Şimdi Ara

Bisiketlet Seçimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlerden gram anlamıyorum sadece kullanmayı biliyorum ve uzun zamandır bir bisiklette almak istiyordum ama hiç araştırıp da almak için uygun zaman olmamıştı. n11 sitesinin verdiği 100 liralık çek var iken bir bisiklet alayım dedim araştırdıkça ilk başta ayırdığım bütçe ile son karar verdiğim 2 modele kadar bütçe büyüdü açıkçası şuanda ilk defa böyle bir bisiklet alacağım için 500-550 üstüne çıkmak istemiyorum . Boy 1.85 kg 110
    birisine

http://www.n11.com/kron-xc-250-d-29-bisiklet-P11437149

http://www.n11.com/sedona-701-m-26-P11435898

Hangisini tavsiye edersiniz V fren,hidrolik fren bunların avantaj ve dejavantajları konusunda bir fikrim yok. 29 jant bir model ekleme sebebim boyumun uzun olmasından ötürü 26 jant bir bisikletin küçük gelmesi ve kullanım esnasında fazla bir yorgunluğa sebep verebileceğini düşünmem ama genel tavsiye sedona 701 olduğu için onuda seçeneklerden çıkaramadım bu konuda uzman arkadaşlardan bilgi ve yardım talep ediyorum bu 2 model yerine başka bir model yine n11 sitesinden tavsiyede bulunursanız sevinirim

• http://www.n11.com/salcano-ng-650-d-29-P11434540

Bu modeli de düşünebilirsiniz. Ben aldım, yarın elime ulaşacak bakalım..

Fakat Kron u görmemiştim alırken, görsem kron u alırdım büyük ihtimalle.

yoksahttp://www.n11.com/salcano-excel-26-P11433143 bunu alıp kurtulayım bu araştırma işinden diye çok düşündüm
  • Salcano fiyatları ile Kron fiyatlarının yakın olması gayet normal. Zaten benzer parçalar kullanıyorlar. Yalnız linklediğiniz bisikletlerin birisi 29er diğeri 26". 26 jant almak istiyorsanız astro 210 v iyi bir alternatif olabilir. Şahsen şu an hem astro 210 v hem de xc 250 kullanma şansı buluyorum ve astro daha keyifli ve rahat geliyor. Fiyatları da yakın bildiğim kadarıyla. Salcano markasına karşı ben de ön yargılıydım ama şu an bir çok markayı test ettikten sonra bu ön yargılarımdan kurtuldum. Tabi Excel ile Xc 250 karşılaştırırsanız kesinlikle Xc 250 daha iyidir.
  • Hocam dediğim gibi bildiğimden veya anladığımdan o seçimleri oraya eklemedim kendimce boy orantısı yaparak 26 jantın ufak geleceğini düşündüğüm için 29 jant seçeneğini değerlendirdim.Excel'de bu araştırma işine girmeme vesile oldu sepete ekleyip alışverişi bile tamamlıyordum ama şeytan işte dürttü diğer modellere baktıkça araştırdıkça aslında bir hata içerisinde olduğumu farkedip marka model bakmaya öğrenmeye başladım. Sonuç olarak da bu işte bir sınır olmadığını bu sınırı kendim belirleyip bir seçim yapmam gerekiyordu ve bu 2 model'e kadar seçimleri daraltabildim
  • boyum 1.85 110 kg civarındayım o yüzden 29" daha uygun olur diye düşünüyorum
    5 yıl önce açıldı
    Powerline Seçim Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı boydayız. Benim kilom bisiklet sayesinde yüzdokuzdan yüze düştü. Hedefim 90. Ben 20" kadro kullanıyorum. Bana yeterli geliyor. 29er aldığınızda kilonun etkisi ile akord ayarlarınız daha sık bozulabilir diye düşünüyorum. Bence almadan önce bir deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.