Bildirim
Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottoman984
hocam ekran kartı rx 480 veya rx580 diyoruz ama bunlar ın farklı isimleri var.
Amd rodeon rx 580
Msi rx 580
sapphire rx 580
biz hep amd rodeon u mu seçelim ?
470,570 de olur, asus ve gigabyte'dan kaçın msi ve sapphire tavsiyemdir. unutmayın bu kartların hepsi fabrikadan aynı kalitede çıkmaz her kartın kendine göre asic değerleri vardır bu değerler neticesinde yapabileceğin maximum overclock değeri değişiklik göstermekte. mesela sapphire'in aynı ekran kartından 3 farklı modeli var pulse, nitro, nitro+oc diye bunun sebebi asic değerleri en kötü olan kartı pulse yapıyorlar ortalama olanı nitro ve en yüksek asic değere sahip olaranı nitro+oc, bende birebir aynı karttan 2 adet var biri 27mh ile çalışırken öteki 29mh değerinde çalışıyor.
-
türkiye'de bu işin hiç bir karı yok -
300 tl elektirik faturası gelince ben bıraktım :D -
hangi kart ve kac tane kart ile 300 geldi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. Türkiye'de satılmıyor sanırım bunlar, ebay'dan getirsek gümrüğe takılır?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam.
amd rodeon 3. seçenek olarak mı görünüyor ? -
hocam sizdeki kart 470 4gb mi yoksa 470 8gb mi ?
Kart stock durumdayken yani clock yapmadan getirisi nedir.
Teşekkür ederim k.bakmayın soruyorum böyle -
4Gb , stock 3.5 dolar gibi , oc yaparsan 4 dolar , bios atarsan 4.5 dolar yaklasik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 8 Haziran 2017; 14:54:20 >
-
şuan her şey oturdu, videoyuda izledim teşekkür ederim,çok önemli değil ama aklıma takıldı mesala 5x 1.0 pci express slotu olsa 1 x 3.0 pci express slotu olsa bir şey fark eder mi? 1x to 16x uzatma kablosuyla bağlayınca performans kaybı oluyor mu yoksa 6 tane pci express slotu varsa ne olduğu farketmez her türlü işimizi görür mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_k
teşekkürler. Türkiye'de satılmıyor sanırım bunlar, ebay'dan getirsek gümrüğe takılır?
sipariş 30 euronun üzerindeyken her zaman takılabilir -
Ekran kartı kiradayken başka işlem yapabiliormuyum? Mesela oyuna felan girip oynayabilirmiyim? -
evet
quote:
sırf türkiye değil tüm dünyada bu kartlardan kalmadı amazon dahil ebay gibi yerlerde kara borsadan satıyorlar, 1000lira ve altına bulabiliyorsanız getirin , gümrüğe tabii ki takılır vergisini verir alırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadircik06
quote:
sırf türkiye değil tüm dünyada bu kartlardan kalmadı amazon dahil ebay gibi yerlerde kara borsadan satıyorlar, 1000lira ve altına bulabiliyorsanız getirin , gümrüğe tabii ki takılır vergisini verir alırsınız.
Kart bu değil mi?
www.vatanbilgisayar.com
MSI RX470 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx470-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
-
http://www.hepsiburada.com/gigabyte-windforce-amd-radeon-rx-460-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-rx460wf2oc-4gd-pm-HB0000012UXP#reviews
https://www.amazon.de/GIGABYTE-Radeon-GDDR5-128bit-1xHDMI/dp/B01JPAVZQI
Merhaba hocam, amazon.de şuan 400tl, bu kartı alsam tahmini getirisi ne kadar olur 400lük güç kaynağında çalışacak. Amacım ciddi para kazanmak değil kasa boş yatıyor 2 haftada 1,2 saat oyun oynamak kartın parası çıksa yeter bana veya başka öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_tuyun48 -- 9 Haziran 2017; 0:50:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Rica ederim. 2.el 280x tercih edilebilir. Getirisi 2.6$ civarı. www.sahibinden.com
sahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/bilgisayar?price_min=450&price_max=600&query_text=280x&sorting=price_asc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 9 Haziran 2017; 1:15:15 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X