Şimdi Ara

bisiklet ve kalori hesabi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sehir bisikletim var.telefonumda da runstatic bike programi mevcut.genel itibariyle cok fazla rampa olmayan yollarda yaklasik 30-35 km yol yaptigimda programin kalori metresi ortalama 500 civari gosteriyor.bu tahmine pek gguvenemedim.bu arada turu yune yaklasik 2 saat dolaylarinda bitiriyirum.sizce bu bilgiler isiginda kalori hesabi dogrumu prigramin merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşılatırma yapmanız için; Endomondo Sports Tracker 2 saatte 30km yola 919kcal gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 7 Temmuz 2014; 4:56:09 >
  • kalori yakımı kesin göstermez yaklaşık olarak gösterir. ben de runtastic moutain bike pro var. yokuş aşşağı pedal çevirmeden de kalori yükseltiyor. ama yokuş yukarı oluncada ona göre fazla yazıyor.
  • Bu programlar cok saglikli veriler vermiyor o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana lazım olan zaten kalori hesaplaması değil.
    benim işimi gören hesaplamaları
    -anlık km/s hızı.. (gidona telefon tutucu ile km/s hızımı görebiliyorum )
    -yaptığım toplam mesafe
    -çıktığım yokuş
    -izlediğim rota.

benim bunlar işimi görüyor. kaloride yaklaşık olarak hesaplıyor. yani normalde 1500 yakıyorsan telefonda 1800 falan gösterir. aşağı yukarı
  • recep41 R kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir kalori ölçümünün sağlıklı olabilmesi için sarfedilen eforu hesaplayabilecek bir tertibata sahip olmanız gerekir . Bu programların yaptığı ölçümler bana göre hiç bir anlam teşkil etmiyor sizin çok yorulabileceğiniz bir güzergah'da başka bir kullanıcı sizinle aynı durumda olmayabilir bu durumda vereceği kalori bilgisi kesinlikle yanlış olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.