< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü, piyasa kan gölüne döndü (2. sayfa)
-
-
Yapılmak istenen korku satışı başka bir şey değil.Hodl yapanlar için büyük fırsat biraz daha piyasa durumu izlenip diplerlerden bitcoin vs. alım yapılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasada kan gölü ancak acemilere ve panikçilere olur. sağlam adam sabırlıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ti7800
Enteresan bir şekilde SOL hala dayanıyor.Sol baya morelimi bozdu
Güncelleme
Sol devriliyor sıkı tutunun :D SAdfdsgksfoğgfds
YTD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Eylül 2021; 23:7:41 > -
Saçmalık %10 düşüş zerre kadar önemli değil. Biz %50 leri gördük de kızılcık şerbeti içtik. Bu ne ki.
Benden size tavsiye ne kadar düşüş olursa 10'a bölün. Altına dolara yatırsanız o kadar düşse ne yaparsınız onu sorun kendinize. Ona göre karar verin
Örneğin %50 mi düştü? %5 altın yatırımınız düşse ne yaparsınız? Ya da bugünki gibi %10 mu düştü? %1 dolar yatırımınız düşse ne yaparsınız? Bu şekilde bakarsaniz içiniz daha cok eahat eder.
Aynısı yükseliş için de geçerli
Yani her şeyi haber yapmanıza gerek yok dostum..
-
2dkda deli kar yapti spot giren buyuk yatırımci.
Dejavu...
-
Kriptoyu öven biri vardı bana kafa tutuyordu nerde o eleman.
-
Ana paramdan sadece anam kaldı.
Buna güldüm ben.
-
"piyasa kan gölüne döndü"
ya yuh bu nasıl başlık
-
Yıllar öncesinden belli böyle olacağı ilerde dahada düşecek.Bu işler revaçtayken yatırım yapan götürecek sonrasında enkaz kalacak.Altı boş çünkü Coin piyasası tamamen spekülasyon üzerine kurulu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hahahahahahha gören de bitcoin 20k oldu sanar olm bu nasıl haber ya, yemin ediyorum korktum lan açınca. baya kan gölüymüş be kardeşim. 1 senelik grafiğe bakan ne kadar kan gölü anlar.
-
Altı üstü düzeltme başka birşey değil. Bende sandım ki 50'den 10'a düştü. Yasal olarak soyulmak istersen borsa istanbula gel. Bir hisse sebepsiz yarı fiyatına düşebiliyor. Tabi o hisseler düşünce bir tane haber yapılmıyor.
-
iyi olmuş bağıra bağıra düştü
-
İşi bilene kan gölü olmaz. Arada bir piyasasının çöktüğünü bu yüzden her zaman yarı nakitte olmayı öğrenemediniz.
Mumdan çıkmış yangın
höh 46 bin şuan kangölü bumu, daha birkaç gün önce 36 bin di, gerçekten dibe vurmuş
Balinalar sabırsız insanların ekmeğini aldı o kadar, ben krizin geleceğini tahmin edip tether'de bekledim ve dip görünen yerlerden alım yapıp btc'mi artırdım. Bu düşüşler iyi oluyor, asıl düşmezse balon olur.
-
Ya kardeşim kabullenin şunun volatil olduğunu, alın tutun min 5 sene. Diğer türlü indi mi çıktı mı sinir stres.. Boğa koşusu 2022 sonuna kadar devam, arada bunlar olacak, olmazsa esas daha kötü olur çöküşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X