Şimdi Ara

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
42
Favori
60.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yeni video geldi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

hocam ekran kartı rx 480 veya rx580 diyoruz ama bunlar ın farklı isimleri var.

Amd rodeon rx 580

Msi rx 580

sapphire rx 580

biz hep amd rodeon u mu seçelim ?

470,570 de olur, asus ve gigabyte'dan kaçın msi ve sapphire tavsiyemdir. unutmayın bu kartların hepsi fabrikadan aynı kalitede çıkmaz her kartın kendine göre asic değerleri vardır bu değerler neticesinde yapabileceğin maximum overclock değeri değişiklik göstermekte. mesela sapphire'in aynı ekran kartından 3 farklı modeli var pulse, nitro, nitro+oc diye bunun sebebi asic değerleri en kötü olan kartı pulse yapıyorlar ortalama olanı nitro ve en yüksek asic değere sahip olaranı nitro+oc, bende birebir aynı karttan 2 adet var biri 27mh ile çalışırken öteki 29mh değerinde çalışıyor.

• türkiye'de bu işin hiç bir karı yok
  • 300 tl elektirik faturası gelince ben bıraktım :D
  • Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    hangi kart ve kac tane kart ile 300 geldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackshine kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. Türkiye'de satılmıyor sanırım bunlar, ebay'dan getirsek gümrüğe takılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.

amd rodeon 3. seçenek olarak mı görünüyor ?
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    hocam sizdeki kart 470 4gb mi yoksa 470 8gb mi ?

Kart stock durumdayken yani clock yapmadan getirisi nedir.

Teşekkür ederim k.bakmayın soruyorum böyle
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    4Gb , stock 3.5 dolar gibi , oc yaparsan 4 dolar , bios atarsan 4.5 dolar yaklasik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 8 Haziran 2017; 14:54:20 >
    sağolun hocam. Piyasada yok ama,

rx 470 (4gb ) =900 civarı

rx 480 8 gb = 1300 civarı

sanki başlangıç için 470 lerden rig i tamamlamak daha mantıklı gibi.

Bios atmak kısmını anlamadım ancak googleden bios mod şeklinde çıkıyor araştırdığım kadarıyla. Bu işlemlerdeki riski bilmediğimden çok emin olamıyorum. Sizin gibi bilgili arkadaşlar sayesinde tecrübemiz olacak inş.

bu arada ekran kartınız bu mu

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$

ben msi rx 480 ( 4gb ) için konuşuyordum. Bu iki ekran kartı farklı mı ?

• kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    şuan her şey oturdu, videoyuda izledim teşekkür ederim,çok önemli değil ama aklıma takıldı mesala 5x 1.0 pci express slotu olsa 1 x 3.0 pci express slotu olsa bir şey fark eder mi? 1x to 16x uzatma kablosuyla bağlayınca performans kaybı oluyor mu yoksa 6 tane pci express slotu varsa ne olduğu farketmez her türlü işimizi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

teşekkürler. Türkiye'de satılmıyor sanırım bunlar, ebay'dan getirsek gümrüğe takılır?

sipariş 30 euronun üzerindeyken her zaman takılabilir
  • Ekran kartı kiradayken başka işlem yapabiliormuyum? Mesela oyuna felan girip oynayabilirmiyim?
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    evet

• quote:

sırf türkiye değil tüm dünyada bu kartlardan kalmadı amazon dahil ebay gibi yerlerde kara borsadan satıyorlar, 1000lira ve altına bulabiliyorsanız getirin , gümrüğe tabii ki takılır vergisini verir alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

quote:

sırf türkiye değil tüm dünyada bu kartlardan kalmadı amazon dahil ebay gibi yerlerde kara borsadan satıyorlar, 1000lira ve altına bulabiliyorsanız getirin , gümrüğe tabii ki takılır vergisini verir alırsınız.

Kart bu değil mi?

www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX470 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx470-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-windforce-amd-radeon-rx-460-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-rx460wf2oc-4gd-pm-HB0000012UXP#reviews

https://www.amazon.de/GIGABYTE-Radeon-GDDR5-128bit-1xHDMI/dp/B01JPAVZQI

Merhaba hocam, amazon.de şuan 400tl, bu kartı alsam tahmini getirisi ne kadar olur 400lük güç kaynağında çalışacak. Amacım ciddi para kazanmak değil kasa boş yatıyor 2 haftada 1,2 saat oyun oynamak kartın parası çıksa yeter bana veya başka öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_tuyun48 -- 9 Haziran 2017; 0:50:54 >

• 1.5$ Civarı.

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

1.5$ Civarı.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, anladığım kadarıyla kurtarır sanırım elektiriğide katınca 4 ayda anca, peki bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz alternatif kart var mı?

• halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 2.el 280x tercih edilebilir. Getirisi 2.6$ civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 9 Haziran 2017; 1:15:15 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.