Şimdi Ara

BIST, hikayesi ve beklentisi olan hisse senetleri, bilgi paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyoruz ki hisse senedi borsasında beklentisi olan kağıtlar yükseliyor. Hisse senetleri içinde hikayesi olan kağıtlar ister istemez insanlara cazip geliyor ve kulaktan kulağa dolaşan söylenti beklenti gerçekleşene kadar kağıdı sürekli yukarılara taşıyor. Söz gelişi, sermaye artırımına gidileceği beklentisi, buna en güzel örnek.


    İşte duyduğumuz bu söylentileri, kağıtların hikayelerini ya da beklentilerini buradan birbirimizle paylaşabilir ve ilgili kağıdın genel durumunu da bu başlıkta yorumlayabiliriz.




  • Genilaç var ben çok beğeniyorum.

  • sermaye artırımı bir bir şirket için olumlu veya olumsuz bir durum yaratmazki. ha nedir hisse fiyatı çok yüksektir bedelsiz sermaye artırımı sonrası küçük yatırımcı elindeki ufak paralarla o hisseden alabilir ve hisse fiyatı yükselir.

    mesela egeen şuan 2180tl. şimdi ben aylardır bu hisseye ekleme yapmıyorum. ama fiyatı 21tl falan olsaydı her ay 200tl lik alım yapardım.


    hikayesi olan demek bence yeni fabrika,yeni yatırımlar falan yapan şirkettir.


    mesela hektaş,sasa,kontrolmatik,froto,şişecam gibi

  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt

    ECZACIBAŞI İLAÇ piyasa değeri 8 milyar tl

    Gen ilaç :6 milyar dolar


    şimdi yılların ve sektörün lider ilaç şirketi 8 milyar dolar olup, gen ilaç ın 6 milyar olması normal değil.

    ya gen ilaç çok fazla pahalanmış şişmiş,ya da eczacıbaşı ilaç çok düşük kalmış çok ucuz.

  • GEDZA ( 21.84 tl) bana cazip görünüyor ama yanılıyor muyum acaba? (Bugün 12/07/2022, bayramın dördüncü günü.)


    PSDTC (23.40 tl) ve TMPOL (17.72 tl) hakkında da yorumu olan varsa, duymak isterim. DAGI (26.80 tl) ve ALKA (38.36 tl) da yakın zamanda biraz yükselmiş görünüyor (şu gün için) ama bu yazdıklarım hakkında yorum yapılabilirse, memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 12 Temmuz 2022; 0:50:35 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Şuan fiyatı baya şişik ama genilaç diğer ilaçlardan farklı olarak daha nadir hastalıkların tedavisine odaklanıyor.

  • StoryBoxyoutube
    #StoryBox #0danZirveye #Genİlaç Temelleri yaklaşık 23 yıl önce atılan Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri A.Ş., bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç şirketleri arasında yer alıyor. Sektördeki deneyimi ve girişimci ruhunu birleştiren Yönetim Kurulu başkanı Abidin Gülmüş, “Bugün birçok ülkeye ilaç üretir hale geldik. Hedefimiz Amerika ve Avrupa’ya da ihracat yapmak. Bu konuda çalışmalarımız son aşamaya geldi. Global ilaç markası olmak için adımlarımızı sağlam atıyoruz” dedi. Ender görülen hastalıkların tedavisinde ve bu hastalıklara bağlı olarak gelişen fonksiyon bozukluklarının giderilmesinde kullanılan ilaçlarıyla Türk ilaç sektöründe öne çıkan Gen İlaç’ın hedefi global oyuncular arasında yerini almak. 📨Siz de hikayenizi yazın iletisim@storyboxweb.com 🎧KULLANILAN MÜZİKLER🎧 🎧Eternally Hopeful - James William Timothy 🎧Wolf Eyes - Nicolas de Ferran 🎧Connectivity - Ty Unwin 🎧Staring Into Infinity - Carl Harms 🎧Journey Together - Adam Easton 🎧Unknown Territory - Ty Unwin 🎧Under The Microscope - Daniel Burrows 🎧Mystic Siren - Al Lethbridge 🎧Gentle Currents - Al Lethbridge 🎧The Return Visit - Al Lethbridge StoryBox'ı diğer mecralardan takip etmek için; YouTube: https://bit.ly/2V8w0Ww Instagram: http://instagram.com/storyboxweb Twitter: https://twitter.com/StoryyBoxx?s=20 ---------------------------------------------------------------------- StoryBox, Türkiye’yi anlatan insan hikayeleri üreten yeni bir medya mecrasıdır. Çalışmalarına Aralık 2019’da başlayan StoryBox ve ekibi yeni dünyada yeni medyanın tüm unsurlarını kullanarak bundan sonra her Perşembe karşınızda olacak. Girişimcilikten spora, güncel konulardan yeni dünyaya kadar birçok alanda yaratıcı kurgu ve müzik kullanılarak belgeseller ve video içerikler üretilir…
    https://www.youtube.com/watch?v=TO__6wlVQCA&feature=youtu.be

    Şuan elimde genil hissesi yok 15 den alıp 20 den satmıştım.17-18 inerse tekrar alıcam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 12 Temmuz 2022; 11:59:55 >
  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt

    yani kar marjı çok yüksek. 50tl ye ürettiği ilacı 1000tl ye satabiliyor.

    bu tür ilaç şirketlerinin ar-ge harcaması da çok önemli. ar-ge ye önem vermeli ki yeni ilaçlar üretsin patent hakkına sahip olsun.

  • smrtg

    kmpur

    aydem

    ytd




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan58 -- 12 Temmuz 2022; 19:57:8 >
  • zorlu enerjiden paramı 2.5 a katladım 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.