Şimdi Ara

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
42
Favori
60.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bundan hiçbirşey anlamadım. rx480 i seçtim madencilikte günlük 0.30 dolar görünüyor kazanç yani 1 tl :D Kiraya versen bu kartı 5 dolar alıyorsun zaten. Yanlış birşeyler var
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    Soru işaretlerini çoğunu gidermiş oldum çok teşekkür ederim ama şuan tek sorunum 6 7 ekran kartını destekleyen bi anakart bulamadım 2500 tl ye buldum sadece bi tane oda pahalıydı ne diye arattırmamız gerekiyor bu anakartları senin önerebileceğin f/p bi anakart işlemci sistemi var mı? Soru yağmuruna tuttum biliyorum ama son sorum:D Tekrardan teşekkür ederim
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    program o kardeş , msi afterburner yaz indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam. kullanım detaylarını görmek için sanırım o değil mi ?
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Evet , gpu % kullanımı , sıcaklık , fan ayarları , voltaj ve clock ayarlarını vs bir çok şeyi yapabiliyor ve monitör edebiliyorsun.
  • Arkadaşlar bende eski bir sistem var

intel core 2 duo işlemci (3.0ghz) 2gb ram falan

ben buna rx470 alsam mining yapabilir miyim ve etkili olur mu yoksa darboğaz gibi şeyler mining de de var mı

yani sadece ekran kartını mı zorlayacak işlemci bunu yapmamı imkansız hale getirir mi?
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    ÇOk teşekkürler hocam. Oc ayarlarını da o programdan mı yapabiliyoruz :O oc işi biraz riskli gibi, oc li ve oc siz ne kadar farkeder acaba ? ekran kartı sistemini riske atmaya değer mi sizce ?
  • Antminer l3+ tam f/p ürünü olmuş.
    Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    bunu hhangi sistemme kurabiliriz hocaam ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 28 Nisan 2021; 16:2:38 >
  • Normal ben 770 le 3tl gösteriyor
  • ben bu is icin yuklu miktarda para harcamayi dusunuyorum. En fazla pci-e anakarta sahip bir anakarta rx 480 veya 580 gpu'lari takip sadece bu madencilik ustune calistirmayi dusunuyorum. Elektrik ise zaten kâr ettirir tek gpu ile olacak is degil bu.

• 5 aylık RX 470 sistemimle başladım yapmaya. 4 dolara kadar çıkıyor günlük biraz uğraşınca. Sadece yatarken yapsan bile ayda 35-40 dolar eder. Ödeme tarihini 20 haziran olarak gösterdi o zamana kadar full çalıştırmayacağım tabi ki bakalım para tam olarak bize ulaşıyor mu ne kadar kesinti var bi öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Bu bitcoin denen şeyi satıp paraya çeviren var mı hiç? yoksa şu kadar dolar bu kadar dolar laf mı?

Birde laptop ile (nvidia "M" serisi ekran kartlı) elektrik sarfiyatı ne olur? onda biri falan olması lazım değil mi?

M serisi kartlar bu ise yatkın değiller hocam . Nefesleri ancak kendilerine yetiyor denemeyin derim.

Teşekkürler yanıt için. Peki diğer sorum; "Bu bitcoin denen şeyi satıp paraya çeviren var mı hiç?"

Var hocam. Bu sistem den çeken bilmiyorum ama . Bitcoin cüzdanı olup da nakite dönüştürenler olduğunu biliyorum , yada hatırlıyorum . Bu konuda çok bilgili bir iki arkadaşım var. Şuan internetim yok evde. Gelir gelmez danışırım kendilerine. Dönerim size . Yanlış bilgilendirmek istemem .

• Equihash(Optiminer) benchmark hatası veriyor sürekli sadece o nasıl çözerim
  • Merhaba arkadaşlar jaxx programını indirdim bilgisayara ordaki cıkan cüzdan konudu suprnovaya yapıştırdım.Şuan 13 tane bilgisayarı çalıştırdım.1400 sol gözüküyor.13 bilgisayar tanesi 150 watt harcasa 1950 w yapıyor.

Merak ettiğim en önemli konu diyelimki elektrik kesildi.Bu programı yeniden başlattığımda kaldığım yerden devam ediyormu yoksa kazdığımı kayıp mı ediyorum.

https://i.hizliresim.com/gWL750.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

usb miner'lar işe yarar mı? ebay'de 77 dolara satılıyor;

bitcoinin ilk zamanlarında kazmak nispeten daha kolay iken işe yaramış ancak şuan hiçbir işe yaramayan düşük kapasiteli kazıcılar.
    yerlerini ASIC Miner gibi büyük çözümler aldı.
    bknz

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Soru işaretlerini çoğunu gidermiş oldum çok teşekkür ederim ama şuan tek sorunum 6 7 ekran kartını destekleyen bi anakart bulamadım 2500 tl ye buldum sadece bi tane oda pahalıydı ne diye arattırmamız gerekiyor bu anakartları senin önerebileceğin f/p bi anakart işlemci sistemi var mı? Soru yağmuruna tuttum biliyorum ama son sorum:D Tekrardan teşekkür ederim

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$
    Yeşil renkli bölümler pci express x16 ekran kartı giriş slotları x3 tane var
    Kırmızı renkli bölümler pci express x1 yine bu slotlara da ekran kartı takabiliyoruz x3 tane var
    anakartları bu şekilde değerlendirirseniz 500-600tlye 6slotlu ekran kartı bulma ihtimaliniz var
    pci express x1 slotlarını bu fotoğraftaki riser ile x16ya çevirebilir, pcie express x16 slotunuysa yine x16 şeklinde uzatma kablosu olarak kullanabilirsiniz.

• kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartı rx 480 veya rx580 diyoruz ama bunlar ın farklı isimleri var.

Amd rodeon rx 580

Msi rx 580

sapphire rx 580

biz hep amd rodeon u mu seçelim ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.