Şimdi Ara

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
42
Favori
60.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilenciler daha kârlı oturup kazaniyolar sifir eliktirik ve %100 kâr

Madencilik 0

Dilencilik 1

Bi dayi geldi 500 luk hdd istemisti takip gonderdim sonra 3 laptop getirdi onlarida yukseltti dedim napiyon kiraya veriyom diyodu icimden manyakmi bu adal nediyo demistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$

:) 290x de hala iş var

Benchmark testini tamamlayın ve ücreti Türk parası değil dolar olarak ayarlayın çünkü kuru yuksek gösteriyor ayrıca o kart ile o parayı kazanamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: must82

quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

quote:

Orijinalden alıntı: must82

MErhaba; daha önce de sorulmuş fakat cvbınızı göremedim ben. MAdencilik ile ekran kartını kiraya vermek aynı şey mi?
    teşekkürler.

şöyle diyebiliriz ekran kartlarınızı madencilere maden yapması için kiraya veriyorsunuz , kiralayan kişi maden kazıyor ve size ekran kartınızın hızına oranla belli bir ödeme yapıyor bu ödemeyi bitcoin ile gerçekleştiriyor yani ekran kartı kiralama olayınca bitcoin madenciliği yapmıyorsunuz sadece aldığınız ödeme bitcoin üzerinden gerçekleşiyor. aslında ekran kartlarınızın yaptığı madencilik ethereum, zcash, decred, pascal gibi coinlerin madenciliği fakat bu kazılan coinler size değil kiracının hesabına gidiyor siz sadece en yüksek bitcoin ödemesi teklifin veren kişiye ekran kartlarınızı bu iş için kiralamış oluyorsunuz

Teşekkür ederim anladım. Peki sizce hangisi karlı? BTC'ndeki zorluk seviyesinden dolayı bu evde amatörce yapılacak birşey değil anladığım kadarıyla ama aynı bu zorluk durumu ETHEREUM için de geçerli midir? mesela ben ciddi ciddi ups alarak aylarca bir pc mi açık bırakmayı göze aldım sizin konunuzdan sonra. ayrıca coin borsası ile ilgili fazla detaylı bilgi verir misiniz? videonuzda bu kısmı bir cümle ile anlatmışsınız ki işin en can alıcı kısmı bence burası. son olarak da atıl vaziyetteki R6850 CYCLONE 1GD5 POWER EDİTİON/OC ekran kartımla bu iş olur mu? teşekkürler.

Cevabını merak ettim, sanırım konu yoğunluğundan atlanmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must82 -- 9 Haziran 2017; 9:25:49 >

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    www.amazon.de
    GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB GDDR5 HDMIx1 DPx3: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B06ZZ6ZSV7/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Hocam bu işe biraz daha yatırım yapmaya karar verdim ikinci el düşünmüyorum garantiden dolayı, en son buna karar verdim bunun hakkında bilgi verirseniz siparişi geçeceğim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$

Benchmark testini tamamlayın ve ücreti Türk parası değil dolar olarak ayarlayın çünkü kuru yuksek gösteriyor ayrıca o kart ile o parayı kazanamazsınız

1- benchmark tamamlayınca da ücret değişmiyor.
    2- kuru düşük bile hesaplıyor 4.60 USD

• bakmam ile kapatmam bir oldu, denemedik demeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

bakmam ile kapatmam bir oldu, denemedik demeyiz

ne yaptın hoca sen kaldır bu resmi

• Nicehash miner benim aldıgım bitcoin adreslerini kabul etmiyor neden? Btcturk-coinbase-bitgo vs hepsinden hesap actım ama btc adremi kabul etmiyor. Bende 6 tane GTX 1080 Ti Armor ile başlayacagım. Bu kartlar burada 2300 tl gibi bir fiyat. Elektrigede zaten para ödemiyoruz. Hesaplamalarıma göre bütün sistem güc kaynagı vs hersey dahil 4 ayda kendini amorti ediyor.

• Beyler yalnız bu iş ancak aylık çay çorba parasını çıkarır gibi.
    Yani bu işi bu şekilde yapanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

teşekkürler. Türkiye'de satılmıyor sanırım bunlar, ebay'dan getirsek gümrüğe takılır?

sırf türkiye değil tüm dünyada bu kartlardan kalmadı amazon dahil ebay gibi yerlerde kara borsadan satıyorlar, 1000lira ve altına bulabiliyorsanız getirin , gümrüğe tabii ki takılır vergisini verir alırsınız.

Kart bu değil mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx470-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

Kart sanki dün stokta vardı? Yoksa hemen bitirdiniz mi? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

1- benchmark tamamlayınca da ücret değişmiyor.
    2- kuru düşük bile hesaplıyor 4.60 USD

Nasıl değişmiyor ? çok ilginç

AMD R9 280X'e 2.87$
    AMD R9 290X 3.60$
    AMD R9 380 2.48$
    AMD R9 380X 2.84$
    AMD R9 390 4.26$

bu fiyatları veriyor siteye girip kendinizde karşılaştıra bilirsinizhttps://www.nicehash.com/?p=calc

• quote:

Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

bakmam ile kapatmam bir oldu, denemedik demeyiz

Ayda bir kartın parasını çıkartıyorsun 4.ayda elektrik parasını 5.ayda kar elde ediyorsun Maşallah Allah daha fazla versin

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Nicehash miner benim aldıgım bitcoin adreslerini kabul etmiyor neden? Btcturk-coinbase-bitgo vs hepsinden hesap actım ama btc adremi kabul etmiyor. Bende 6 tane GTX 1080 Ti Armor ile başlayacagım. Bu kartlar burada 2300 tl gibi bir fiyat. Elektrigede zaten para ödemiyoruz. Hesaplamalarıma göre bütün sistem güc kaynagı vs hersey dahil 4 ayda kendini amorti ediyor.

Copay adresine girin ordan bilgilerinizi doldurun ve kendinize hesap açın size vereceği bitcoin cüzdanını kullana bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B06ZZ6ZSV7/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Hocam bu işe biraz daha yatırım yapmaya karar verdim ikinci el düşünmüyorum garantiden dolayı, en son buna karar verdim bunun hakkında bilgi verirseniz siparişi geçeceğim teşekkürler

Ayda 120$ civarı getirir.

• Amazon.de den ekran karti alsam garantisi nasil isliyor ?

• AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    Garantisini bilmemde burdan gtx 1070 1892 liraya aldım dün. Amazon.de de çıplak fiyatı 1800 liraya geliyor. Vergisi hariç %10 20 gümrük vergisi keserler daha pahalıya gelir fatura garanti işi sıkıntı olur. Yani değmez (bence)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hocam kazandırmıyor aslında.kâra geçmek için rx 470 rx570 rx480 rx580 şart en ucuz yollu.Yoksa şuan büyük ihtimal zarar yazıyosunuz.dediğim gibi solar panelle elektrik bedavaya getirilirse güzel paralar kazanılabilir.Ama şuan biraz zor

Hocam bence solar panel bile kullansaniz zarar girersiniz. 10 yilda amorti edecek malzeme 30 yila 40 yila amorti edemez. O surede de bilesenler zarar gormus olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu  $GÜNCELLENDİ$

Beyler benim değerlerim böyle, gtx 1070 var, sadece geceleri uyurken açık bıraksam, ayda ne kadar elektrik gelir sizce ve değer mi bunu yapmaya.

Bu işin uzmanı bi arkadaştan fikir almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler benim değerlerim böyle, gtx 1070 var, sadece geceleri uyurken açık bıraksam, ayda ne kadar elektrik gelir sizce ve değer mi bunu yapmaya.

Bu işin uzmanı bi arkadaştan fikir almak istiyorum.

4.9tl getirir. 8 saatte 0.50tl civarı elektrik yakar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.