Şimdi Ara

Bitcoin ve Altcoin Borsaları - Özet Liste - Koineks Güncelleme... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
9
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende yazdıklarınıza ufak tecrübelerimi aktarıyim:

BTCTurk yaklaşık 2012 den beridir kullanıyorum, çökmeleri genelde yüksek hacimli işlemlerde oluyor, dalgalanmalara çok müsaade etmiyorlar, genellikle ani düşüşlerde panik satışlarının önüne geçmek için yaptıkları bir hamle, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama günlük al-sat yapan müşterilerini çıldırtıyor bu durum... orta ve uzun vadede oynayanlar için pek bir şey farketmiyor.

Paribu çok stabil hizmet veriyor, kolay kolay kapanmıyor. Paribu'ya dair tek dedikodu şirketin geçmişi ile alakalı, onun dışında olumsuz bir yorum duymadım.

Koinim: Daha 2 gün önce arkadaşım Koinim'de işlem yapmak için yabancı borsadan bitcoin gönderdi, işlem tamamlandı gözüküyor ama kullanamıyor, teknik ekip ile irtibata geçti, teknik bir sorun var düzelteceğiz dediler ama hala bekliyor, soğuk ter atıyor şuan, çözülmesini bekliyoruz.

Bittrex hiç kullanmadım fakat altcoinlerde ağır manipulasyon döndüğünün çok farkındayım, arkadaşlarım oralarda günlük vurgunlar yapıyor, ben hiç girmedim. Bitfinex o konuda çok temkinli, şüpheli işlem yapan hesaplara hemen işlem yapıyor, orada o işler döndüğünü pek duymadım.

Direkt linkleri kaldıracaktım fakat düşündüm de DH'nin bu işten bir çıkarı yok, sonuçta referans kodu ile yönlendirilmiyor, sadece trafik akışının nereden geldiği belli oluyor diğer sitede, dolayısıyla şimdilik eski şekilde bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 28 Aralık 2017; 10:58:15 >

• Ali® kullanıcısına yanıt
    vurgun derken, büyük miktarlarla girip balinalık mı yapıyorlar yani?
    ucuz coinleri manipüle edecek kadar mı giriyorlar ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Parayla üye oldukları bazı gruplar var.

Vurgun derken de bir günde %30-40 civarında 1-2 saatte yapılan ucuz coin şişirme boşaltma operasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 28 Aralık 2017; 16:56:45 >
  • Koineks ile ilgili ne yaşadınız acaba? 1 aydır orayı kullanıyorum.
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    2 gündür arkadaşımın yatmayan parası vardı, bugün sabah bir arkadaştan rica ettik, Koineks'in adresine gitti, güvenlik site yöneticisini çağırdı, yönetici bir süre önce onlar eşyalarını burada bırakıp çıkıp gittiler dedi.

Sabah olayın paniğiyle sağa sola tedbirli olun haberi saldık, arkasından firmaya durumu sorduk haber bekliyoruz, netleşince grup başlığında detayıyla belirteceğim, şimdilik tetikteyiz.
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam, önemli bir durum gerçekten paralarımız var yanmasın yani. Durumdan haberdar ederseniz sevinirim.
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin, kimsenin parası yanmasın diye burada duyurma gereği duydum, sonra paniğe girenler oldu... ayrıca şirketin savunmasını da duymak gerektiğini düşündüm, o yüzden sadece tedbirli olun dedim.

Şirket belki de tehdit vs alıyordu o yüzden ortadan kayboldu, gizli adreste operasyonu devam etme kararı aldı, dolayısıyla detayları öğrenmeden hemen günah almamak lazım.
  • dükkanı boşaltıp giden adama yatırım yapılmaz.

ben de hesabımı boşalttım bugün. yabancı borsalara aktardım.

gerekirse bir kısmını kağıt cüzdan yapar kaldırırım. borsada uzun süre tutmak sakat.
  • Hocam koineks ile ilgili nasil bi suphe var dundebuye olmustum binanceye para aktarmak icin kullandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Parayla üye oldukları bazı gruplar var.

Vurgun derken de bir günde %30-40 civarında 1-2 saatte yapılan ucuz coin şişirme boşaltma operasyonu.

Hocam bu paralı gruplar hangi gruplar :) kesinmi bunların tüyolarının tutma olayı? paylaşırmısın bizimle de =)
  • Altcoin_trader A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bot musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav her şey iyi güzel de ...
    borsalar arası para aktarmayı da gösterebilir misiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Bende yazdıklarınıza ufak tecrübelerimi aktarıyim:

BTCTurk yaklaşık 2012 den beridir kullanıyorum, çökmeleri genelde yüksek hacimli işlemlerde oluyor, dalgalanmalara çok müsaade etmiyorlar, genellikle ani düşüşlerde panik satışlarının önüne geçmek için yaptıkları bir hamle, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama günlük al-sat yapan müşterilerini çıldırtıyor bu durum... orta ve uzun vadede oynayanlar için pek bir şey farketmiyor.

Paribu çok stabil hizmet veriyor, kolay kolay kapanmıyor. Paribu'ya dair tek dedikodu şirketin geçmişi ile alakalı, onun dışında olumsuz bir yorum duymadım.

Koinim: Daha 2 gün önce arkadaşım Koinim'de işlem yapmak için yabancı borsadan bitcoin gönderdi, işlem tamamlandı gözüküyor ama kullanamıyor, teknik ekip ile irtibata geçti, teknik bir sorun var düzelteceğiz dediler ama hala bekliyor, soğuk ter atıyor şuan, çözülmesini bekliyoruz.

Bittrex hiç kullanmadım fakat altcoinlerde ağır manipulasyon döndüğünün çok farkındayım, arkadaşlarım oralarda günlük vurgunlar yapıyor, ben hiç girmedim. Bitfinex o konuda çok temkinli, şüpheli işlem yapan hesaplara hemen işlem yapıyor, orada o işler döndüğünü pek duymadım.

Direkt linkleri kaldıracaktım fakat düşündüm de DH'nin bu işten bir çıkarı yok, sonuçta referans kodu ile yönlendirilmiyor, sadece trafik akışının nereden geldiği belli oluyor diğer sitede, dolayısıyla şimdilik eski şekilde bıraktım.

Paribu'nun geçmişi ile ilgili neler var, anlatır mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitfinex uyeligi kapatmis ondaki çoğu coin diğer yerlerde bir arada yok usd ile işlem yaomak istiyorum o ayarda bi yabanci borsa yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrewest42

yav her şey iyi güzel de ...
    borsalar arası para aktarmayı da gösterebilir misiniz arkadaşlar

o en kolayı.deposit diyeceksin adresi copy paste yapacaksın
  • Ben en güvenilir yerli borsa olarak BTCTurk'ü okumuştum. Daha önce kapanmış kapanırken de tüm kullanıcılara parayı iade etmişler ama neden kapandı falan hiç bilgim yok. Bir de firmanın sahiplerinden birinin adını da okumuştum herkes güven veren biri diyordu

Paribu kullandım ama şirketin geçmişi derken neyden bahsettiniz anlatır mısınız lütfen?

Paribu'da en alt limit 500 TL oldu. Artık mecburen kimlik bilgisi verilmek zorunda sanırım. 500 TL altına kimlik bilgisi gerekmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 30 Aralık 2017; 16:21:41 >
  • Selam arkadaşlar. Bende yatırım yapacağım bu konu ile ilgili oluşturduğunuz br grup varsa beni lütfen aranıza alınız. Yok eğer yok ise lütfen grup kurup yeni başlayan arkadaşları konuyla ilgili daha kolay bilgi edinebilecekleri bir ortam oluşturmuş olursunz.
  • Gücelleme: Koineks'de işlem yapan bir dostumuzun BTC transferi gerçekleşmemişti, 1-2 gün bekledikten sonra firmanın Itower'da bulunan ofislerine gidip bilgi almak istedik fakat bina yöneticisi koineks'in eşyalarını bırakıp bir süre önce kaçarcasına çıkıp gittiğini belirtti... Bunun üzerine bir panik yaşadık ve durumu burada paylaştık, bu süre içerisinde diğer kullanıcılar sorunsuz bir şekilde işlem yapıyordu. 2 gün önce Koineks arkadaşımızın Bitcoin'lerini hesabına yükledi ve arkadaşımız malum borsadan çıktı. Şuan için bir mağduriyet yok fakat yaşanan bu teknik problemden dolayı günlerce işlem yapamadık. Durumun özeti bu şekildedir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.