Şimdi Ara

BİTCOİN için ASICMİNER BLOCK ERUPTER CUBE 1770 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİTCOİN MİNİNG YAPMAK İÇİN VE BENZERİ COİN LERİ ÇIKARTMAK İÇİN YAZILIMI GÜNCEL VE OVERCLOCK'E HAZIR ASICMİNER BLOCK ERUPTER CUBE SATILIKTIR.
    İSTEYENE YERİNDE KURULUM YAPILMAKTADIR ( 75 TL SERVİS + YOL MASRAFLARI )

BİTCOİN NEDİR NE DEОİLDİR LÜTFEN BANA SORMAYIN İLGİLENENLER İNTERNET'TE KENDİNİZ ARAŞTIRSIN.HEMEN BELİRTEYİM SATTIОIM CİHAZ YENİ VE YURT DIŞINDAN SATIŞ AMACI İLE GETİRTİLMİŞTİR.YASAL BİR ŞEKİLDE TÜRKİYE'YE GELMİŞ VE BÜTÜN VERGİLER ÖDENMİŞTİR. CİHAZIM (SHA-256) ALGORİTMASI ÇÖZMEKTEDİR VE SAATTE 260W TÜKETMEKTEDİR.MEVCUT HIZI: LOW CLOCK 32 GH/S HIGH CLOCK 38GH/S SANİYEDİR.MEVCUT BİTCOİN KURU 14.02.2014 İLE AYLIK 93.36 USD KAZANDIRMAKTADIR(BİTCOİN FİYATI YÜKSELDİKÇE KAZANCINIZ DE YÜKSELİR).AYLIK DE YAKLAŞIK 60 TL ELEKTRİK FATURASI GELMEKTEDİR.BANA AYIT OLAN CİHAZLARDAN BİLİYORUM.
    ARKADAŞLAR HİÇ KİMSEYE HİÇ BİR ŞEKİLDE BİR KAZANÇ VAATLERİNDE BULUNMUYORUM.ARAŞTIRANLAR BİLİR İNTERNETTE ŞUANDA BİTCOİN BOZDURAN ONBİNLERCE SİTE BULUNMAKTADIR.AYRICA BİRKAÇ TANE BORSASI MEVCUT İSTEYEN BİLGİ ALIR VE TAKİP EDİLİR.MEVCUT BİTCOİN BORSALARI BAZILARI: BTC-E,BTCTURK,MTGOX,BTC-CHINA,BITSTAMP.FORUM SİTELERİ:Thegenesisblock,Coindesk.SON OLARAK BİR BİTCOİN OTOMATİK KUR HESAPLAYABİLEN SİTE VERİYORUM:Coinmill
    ARKADAŞLAR CİHAZIN NET FİYATI : 1770 TL KARGOSU BANA AYIT DIR.
    LÜTFEN GEREKSİZ YORUMLARDAN KAÇININ,KONUNUN ÇÖPLÜĞEžE DÖNMESİNİ İSTEMİYORUM.SON OLARAK-ARKADAŞLAR FİYATLARI ARAŞTIRDIОI-NIZ ZAMAN BANA KESİNLİKLE :ÇOK PAHALI YAZDIN FİYATINI DEMEYžİN,AÇIKLADIMž GİBİ BÜTÜN VERGİLERİ ÖDEDİM VE BU CİHAZ KESİNLİKLE ÇALIŞAN-TEST EDİLMİŞ BİR CİHAZDIR. YURT DIŞINDAN KENDİSİ GETİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE CİHAZIN NET FİYATI: 775 USD. DAHA UCUZA BULMUŞSANIZ YA ÖN -SİPARİŞ DIR YADA SAHTEDİR. ALINACAK CİHAZIN MÜMKÜNSE RESMİ BİR ŞEKİLDE ALMAYA ÇALIŞIN,BUNUN NEDENİ UYANIK SATICILAR SON ZAMANDA MÜŞTERİLERİ KANDIRMAKTADIR. GÜMRÜK BEYANNAMESİNDE UCUZA GÖSTERDİĞİNİZ ZAMAN SADECE CİHAZIN YEDEK PARÇASI SİZE GÖNDEREBİLİR YADA BOZUK CİHAZI SATAR. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM.
    ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPower -- 9 Haziran 2014; 17:30:41 >

• Arkadaşlar Alabilirsiniz!
    Ön sparış tır 30 gün bekleyen o parayı ödeyebilir.Kesinlikle ellerinde yoktur.yoktur. Koreden fabrikadan takip ediyorum.Cihazın değeri o kadar düşemez çünkü bitcoin yanı sıra alternatif para birimleri var. Bitcoin de zorluk seviyesi yükselse bile bu cihaz başka para biriminde kullanılmaktadır. Böyle şeylere kanmayın size daha önce yazdığım gibi bu cihazın gerçek değeri elinde olanın 700 USD dır.Ya sahtedir ya ön sparıştır.
  • EndlessPower kullanıcısına yanıt
    İlk popüler dolduğu zamanlar iyiydi ama şu an boş iş
  • Gox kapatılınca 1 bitcoin 1050 USD seviyesine tekrar gelecek.
  • Sahibindende de ilanınız var sanırım siz nereden ne şekilde aldınız ve neden satıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle satmak için bu cihazı yurt dışından getirttim .Kore Menşeyi.Kendim de böyle cihazları kullanmaktayım.
  • Piyasa şuan bu haldeyken bu fiyata satmak çok güç bence biraz daha bekleyin.
  • EndlessPower kullanıcısına yanıt
    Ürünün kolay satılması adına CGminer'la kıyaslama yapılırsa ve BTC'nin de güncel fiyatı üzerinden hesaplama yapılırsa iyi olur. Yani PC üzerinde CGminer'daki 1 mh/s ile bunda kaça denk geliyor?
  • Arkadaşlar bakın gerçekten boş tartışıyorsunuz.Olay cihazı satmak satmamakla alakalı değil,yada alıp almamak ile.Ama piyasa ile tamamen bağlı dır.Cihazın gerçek fiyatı bu.Bitcoinin fiyatı şimdi düşük olabilir ve zorluk seviyesi de yüksektir.Hatta bu cihaz ile Bitcoin cikarmayin diyorum ben.Bu cihazın ana özelliği Bitcoin gibi benzeri paraların çıkartması dır.Cihaz SHA-250 algoritmasına sahip olan ve zorluk seviyesi düşük olan paraları çıkartmak ile kullanabilirsiniz.Mesela: PPCoin,Namecoin,Devcoin,Ixcoin,Freicoin,Terracoin gibi paralar.Kaynak : http://dustcoin.com/ Unutmayın Ki Bitcoin ilk çıktiği zaman seviyesi 11 USD civarındaydı sonra 2011 yılında 200 USD oldu,2014 Ocağında 1100 USD yi de gördü! Piyasa böyle dir.Demin size saydığım para birimleri hepsi geçerli ve zorluk seviyeleri hala düşük,yarın öbür gün ne olur bilmem,risk bu.Ama şünü biliyorum milliyet şimdi den o paraları stoklamaya başladı bile!!! geçen gün Freicoin seviyesi birden o kadar çiktiki 2 gün benim cihazın simülasyonu aylık kazancı 113 USD buluyordu.Şimdi ise gene düşük seviye,pazar bu,piyasa bu,borsa bu risk bu.Almak veya almamak size kaldı.Ben size olabildiği kadar doru bilgileri vermeye çalışıyorum.çalışıyorum. Hee Benim kazancım nerede dersiniz? Size söyleyim benim zaten çalıştırdığım cihazlarım var.Para çıkartmaya devam.Bu cihazı Türkiye'de satmak için satın aldım.Ve net karım 200 USD isteyen alır.Ama en azından risk sız alır sipariş edenler çoğu eline sahte cihaz geliyor.Ve riski büyük bu işin bu kadar para bağlıyorsun.Bana göre cihazı almadan önce Türkiye'deki satış fiyatını araştırın derim.Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPower

Arkadaşlar bakın gerçekten boş tartışıyorsunuz.Olay cihazı satmak satmamakla alakalı değil,yada alıp almamak ile.Ama piyasa ile tamamen bağlı dır.Cihazın gerçek fiyatı bu.Bitcoinin fiyatı şimdi düşük olabilir ve zorluk seviyesi de yüksektir.Hatta bu cihaz ile Bitcoin cikarmayin diyorum ben.Bu cihazın ana özelliği Bitcoin gibi benzeri paraların çıkartması dır.Cihaz SHA-250 algoritmasına sahip olan ve zorluk seviyesi düşük olan paraları çıkartmak ile kullanabilirsiniz.Mesela: PPCoin,Namecoin,Devcoin,Ixcoin,Freicoin,Terracoin gibi paralar.Kaynak : http://dustcoin.com/ Unutmayın Ki Bitcoin ilk çıktiği zaman seviyesi 11 USD civarındaydı sonra 2011 yılında 200 USD oldu,2014 Ocağında 1100 USD yi de gördü! Piyasa böyle dir.Demin size saydığım para birimleri hepsi geçerli ve zorluk seviyeleri hala düşük,yarın öbür gün ne olur bilmem,risk bu.Ama şünü biliyorum milliyet şimdi den o paraları stoklamaya başladı bile!!! geçen gün Freicoin seviyesi birden o kadar çiktiki 2 gün benim cihazın simülasyonu aylık kazancı 113 USD buluyordu.Şimdi ise gene düşük seviye,pazar bu,piyasa bu,borsa bu risk bu.Almak veya almamak size kaldı.Ben size olabildiği kadar doru bilgileri vermeye çalışıyorum.çalışıyorum. Hee Benim kazancım nerede dersiniz? Size söyleyim benim zaten çalıştırdığım cihazlarım var.Para çıkartmaya devam.Bu cihazı Türkiye'de satmak için satın aldım.Ve net karım 200 USD isteyen alır.Ama en azından risk sız alır sipariş edenler çoğu eline sahte cihaz geliyor.Ve riski büyük bu işin bu kadar para bağlıyorsun.Bana göre cihazı almadan önce Türkiye'deki satış fiyatını araştırın derim.Bu kadar.

peki peku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlamadığımdan soruyorum?
    bu cihaz internette sahipsiz bitcoin denen paralarımı topluyor ?
    yani yolda nakit para bulmak gibi?
    öyleyse nasıl yasal oluyor?
    bitcoin mining demek herhalde bir yerde bitcoin madeni var oradan maden çıkartır gibi çıkartıp satıyoruz anlamına gelmiyor herhalde?

ya da boşverin... öğrenmesem de olur bunu... öğrenirsem daha beter olacak kafam sanki...
  • Bak kardeş bu paralar sahipsiz filan değil,madencilik yapmak daha çok bitcoin algoritması çözmektir.Algoritma çözdükçe,sana blok olarak ödül veriyor,bloklar de bitcoin birimine dönüşüyor.Bu işlem %100 onaylanınca senin cüzdanına düşüyor.Cüzdandan istediğin gibi harcayabilirsin.İster nakit ister İnternet te alışveriş yap.Yasal konusuna gelince bu para birimi bankadan geçmek zorunda değil de ondan.Yani kesinti yada vergi alınamaz. Kullanıcıya kaldı yani ne yapmak istediğine.istediğine. Şü anda dünya genelinde 10 bine yakın site var Bitcoin kabul eden.Yada buna benzer sanal paralar.Hatırlatmak isterim ki bu cihaz 5-6 tane çeşit daha sanal para çıkartmaktadır.
  • Dostum selam,

32GH/s bir cihaz için istediğin rakam çok yüksek... Kaldı ki 2GH/s'lik Antminer USB ler 22$ lara düştü. 350$ + USB Hub masrafı ile aynı güçte ve donanımsal arıza payı neredeyse 0 olan (çünkü başına gelebilecek şey Antminerlardan birinin bozulmasıdır, yerine yenisini takarsın veya takmazsan bile 2GH kaybedersin ama yine çalışırsın) bir mining sistemi kurabilirsin.

Bu fiyata DH ta bu ürünü biraz zor satarsın gibime geliyor ama yine de hayırlısı diyorum. Kanı damarda durmayan bir çılgın gelir, pat diye alır, belli olmaz
  • Teşekkür ederim ama onların harcadığı enerjisini hesaplamaya unutma dostum benimkinin net güç tüketimi 260w. seninkilerin 5w arada çok fark var benimkine ulaşmak için daha fazla güç tüketmen gerekecek!
  • gereksiz bir alet. iyi satislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • al sana bir puro! Gringo!
  • Teknik özellikleri nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik özellikleri zaten açiklamiştim yukarıda detaylı olarak!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.