası saldırıları anlık engeller, bu yüzden internet hızınızda aktif kulllanırken yavaşlama olabilir tabiki minimum oranlarda, download yaparken herhangi bir sorun olmaz.

32bit :http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/3000/standalone/cfw_installer_x86.exe

64bit :http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer_x64.exe

Eğer internet bankacılığı için arasıra kullanıcam Firewall'a gerek yok derseniz o zaman yine Bitdefender tarafından sunulan SafePay'i öneririm. Bence güvenli alışverişin tam olarak tanımı biraz fazla oldu galiba SafePay Bitdefender yazılımı olmasına rağmen ücretsizdir. Sisteminizde güvenli bir alan oluşturur, kendi tarayıcısı vardır. Her şeyi kendi alanında kontrol eder ve yapar. Sisteminiz ile arasındaki tüm saldırıları engeller ve netten gelebilecek zararlıları anlık olarak engeller. Link olarak ekliyorum aklınıza hangisi yatarsa onu kullanın benim tavsiyem SafePay . Üstelik sadece siz istediğinizde çalıştığı için sisteminizi hiçbir şekilde yormaz, arkaplanda çalışmaz.

SafePay :http://download.bitdefender.com/windows/installer/en-us/bitdefender_safepay.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 22 Mayıs 2014; 10:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

8-10 sene önceki norton faciasını bilenler nortona sıcak bakmazlar pek

bir kaç sene önceli bitdefender faciası kadar büyük değildir herhalda :) ayrıca yaklaşık 4 yıl önce norton evrim geçirdi. hantallıktan eser kalmadı :)
  • gkhnkndy kullanıcısına yanıt
    Norton hakında söylediklerinize katılıyorum. 2009 senesinde baştan edildi tarama motoru yeniden tasarlandı o zamandan beri gelişmeye devam ediyor.

Bitdefender hakkında söyledikleriniz için lütfen link paylaşırmısınız. Nasıl ve ne zaman olduğunu bizlerde öğrenelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.