Şimdi Ara

Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
6
Favori
17.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam benim bisikletin lastik boyu 26x1.95 üzerine dişli stok lastikleri var
    ben performans açısından dişsiz lastik almayı planlıyorum uygun fiyatlı dişsiz lastik önerebilir misiniz
  • Bir süredir MTB bisikletler araştırıyorum. Fakat internette araştırdıkça kafam karışıyor sanırım. Birinin amortisörü iyi iken aktarıcısı veya freni okuduklarıma göre kötü kalıyor. Ama freni veya aktarıcısı iyi ikende amortisörü kilitli olmuyor vs. Kimisi zoom amortisör iyidir diyor kimisi kötü diyor.Kimi tourney aktarıcı diyor kimisi altus,acer, vs. öneriyor. En son kendim konu açıp bütün soruları buradaki tecrübeli insanlara sormak istedim. Bütçem 600 lira ile sınırlı hatta daha düşük miktarlarda olursa benim için daha iyi olur. Başlangıç için çokta masraf etmek istemiyorum. Arazi ağırlıklı bir rota izleyeceğimi düşünüyorum.

Ayrıca Düşündüğüm bir model olarak Geotech Fun 26 jant bisiklet bana mantıklı geldi ama sizinde yorumlarınızı almak isterim fiyatı 526 tldir. Fakat şunu merak ediyorum; V fren sistemli bir bisiklete kolay bir şekilde Hidrolik Disk fren takabilir miyiz?

Bana bu konuda yardımcı olursanız ve öneriler sunarsanız sevinirim.

• http://www.sahibinden.c...eraber-199886042/detay/

http://www.sahibinden.c...rs-610-200112946/detay/

bu ikisi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? 

carraro yu önerirmisiniz? Fiyatı uygun olduğu için o daha makul,ama diğerinde de aksesuarlar ilgimi çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bisikletim MTB türü ama selesi çok ince ağrı yapıyor. Sele almak istiyorum ama arkası geniş önü ince seleler spor bisiklete uymuyor gibi pek, başka önerisi olan varmı?
  • 500 liraya kadar şehir yol Bisikleti tavsiyesi istiyorum

• Hocam ben 2670 mosso ful acera sistemli bisiklet kullanıyorum xcm maşa var yukseltmek istiyom hangi maşayı onerirsin..27 vites bisikletim aktarıcılarıda değiştirmek istiyom slx bulunur mu ne onerirsin

• ARKADAŞLAR 26X1,75- 47-559 LASTİĞİ DAHA İNCE BİR LASTİK İLE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. ANCAK JANTIMI DEĞİŞTİRMEDEN BUNU YAPMAK İSTİYORUM. NASIL BİR SEÇİM YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI?
  • Yeni bir bisiklet ihtiyacım var, araştırmalardayım.
    Ne amaçla kullandığıma gelirsek; şehir içinde kısa mesafelerde ulaşım amaçlı kullanıyorum, dağ tepe sürmüyorum. Uzun süre idare edecek birşey arıyorum. Hani F/P diye tabir ettiğimiz bir sınıf vardır ya işte o.

Nelere dikkat etmeliyim ? Yani hafif olması açısından alüminyum istiyorum, ve çift amortisör olayını istemiyorum. Öndeki amortisör yeter diye düşünüyorum. Hafif ve kullanımı rahat olur diye düşünüyorum bu şekilde. Boy olarak kararsızım, pek bir bilgim yok bir tablodam baktım 21'' falan diyor ama sanki ufak geldi. Boyum 1.83-1.84 civarında. Önerebilceğiniz ne olabilir ? Fiyat olarak çok piyasayı bilmediğimden birşey diyemiyorum ama yüksek bir meblağ ödemeyi düşünmüyorum. Dediğim gibi sadece kısa mesafelerde kullanıyorum, çok hayati önemi yok. Sadece hakkını veren uygun birşey alıcam.

• mahalle aralarında gezmek ve bazende pazardan ufak tefek eşya koyabileceğim bir selesi olan bisiklet arıyorum, nereden ve nasıl alabilirim.
  • ben 400 tl civarına 0 yada 2. el bisiklet arıyorum
    veya bisiklet toplıycam şuan elimde ocean dolphin bi bisiklet var vites takımını ful shimano tourney ile değiştirdim kötü parçalarına 400 tl civarına parça önerisi ????
  • FORCE 520 HD BİSİKLETİM VAR BUNDA 26x1.95 LASTİK ARAZİ lastiği var bunu schalbe marathon plus 2.0 taksam olurmu sizce yol lastiği
  • Hocam merhaba, bütçem az olduğu için 2. el bisikletlere bakıyorum. 2. el 300-400 TL arasında Bianchi Speed 1000-2000-3000, Salcano NG 650, Salcano Astro, Sedona 261, ve Sedona 701'ler var. Bunlardan hangilerine yönelmeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prlk -- 25 Mart 2015; 17:03:33 >
  • arkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrardan foruma girdim soruları olan varsa alabilirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_111832296/tm.htm Bu konuya bakabilir misiniz ?
  • Merhaba hocam aklımda 1 yıldır profesyonel bisiklete başlama fikri vardı sonunda gerçekleştiriyorum.
    Sizden ilk istediğim bana max 800 liralık bisiklet önerir misiniz?kullanış amacım uzun yol ve arazi&dağda kullanmak ama genelde uzun yolda kullanılacak.
    Ne önerirsiniz ne alırsam giriş seviyesi için uygun olur.
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

herkes bilgili birilerini arıyor herkes işte hangi bisikleti alayım derdinde 6 aydır yaklaşık bisikletliyim bisiklet üstünde rahat 3-4 bin km gitmişliğim vardır parçalardan iyi anlarım yardıma ihtiyacı olanlar yada sadece bisiklet hakkında muhabbet etmek isteyenler bana yazabilirler

Kardes benim yasim 22 kilo 95 gunluk 8 km yol gidicem bisiklet ariyorum malum canim turkiyemin yollari cakil cukul bi mtb yani dag bisikleti ariyorum butcem max 900 cok zorlarsam 1000 cikar ama max 1000 geri kalanini kendim tamamlarim gozluk filan lakin tek istegim firenler v olmiyicak disk fren istiyorum onlar daha saglam v den daha once bikac disk frenli bisiklete bindim frenler daha bi guven verio onun icin disk fren kesinlikle sart yolda yokus var bi 5 dk lik bi yokus yol halkali arenapark yardimin icin simdiden tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Merhaba hocam aklımda 1 yıldır profesyonel bisiklete başlama fikri vardı sonunda gerçekleştiriyorum.
    Sizden ilk istediğim bana max 800 liralık bisiklet önerir misiniz?kullanış amacım uzun yol ve arazi&dağda kullanmak ama genelde uzun yolda kullanılacak.
    Ne önerirsiniz ne alırsam giriş seviyesi için uygun olur.
    Şimdiden teşekkürler.

merhabalar :) şimdi profesyonel bisiklete başlamak istemeniz çok güzel ancak gerek kur gerek ülkemizin ekonomik durumu malesef 800 tl ye çok profesyonel bir bisikletten ziyade daha çok giriş seviyesi bişiler bakabiliriz onun dışında çok tezat şeyler istemişsiniz yani hem uzun yol hem arazi pek birlikte olmuyor hibrit bisikletler var ancak ben çok tavsiye etmiyorum .. çünkü ne adam gibi araziye girebiliyolar nede böle adam gibi yol yapılıyor yani hangisini daha ağırlıklı kullanacaksanız bana onu söleyin size ona göre bişiler tavsiye edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

herkes bilgili birilerini arıyor herkes işte hangi bisikleti alayım derdinde 6 aydır yaklaşık bisikletliyim bisiklet üstünde rahat 3-4 bin km gitmişliğim vardır parçalardan iyi anlarım yardıma ihtiyacı olanlar yada sadece bisiklet hakkında muhabbet etmek isteyenler bana yazabilirler

Kardes benim yasim 22 kilo 95 gunluk 8 km yol gidicem bisiklet ariyorum malum canim turkiyemin yollari cakil cukul bi mtb yani dag bisikleti ariyorum butcem max 900 cok zorlarsam 1000 cikar ama max 1000 geri kalanini kendim tamamlarim gozluk filan lakin tek istegim firenler v olmiyicak disk fren istiyorum onlar daha saglam v den daha once bikac disk frenli bisiklete bindim frenler daha bi guven verio onun icin disk fren kesinlikle sart yolda yokus var bi 5 dk lik bi yokus yol halkali arenapark yardimin icin simdiden tesekkur ederim

size tur gider gibime geliyor yani mtb istemenizin sebebi araziye girmekten ziyade yolların bozuk olması galiba :D kışında aktif olarak kullanacaksanız mtb alın çünkü ıslak,buzlu zeminde mtb dişli lastiği bile kayabiliyor düz lastiğinin halini siz düşünün
    edit: hem kilonuz biraz fazla olduğu için bide yollar bozuk diyosun özellikle jantların biraz sağlam olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 14 Kasım 2015; 13:07:37 >

• Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam mesajınımdan da anlaşıldığı üzere acemiyim bu konuda.
    Amacım uzun turlara katılmak genelde bu yönde kullanacağım.ucreti de 900 liraya çıkartalım.bu fiyaya f/p bisiklet olursa sevinirim.

Birde boyum 1.75 kilom 60 belki bisiklet ölçülerinde gerekli olur.

• Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Kisinda tur amacli kullacagim onun icin mtb istiyorum bi kac marka model var ama herkez saglam paslanmaz garantili şasi al diyor bazi markalar omur boyu garanti veriyomus sadece sasiye onlar nasil oluyo ve dedigim gibi canim turkiyrmin yollari berbat mtb istememin nedeni hem daha cok yorucu kilo verme amacli daha iyi hrm gorunusu daha bi şık nasil diyim bi kac kez yolda gordum saglam kron bi bisiklet abi bu ne ya dedim motorsikletten farki yok gibi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.