Şimdi Ara

BİT HDMIGEFORCE GT230 1.5 GB 192 E.KARTI SIFIR 110 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Graphic adapter memory 1536 MB
    Graphics adapter memory type DDR2-SDRAM
    Memory bus 192 bit
    Processor
    Graphic processor NVIDIA GeForce GT230
    Connectivity
    Interface type PCI Express x16
    VGA (D-Sub) ports quantity 1
    DVI-I ports quantity 1
    HDMI ports quantity 1
    Video
    DirectX version 10.0
    OpenGL version 2.1
    System requirements
    Mac compatibility N
    Display
    Maximum resolution 2560 x 1600 pixels
    Maximum analog resolution 2048 x 1536 pixels
    Maximum digital resolution 2560 x 1600 pixels
    Technical details
    Cooling type active 110 TL SIFIR ADETLİDİR

EKRAN KARTI SIFIR OLUP SPOT ÜRÜNDÜR. KUTUSUZDUR. TARAFIMDAN 4 AY GARANTİSİ VARDIR. BÜTÜN TEST VE KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.

PAYLAŞIMSIZ OLARAK 1.5 GB VE 192 BİT OLAN ÜRÜN HER TÜRLÜ OYUNU ÇALIŞTIRABİLMEKTEDİR.

SONEKS BİLGİSAYAR

MSN soneksbilgisayar@hotmail.com

TEL: 0312-230 22 22
    MAĞZA ADRESİ YEŞİLIRMAK CAD 17/A DEMİRTEPE ANKARA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneksbilgisayar1 -- 26 Mayıs 2010; 17:35:19 >

• Ürünün fiyatını yazmayı unutmuşsunuz sanırım.haha bende konu içeriğinde aramışım kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 20 Mayıs 2010; 15:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Ürünün fiyatını yazmayı unutmuşsunuz sanırım.

Başlıkta yazıyor dostum
  • İyi satışlar , bu kartın bir incelemesi var mı ? en azından Gpu-z görüntüsü vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

İyi satışlar , bu kartın bir incelemesi var mı ? en azından Gpu-z görüntüsü vs..

Evet arkadaşa katılıyorum incelemesi yoksa bile GPU-Z görüntüsü olursa çok iyi olur
  • Bu kartın GPU-Z görüntüsünü bende merak ediyorum. Zira internette hakkında pek bir bilgi yok. Shader sayısı/hızı bellek bant genişliği gibi bazı teknik özelliklerini merak etmekteyim. Çünkü 8800GS isimli kartın yeniden isimlendirilmişi ise belki düşünülebilir.

Fakat GPU-Z görüntüsü şart.(Ne kadar görmek istesek de kart sıfır olduğundan bu olmayabilir de)
  • dostum kart PCIEX mi biraz bilgilendirirsen daha kolay satış yapabilirsin. 9600 gso performansında diye biliyorum ama emin degilim . teknik detayları bekliyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bir açıklama yapmıyorki arkadaş
  • Sahibinden de felan da var ilan . Sanırım ekran kartı piyasadan toplanan bi seri . Çünkü hiç bir bilgi bulamadım . Abisi olan gt240 hakkında herşey var.
  • Kart, hazır sistemlerle gelen, gözboyama kartlarından. 1.5 gb ddr2 bellekli. Yinede 19" monitörde oyununa göre medium-hıgh, medium-low ayarlarda her oyunu oynatır.
  • arkadaşlar ben 1 ay kullandım performansı hakkında gpu yada başka bir araştırma yapmadım ama.şu kadar söyleyebilirim ki ben
    ga ep 45 anakart
    intel Q9400,
    4 gb ram 460 watt psuyla monitörüm full hd ve ben dvi bağlantısı yaptım
    gördüğünüz gibi sistemim iyi bir oyun sistemi ekran kartıda gt230 du
    gel gör ki sisteme uymadı ekran kartı çünkü oyunları 1920 1080 de yada 1050 bile oynatmıyordu daha doğrusu
    cod mw2 de ayarları 1050 ye bile getirsem atmosfer çatışma ortamına girince resetleniyordu pc bende onu satıp hd3850 aldım
    ama ekran kartı ısınıp gene resetleniyordu aynı ayarlarda.bu sefer kartımı demircubu yla takasladım gts250yle şimdi kafam rahat.
    arkadaşlar yukarda spontane olarak kartın performansı hakkında bilgi vermeye çalıştım.belki işinize yaradı belki yaramadı.özetleyecek olursak
    cod mw2 gibi yeni nesil oyunlarıda üst düzey çözünürlükte arkadaşın sattığı karttan verim alamazsınız.bunu kartı kötülemek için söylemiyorum.medal of honor allied assault adlı oyunu oynarken bu kartla bir sorun yaşamadım.nihayetinde kart 5870 5970 gtx275 değil yani.ama 2.eli 80 lira olan bu karta 110 istenmesi çok iyi .herkese iyi forumlar

• Dostum benim sistemimde

işlemci intel core2 quad 9550 2.83ghz
    ram 4gb 800mhz kingston ram 2x2gb
    psu 450watt
    ekran kartı Nvıdıa GT 230 1536mb yerleşik bellek 192bit toplam kullanılabilir 4096mb :)
    HDD 320gb x2 640 gb Hitachi ve western Dıgıtal
    DVD Blue ray
    Anakart Asus P5KPL-SE
    Atx kasa Yanda 25cm fan

Bu sistem ile CRYSİS i (Warheard) hız aşırtma olmadan full çözünürlük ve full detayda (Exhausted) anti aliesing 8x --36 FPS-- civarında

3D mark Vantage Puanı 14536

Herkese çok tavsiye ederim çok manyak bi kart sistem de güzel kaldırmadığı oyun yok, İnternetteki yapılan yorumlardan çok iyi bi kart Bence Tam bir Fiyat-Performans kartı...

:)))

• Bir üst modeli olan GT240 GDDR5 ekran kartını 3D mark vantage puanı 6000 civarındadır.
    Bu kart 9600 GSO civarındadır.
  • işlemci intel core2 quad 9550 2.83ghz
    ram 4gb 800mhz kingston ram 2x2gb
    psu 500watt
    ekran kartı Nvıdıa GT 230 1536mb yerleşik bellek 192bit toplam kullanılabilir 4096mb :)
    HDD 640 gb Hitachi
    Anakart Asus P5KPL-SE
    Atx kasa Yanda 25cm fan

dostum benim sistemimdede 3dmark puanı 12476 veriyor.
    bende inanmadım ama hakikaten tam bir duble fiyat/performans kartı herkese tavsiye ederim.

BİT HDMIGEFORCE GT230 1.5 GB 192  E.KARTI SIFIR 110 TL

• arkadaşlar işte buda GPU_Z görüntüsü bilmem faydası oldumu acaba ?

BİT HDMIGEFORCE GT230 1.5 GB 192  E.KARTI SIFIR 110 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.