< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 2 Ocak 2018; 16:59:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 2 Ocak 2018; 16:59:42 > |
Hay ağzına sağlık. Bende aynı çakallıktan çok rahatsızım. 10'dan fazla bu tip ipsiz sapsız kullanıcıyı blokladım.
Bu işe yeni başlayan kişilerin dikkat etmesi gereken ilk şey, ne işin teknolojisi, ne coin hacmi, ne borsa bilgisi, ne de başka bişeydir. İlk olarak direk bu çakallardan kaçınmaları gereklidir. Bazı acınası zavallı tipler sırf Ref'li linkini verip 3 kuruş kazanmak için, aptal saptal, ipe sapa gelmez, hiçbir dayanağı olmayan şeyler yazıp altınada "burdan alabilirsiniz" diye refli link paylaşırlar. Bu işe yeni başlayan arkadaşlara söylüyorum, Ref'li link'ini gördünüz kullanıcıyı direk engelleyin ki "şu coin şöyle, bu coin böye" tipindeki hiçbir dayanağı olmayan, sırf altına link vermek için öylesine yazılmış önermeler boşuna aklınızı bulandırmasın. Kullanıcı adı "coinuzmanı, kriptoustası, bitcoindestek, altcoindanışman" vs. yapanlara kesinlikle müsama göstermeyin. Bunların hepsi "ben demiştimci" çakallar olurlar. Her coin konusuna tek tek girip "bu coin çok iyi, bugün uçacak, yarın çıkacak" derler. İçlerinden biri +%20 +%30 oynayınca ki oynamama şansı yok, "ben demiştim" diye peydah olup ahkam keserler. Bunlara danışırsanız kendinizi şu iddaa kuponu satan çakallarınkine benzer, paralı bir vip gruba dahil edilmeye çalışırken diğer bi deyişle ayak üstü kazıklanırken yada yanlış yatırım sonucu elinizdeki coinler sürekli azalırken bulursunuz. Son olarak yine uzak durmanız gereken "şurdaki reklamı izleyince bedava zartcoin veriyor, şu siteden saat başı zurtcoin geliyor, bu siteye tıklayın zortcoin düşüyor, ben hiçbişey yapmadan 1 haftada 50$ biriktirdim, havadan para geliyor" falan diyerek faucet sitelerin ref'li linklerini paylaşanlardır Burda kazanan kişi sadece" şu siteye tıklayın, bu siteye girin" diye ref'li link paylaşanlar olur. Bu sitelerin hiçbiri hiçbir boka yaramaz. Ben bizzat kendim girip baktım. "En çok bedava coin dağıtan site" dedikleri, bilgisayarınız 10.000 saat açık kalırsa (400 gün) 1$ değerinde tırtcoin veriyor ve 10$ olmadanda paranızı çekemiyorsunuz. Ne sürede ne kadar kazandırdığına dair küçük bi hesap yapın işte... Fakat bunun linkini paylaşanlar, refl'li linke tıklayan her kullanıcı üzerinden çok daha fazla kazanmaktalar. Ayrıca bu sitelerin çoğu bilgisayarınıza veya telefonunuza bişey yüklemenizi, birşey çalıştırmanızı veya bir yere girip bilmemne şifrenizle üye olmanızı falan ister. Günde 0.00000000001 Dolar kazanmak için girip, sonradan "coinlerim çalındı, haberim olmadan bilmediğim bir cüzdana coin transferi yapılmış. Ne yapıcam, ne edicem gitti tüm coinler " diye ağlamayın... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Aralık 2017; 12:37:12 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 27 Aralık 2017; 21:10:42 > |
|