Şimdi Ara

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
42
Favori
60.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rixeos

Anladim. Bu isle ugrasmadigim icin soyledikleriniz bana normal olarak anlamsiz geliyor tipki ilk basta size anormal geldigi gibi. Peki ben kartimi kiraya vermeden bitcoin ile nasil kazanabilirim? Hangi yolu izlemem gerek? Bu tur seylere ilgim var sadece kazanmak amacli degil ama o da belli olmuyor.

27 dolar yatirmis oylrsine suan 900 milyon yada bin yanlis okumadiysam dolari varmis bir gencin.

valla tek bir cümleyle açıklanabilse keşke :) çok karışık mevzular şuan bitcoin madenciliği yapmak zor ama bitcoin türevi bir çok coin çıktı şahsen ben ethereum adındaki bitcoinden sonra en yüksek market değerine(20 milyar dolar) sahip olan coinin madenciliğini yapıyorum ve kazandığım ethereumları coin borsasında exchange ederek karımı arttırıyorum en son tl'ye çevirmek istediğimdeyse coinleri bitcoine çevirip satıyorum. Bu olay uzun teferruatlı ve bu işe gerçek bir iş gözüyle bakanların yapması gereken bir olay videodaki mevzuyu ben sadece 1 tane ekran kartı olan arkadaşların ekran kartlarıyla direkt kolay yoldan bitcoin kazanıp harçlıklarını çıkartsınlar steamden fln oyun alabilsinler diye çekmiştim.

Bu işi ticari olarak nasıl yaparım diye soruyorsan bunu tek tek açıklayıp hangi programı nasıl kullanıcaksın nasıl konfigürasyon yapacaksın vs anlatması uzun işler bu yüzden bu konuları detaylı anlatabileceğim bir youtube kanalı açtım yavaş yavaş videolar atıyorum bitcoin ve altcoin madenciliğinin temel mantığını anlamak için son attığım videoya bakabilirsiniz
    Ragefull Projectyoutube
    Bitcoin ve Altcoin Madenciliği Temel Mantığı
    https://www.youtube.com/watch?v=xefxwyxJYsc

kağıt paraların tedavulden kalkıp bitcoinin evrenselleşmesi belki 50 belki 100 belki 150 yıl sonra olacak iş bundan 1000 yıl önce patates tüccarına patatesler karşılığı sana kağıt vereyim deseydin ne derdi ? :D bunun gibi bir şey işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 6 Haziran 2017; 23:58:37 >

• bitcoini ilk çıktığından beri takip ediyorum bir ara hacklenmişlerdi bayağı olay olmuştu, bitcoin son bir senede %200 kar ettirdi, finans kuruluşalarının bu sektörü takip ettiklerini biliyorum ama şöyle düşünün keneddy nin öldürülme sebeplerinden biri de altın rezervi kadar para basmaktan vaz geçelim diyen fede direnmiş olmasıydı. Sonra ne oldu usa doları bence dünya devi olmak isteyen herkesin yapacağı şeyi yaptı, "yemişim altını lan ne kadar altın o kadar para ne demekmiş" diyip bizim bugün parasal genişleme dediğimiz kur savaşlarının temelini attılar. Yani şudur demek istediğim bu sektör güzel elektirik parasını karşılıyorsa iyi ama finansın temel kuralı her zaman teknik düzeltme olur dünyanın hiç bir finans aracı büyük specler hariç bir yılda %200 kazanmaz. kazanırsa da yedirmezler, büyük finans firmaları ve bankalar eninde sonunda bu sektöre saldıracak:
    1. Kara para aklamak için güzel yöntem
    2. Terörizme kaynak aktarılması
    3. İnternetin karanlık tarafında ticareti kolaylaştırması dolayısıyla suça ve suçluya erişimi kolaylaştırması
    4. Yasalara bağlı ürünelrin serbestçe satılmasının ve ödemesinin kolaylaşması ve takibinin zorlaşması

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 6 Haziran 2017; 23:57:4 >

• johonwayni kullanıcısına yanıt
    Mining yapıyorlar. Aslında arkadaş kendisi de mining yapabilir ama kullandığı site ilk önce tüm mining algoritmalarını bilgisayarda test ediyor. Başka kişilerde anlık olarak site üzerinden o algoritmalara açık artıma usulü teklif veriyor. Nicehash programı da tüm algoritmalar için (birim ücret) x (bilgisayarın o algoritma için hash gücü) 'nü hesaplayarak hangisi o an hangisi daha çok getiriyorsa onu çalıştırıyor. Bu sayede hangi coini kazması gerektiğini arkadaş düşünmüyor. Site üzerinden açık artırmayla hash gücünü satın alanlar mining poola yönlendirirerek mining yapıyorlar.
    Genel bilgi olarak:
    Bir sürü mining algoritması var ve her algoritmayı kullanan birden fazla coin olabilir. Coinlerin fiyatları ve mining zorluğu değiştiği için sürekli olarak kar oranları değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialparslan -- 7 Haziran 2017; 0:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bitcoini ilk çıktığından beri takip ediyorum bir ara hacklenmişlerdi bayağı olay olmuştu, bitcoin son bir senede %200 kar ettirdi, finans kuruluşalarının bu sektörü takip ettiklerini biliyorum ama şöyle düşünün keneddy nin öldürülme sebeplerinden biri de altın rezervi kadar para basmaktan vaz geçelim diyen fede direnmiş olmasıydı. Sonra ne oldu usa doları bence dünya devi olmak isteyen herkesin yapacağı şeyi yaptı, "yemişim altını lan ne kadar altın o kadar para ne demekmiş" diyip bizim bugün parasal genişleme dediğimiz kur savaşlarının temelini attılar. Yani şudur demek istediğim bu sektör güzel elektirik parasını karşılıyorsa iyi ama finansın temel kuralı her zaman teknik düzeltme olur dünyanın hiç bir finans aracı büyük specler hariç bir yılda %200 kazanmaz. kazanırsa da yedirmezler, büyük finans firmaları ve bankalar eninde sonunda bu sektöre saldıracak:
    1. Kara para aklamak için güzel yöntem
    2. Terörizme kaynak aktarılması
    3. İnternetin karanlık tarafında ticareti kolaylaştırması dolayısıyla suça ve suçluya erişimi kolaylaştırması
    4. Yasalara bağlı ürünelrin serbestçe satılmasının ve ödemesinin kolaylaşması ve takibinin zorlaşması

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

bitcoin hacklenmedi kardeşim, bitcoin borsası hacklendi ve o borsadaki databasede tutulan hesaplar çalındı bunu bir banka soygunu gibi düşünebiliriz. normal borsa da yani hisse senetleri ve merkezi para birimlerinde exchange limitleri vardır bu sebebden dolayı çok fazla parası olanlar kuru manüpüle edemezler fakat bitcoinde herhangi bir limit yok balina diye tabir ettiğimiz bitcoin zenginleri borsayı manüpüle edebiliyorlar bu tabii ki riskli bir durum fakat bitcoin şuan gerçek değerine ulaşmış değil 2120 yılında bütün bitcoin üretimi bittikten sonra gerçek değerini görecektir şuan çok fazla bitcoin yatırımcısı olduğundan dolayı herkes bitcoin almak istediği için hızlı bir yükseliş var ve evet bitcoine en çok bankalar ve finans firmaları düşman çünkü onların sonunu getirecek bir sistem...
    1.Anında dünyanın istediğin yerine para transferi
    2.Alışverişte aracı ve komisyon yok
    3.Merkezi hükümetler el koyamaz, bitcoinin merkezi yoktur. banka ya da hükümet el koyamaz.
    4.Ters ibraz yoktur parayı bir kere gönderdiysen geri alamazsın bu da dolandırıcılığı ortadan kaldırır.
    5.İnsanlar senin ödeme bilgilerini satıcılardan çalamazlar.
    6.Enflasyona uğramaz

yani kötü olduğu kadar iyi taraflarıda var bu yüzden bu kadar insan bu işe bel bağlamışlar market değerleri 10larca milyar dolara ulaşmışken bence kimse crypto coinleri yedirmez gibime geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 7 Haziran 2017; 0:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

Abi benden ornek verelim benim hic bir bilgim yok bende baslamak istiyorum napmam gerekiyor?

Ve sencede kagit paralarin tedavulden kalkacak olmasi sana mantikli geliyor mu?

kagıt para kalkar demiyorum ki ben. Kalkmasında. Ancak şu bi gerçek ki bitcoin anonim. ne kimlik ne bişey istiyor. tam para aklama yöntemi aslında. Ondan kullanan artıyor ve degeri buna oranla yükseiyor. başlamak için para gerekli. 100 lira ile olmaz. en azından 0.5 btc alman gerek yani 5000 tl
  • bu arada yanlış anlaşılma olmasın network marketing sistemini kesinlikle desteklemiyorum arkadaşlar kendi işinizi kendiniz yapın derim .) yapanada saygı duyarım kendi tercihidir sadece bana mantıklı gelmiyor.
  • Geçen yanlış driver yükleyip kazıklandığını iddia eden arkadaşı çağırabilir mi birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yapacağımız ekran kartı kiralamak ile madencilik farklı şeyler mi ? madencilik daha farklı birşey mi oluyor ?
    Hocam bu ethereum dediğiniz olayda bitcoin gibi mi? Kazancı bitcoine oranla daha mı fazla? Para çekme sistemi nasıl? Sizce bu sistem en az 2 yıl para kazandırır mı?

Rx580ler stoğa girdiğinde ilk etapta 1 adet alıp başlamak istiyorum.

Birde daha az güç tüketmesi ve overclock için yaptığınız ayarlarla ilgili bir videoda bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 7 Haziran 2017; 1:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu global rate neden sürekli düşüyor? Bilen biri açıklayabilir mı?

• GTX 980 var, ne kadar kazanabilirim yaklaşık günde? Verimli değil demiş ya arkadaş. Ona göre girişeyim bu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsotlu Tantuni

GTX 980 var, ne kadar kazanabilirim yaklaşık günde? Verimli değil demiş ya arkadaş. Ona göre girişeyim bu işe.

3$ civarı.

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    0.5 btc icin 5000 tl? cok fazla ve bana geri donusu nasil olacak kâr ettirecek mi?

yillar evvel daha ucuzdu ama degil mi?

• Bu iş için yatırım yapılmaz arkadaşlar. Bu pool olayinin yarın ne değer vereceği belli değil. Orda hesaplamalar falan yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla rate giderek düşüyor. Yani kazanç her gün azalıyor. Bir noktadan sonra donanımın amortismani ve elektrik giderine eşit olur bu hızla düşerse. . Kimin işine yarar : elinde zaten güncel kartı olanın maliyetini azaltır belki bu sistem ama uzun vade düşünmek büyük borca girmek falan aman ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: vesaire86

Bu iş için yatırım yapılmaz arkadaşlar. Bu pool olayinin yarın ne değer vereceği belli değil. Orda hesaplamalar falan yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla rate giderek düşüyor. Yani kazanç her gün azalıyor. Bir noktadan sonra donanımın amortismani ve elektrik giderine eşit olur bu hızla düşerse. . Kimin işine yarar : elinde zaten güncel kartı olanın maliyetini azaltır belki bu sistem ama uzun vade düşünmek büyük borca girmek falan aman ha.

Sen bu işi sadece bitcoinlemi yürüyor sanıyorsun kardeş?

Millet şimdiden altcoinlere yüklenmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 7 Haziran 2017; 2:5:44 >
  • wirex de para nezaman gözüküyor?
  • kaan_2142 K kullanıcısına yanıt
    0.1 btc olursa ertesi gun, 0.01 btc 1 hafta sonrs daha dusuk ise ayda bir yatiriyorlar.

Konu sahibi ilgili bilgili arkadas, gtx 970 ile yuzde 82 tdp ile 20 MH aliyorum Etherden. Ancak nicehashden bakinca 10 15 bazen 5 MH gosteriyor. Ortalamasi da 15 civari. Aradan bu nicehash i cikartsak mi? Diger 3. Parti yazilimlarla baska poola mi gitsek napsak? Cok ugrastiracak gibi gelioyor bir de oyle.

Not:pm atmayin cok bilgim yok benim de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Saolasın abi şuan rig kurma konusunda bilgim yok 4000 tl ye önerin nedir ve kurmak gerçekten zormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Türkiye,de elektrik 220V, yurt dışında 110V, Türkiye,de kazandığınızı elektriğe verirsiniz.

Bunun gerilimle ne alakasi var ? Gerilim arttikca kullanilan elektrik artiyor mu saniyorsunuz ? Ayrica avrupa ve cogu asya ulkesi 220v-240v elektrik kullanir, sadece Turkiye degil.

• Ben Gerilim ile ilgili bırakın bir şey söylemeyi, ima dahi etmedim, sadece 110V kullanılan ülkelerde elektrik ücretinin daha az olacağını belirtmeye çalıştım ancak siz bundan nasıl Gerilim çıkardınız orasını anlayamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.