Şimdi Ara

Bitay borsası mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bitay çökmüş durumda müşteri hizmetleri otomatik mesaja bağlamış ve sistemleri hiçbir şekilde giriş yapılmıyor benim sistemde 5000 lira vardı ve benim gibi olan binlerce kişi var thodex gibi bu da patladı geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bitay ne la. ismini bile ilk defa duyuyorum. böyle abdik gubidik hiç duyurmamış yerlere paranızı yatırmayın artık.

paribu,binance falan varken niye böyle 3.parti borsalarda işlem yapıyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bitay ne la. ismini bile ilk defa duyuyorum. böyle abdik gubidik hiç duyurmamış yerlere paranızı yatırmayın artık.

paribu,binance falan varken niye böyle 3.parti borsalarda işlem yapıyorsunuz ki?

Al sat da makas imkanı sunuyor çünkü diğerleri gibi al bekle değil hocam örnek veriyorum 10 dan al 30 dan sat gibi durumlar oluyor anlık hemde makas sürekli açık komisyonu düşük olanlar özellikle para basıyor makas diğer borsalarda yok 24 saat açık makas var kuruslardan coin arttırıp para kazanıyor insanlar bu borsadan arkadaşım 2 senedir ayda 10 k dan fazla para kazanıyor ama bugüne kadarmış sanırım

• Memlekette bu kadar enayi oldukca tosuncuklar tifilciklar ac kalmaz... 

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Al sat da makas imkanı sunuyor çünkü diğerleri gibi al bekle değil hocam örnek veriyorum 10 dan al 30 dan sat gibi durumlar oluyor anlık hemde makas sürekli açık komisyonu düşük olanlar özellikle para basıyor makas diğer borsalarda yok 24 saat açık makas var kuruslardan coin arttırıp para kazanıyor insanlar bu borsadan arkadaşım 2 senedir ayda 10 k dan fazla para kazanıyor ama bugüne kadarmış sanırım

Alıntıları Göster

"bugüne kadarmış sanırım"

Bu cümle özetliyor aslında.

Umarım sadece sistem sorunudur.

• Geçmiş olsun hocam keşke iddaa da falan kaybetseydiniz o parayı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Memlekette bu kadar enayi oldukca tosuncuklar tifilciklar ac kalmaz... 

Enayilik denemez işi bilen makasdan faydalanip 2 senedir deli gibi paralar kırdı arkadaşım örneğin oynadığı para da borsadan kazandığı para idi şu an sistemde 17 bini vardı ama borsadan kazanmıştı onun dışında 2 senede 200 bine yakın da çekim yaptı hepsi kar ama işi bilmeyenler geçmiş olsun bende yeni yatirmistim arkadaşıma özenip kazanamadan yalan oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH BERBER MAĞDURLARI KULÜBÜ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben en son çiftlik bankta uyandım artık abidik gubidik şeylere girmiyorum, ismi bile çakma duruyor bitay açılımı bittigin ay demek bu aymis:))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bitay ne la. ismini bile ilk defa duyuyorum. böyle abdik gubidik hiç duyurmamış yerlere paranızı yatırmayın artık.

Ben parayi binance’a koyarken korkuyorum millet tay beygir borsalarina parasini yatirmis  

Beyler bu kadar eliniz aciksa iban atalim bize de uc bes atin biseyler. Bi ara 2x geri oderim size  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 12 Eylül 2021; 22:0:49 >
  • Birleşip bi borsa da biz açalım beyler, böyle yok o formasyon yok bu trend yok haber takip etme filan uğraşmayalım. Keklik çok bir yıl sonra fişi çeker ülke ülke gezeriz.

• evet bende kriptoda işlem yapıyorum ama bu kadar bilinmeyen sitelerden değil binance ilk etapta bir miktar para koymuştum ana paramı çekene kadar sürekli kar çektim ana param kadar kar çekince içeridekini biraz daha artırıp artık haftalık ne kazandıysam çekiyorum bekletmiyorum içeride çünkü yarın bir gün binance de patlarsa itiraz edilebilecek hiç bir yer yok o yüzden riske edilecek miktarları içeri koymamak lazım hele ki ismi bilinmeyen saçma sapan yerlere hiç girmemek lazım. binance de ayrıca güvenmiyorum.

• Bu artık bile bile lades'tir.

• bu ülkede kolay yoldan köşeyi dönmek isteyen dolu olduğu sürece daha çok öperler.

• Kimmiş bunun yosunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Enayilik denemez işi bilen makasdan faydalanip 2 senedir deli gibi paralar kırdı arkadaşım örneğin oynadığı para da borsadan kazandığı para idi şu an sistemde 17 bini vardı ama borsadan kazanmıştı onun dışında 2 senede 200 bine yakın da çekim yaptı hepsi kar ama işi bilmeyenler geçmiş olsun bende yeni yatirmistim arkadaşıma özenip kazanamadan yalan oldu

Alıntıları Göster

Bir iste bir enayilik varsa orada enayi de vardir. Zaten millet boyle boyle parasini ona buna kaptiriyor. Hep "bi arkadas", "bi tanidik" ile baslayan cumleler, ardindan su kadar bu kadar kazandi ile devam eden umut tacirligi. Sonuc %90 husran. Sistemden cekilen para da sistemde kaybedenlerin parasi. Neyse kisacasi Enayilik  

• Umarım sistem sorunudur. Değilse de geçmiş olsun. Ayrıca, Bitay ne la?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Ben paribuya bile girmem Türk borsalarına hiçbir şekilde güvenmiyorum, binance ve ftx ile yola devam

• ya bu borsaları nereden buluyorsunuz? ben adını ilk defa duydum, Ben Türk borsalarında BTC Türk'e bile güvenmiyorum, büyük cesaret sizde ki

• 4 seneden fazla oldu kriptonun içindeyim. nerden buluyorsunuz böyle borsaları gerçekten ilginç.

öncelikle şunu belirteyim. binance dahil her borsa 3. parti cüzdandır. borsa giderse garanti falan kalmaz. ne kadar sigorta falan cold wallet deseler de sonuçta gitti mi bulamazsınız. davalar vs olur ama seneler sürer ve sonucunda muhakkak mağdur olursunuz. Bu yüzden borsa demek risk demek

ancak hiç bilinmeyen borsalar aşırı riskli kategorisindedir. Özellikle TR borsalarına dikkat edin. Ben 2 tane tr borsası kullanıyorum. o da tl ye çevirip anında bankaya çekmek için veya tam etrsi işlem için. kriptoları muhakkak en az 4-5 büyük borsada pay ediyorum. riski azaltmak adına. yumurtalar aynı sepette kalmasın.

Btctürk ve paribu şimdilik iyi gibi ama dediğim gibi anlık işlemlerde. bitay falan yeni borsalarla riske girmeyinç veya " ama orda çok kazanıyorum" derseniz kaybetmeyi göze aldığınız parayı riske atın

• Bitay nedir ya  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.