Bildirim
Btwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Turuncu, L beden sanirim Ben alali 7 ay civari oldu, henuz hicbir sıkıntı yasamadim. En kisa zamanda kontrole goturecegim bakalim servis ne diyecek .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekliyorum hocam -
Sitede çok fazla 340 modeli var ve tanıtımlarında ufak tefek farklılıklar mevcut. Hepsi farklı revizyonlar mı? -
hocam maşalarını farklı.Maşaların üst kısmında bulunan ayar yapma yerleri de farklı.Neden böyle bir farklılık var anlamış değilim.
21.09.2017 editi:Maşa farklılıkları ortadan kaldırıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 21 Eylül 2017; 20:14:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TİM TİM
hocam maşalarını farklı.Maşaların üst kısmında bulunan ayar yapma yerleri de farklı.Neden böyle bir farklılık var anlamış değilim.
Tavsiye edilen renk var mı peki? Evet enteresan bi soru, maşadan ötürü renk tavsiyesi soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
Tavsiye edilen renk var mı peki? Evet enteresan bi soru, maşadan ötürü renk tavsiyesi soruyorum.
Hocam sarı ve turuncu renklere bakabilirsiniz hepsinin maşası 80 mm ama ayarlaması felan daha rahat
-
İlla ben buradayım diye bağıran renkler olacak.
Ayarlamasından kastın yapısı mı farklı tam idrak edemedim. Fotoğrafları bi inceleyeyim bari.
Edit: Sarıda sayısal olarak kiloyu girebiliyorsun ama diğerlerinde manuel çevirerek sertliği ayarlıyorsun. Ben öyle anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Mayıs 2016; 0:12:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
İlla ben buradayım diye bağıran renkler olacak.
Ayarlamasından kastın yapısı mı farklı tam idrak edemedim. Fotoğrafları bi inceleyeyim bari.
Edit: Sarıda sayısal olarak kiloyu girebiliyorsun ama diğerlerinde manuel çevirerek sertliği ayarlıyorsun. Ben öyle anladım.
Aynen öyle üzerinde rakamlar bulunmakta -
almayı düşünüyorum ama şu sıra o kadar para veremeyeceğim. 2. El yemiz Ankara'da satılık var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Salcano veya Kron ile bunun arasında kaldım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BayCicik
Almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Salcano veya Kron ile bunun arasında kaldım.
salcano ve kronun hangi modelleri ? -
Salcano NG 650 veya 750, Kron X 150 idi galiba. Kron'un hangi modeli oldupunu tam hatırlayamıyorum. Ama diğerlerine denk olan modeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BayCicik
Salcano NG 650 veya 750, Kron X 150 idi galiba. Kron'un hangi modeli oldupunu tam hatırlayamıyorum. Ama diğerlerine denk olan modeli.
Hocam ben bunlar arasından btwini tavsiye ederim ömür boyu kadro garantisi var.Decathlon güvencesi altında gibi gibi . -
Hocam kusura bakmayın geç cevap verdiğim için yoğundum biraz.
Ben Btwin almak üzere kararımı verdim. Çünkü her konuda olduğu gibi aradıkça fazla bilgi oluyor, fazla bilgi oldukça da kafa karışıklığı oluyor. Alayım kullanayım, baktım olmuyor yapamıyorum, bırakırım veya baktım çok keyif alıyorum ama bisiklet yetmiyor, daha yüksek bir modele geçerim. Decathlon ile görüşeceğim, şuan stoklarında yok çünkü. Geldiği an gidip alıyorum. Hayırlı olur umarım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sıkıntı değil siz hangi decathlona baktınız ben brandium avmde bolca mevcuttu
-
Salcano NG750 mi yoka bu bisiklet mi daha iyi yardımcı olabilir misiniz?
Hocam dediğiniz modelin disk fren birde v fren modelleri var siz hangisini diyorsunuz ? -
quote:
Hocam dediğiniz modelin disk fren birde v fren modelleri var siz hangisini diyorsunuz ?
V fren
quote:
Orijinalden alıntı: Redline3
quote:
Hocam dediğiniz modelin disk fren birde v fren modelleri var siz hangisini diyorsunuz ?
V fren
Hocam maşa hariç diğer özellikleri eş sayılır.Salcano da zoom maşa var btwinini kendi markası,btwin de 80 mm maşa var 8cm hareket ediyor salcanonunki 2 cm dandik bir maşa.Bence btwin alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 6 Haziran 2016; 11:04:44 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X