Şimdi Ara

5 Adet DOOM: The Dark Ages Steam Key (NVIDIA Promosyonu) - 5 ADET - 4000 TL KAPAN ALACAK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 5 Adet DOOM: The Dark Ages Steam Key (NVIDIA Promosyonu) - 5 ADET - 4000 TL KAPAN ALACAK !!

Merhabalar,

Elimde bulunan ve NVIDIA GeForce promosyonu ile elde edilmiş 5 adet DOOM: The Dark Ages Steam oyun anahtarını toplu olarak uygun fiyata satıyorum. Piyasaya göre avantajlı bir teklif sunarak oyunseverlerle buluşturmak istiyorum. Kodların aktivasyonu NVIDIA App (veya GeForce Experience) üzerinden yapılmaktadır ve belirli şartları bulunmaktadır.

Ürün Bilgileri:

• Oyun Adı: DOOM: The Dark Ages
    • Platform: Steam
    • Adet: 5 Adet (Sadece toplu satılıktır)
    • Toplu Fiyat: 4000 TL (Adet başı 800 TL'ye denk gelmektedir)

NVIDIA Aktivasyon Şartları ve Süreci:

Bu oyun anahtarları, NVIDIA promosyonu kapsamında dağıtılan kodlardır ve aktivasyon için aşağıdaki şartların sağlanması gerekmektedir:

• Gerekli Yazılım: Bilgisayarınızda NVIDIA App veya GeForce Experience yazılımının kurulu olması gerekmektedir 
    • Uygun Donanım: Kodun aktive edilebilmesi için sisteminizde NVIDIA tarafından bu promosyon için uygun görülen bir GeForce ekran kartının takılı olması zorunludur (5000 SERİSİ)

Aktivasyon Adımları (Genel Anlatım) :

1. NVIDIA App veya GeForce Experience yazılımını açın.
    2. NVIDIA hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
    3. Sağ üst köşedeki profilinize tıklayıp "Kodu Kullan" (Redeem) bölümüne gidin.
    4. Satın aldığınız oyun kodunu ve istenirse ek güvenlik kodlarını girin.
    5. İstenirse doğum tarihi gibi ek bilgileri girin ve Şartlar & Koşullar'ı kabul edin 6.
    6. Steam hesabınızla giriş yapmanız istenecektir. "Steam ile Giriş Yap" butonuna tıklayarak Steam üzerinden güvenli bir şekilde bu işlemi gerçekleştirin 
    7. NVIDIA'nın Steam hesabınıza CD anahtarı aktive etmesine izin verin ("İzin Ver" butonuna tıklayarak) 
    8. Yönlendirmeleri takip ederek aktivasyonu tamamlayın. Başarılı olduğunda oyun Steam kütüphanenize eklenecektir 

Neden Benden Almalısınız?

Her ne kadar DonanımHaber forumunda yeni bir satıcı olsam ve henüz bir satış referansım bulunmasa da, şeffaf ve dürüst bir alışveriş süreci taahhüt ediyorum. Amacım elimdeki fazla kodları, bu harika oyuna sahip olmak isteyenlerle piyasa koşullarının altında, uygun bir fiyata buluşturmaktır. Tüm sorularınızı özel mesaj yoluyla eksiksiz ve hızlı bir şekilde yanıtlamaktan memnuniyet duyarım. Güveninizi kazanmak için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Güven problemi yaşanmaması adına Bursa ve Eskişehir içinde görüşmeli olarak da satış gerçekleştirebilirim.

İletişim ve Ödeme:

• İlgilenenler özel mesaj (PM) yoluyla iletişime geçebilirler.
    • Ödeme yöntemi (örneğin Havale/EFT) ve kodların teslimatı konusunda özel mesaj üzerinden mutabık kalabiliriz. Ödeme onaylandıktan sonra kodlar hızlıca tarafınıza iletilecektir.Lütfen ödemeden önce kodları istemeyin kalbinizi kırmak istemiyorum.

Not: İlanımda belirttiğim tüm bilgiler, oyunun ve NVIDIA promosyonlarının genel şartlarına dayanmaktadır. Lütfen satın almadan önce bu şartları dikkatlice okuyunuz ve aklınızdaki tüm soruları çekinmeden sorunuz.

5 Adet DOOM: The Dark Ages Steam Key (NVIDIA Promosyonu) - 5 ADET - 4000 TL KAPAN ALACAK !!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,

5 adet kod için 5 adet donanım gerekecek. Aktivasyon kısmında yardımcı oluyor musunuz. 5000 serisi kart kullanan birisinin sanmıyorum kartının kullanım hakkından vazgeçebileceğini.

• Talibim. Aktivasyonda yardıcı olursan. Kendi nvidia experience hesabımı senin PC açacağım. Steam hesabımıda uzaktan bağlantı ile eğer yardımcı olursan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.