Bildirim
bişi sorabilimüyüm aaakidişler ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlık olmamış bence...
bir de önce dvd-rom takılı değilken makine açılır mı onu sormak lazım..._____________________________ -
Ya hocam benim bisürü vukaatım var 3-4 oyunu çıkmadan oynama(GTA Dahil) kopya oyun oynama gibin. O yüzden banlansam önce ben banlanırdım siz girin rahat rahat oynayın
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: 6TANE6
başlık olmamış bence...
bir de önce dvd-rom takılı değilken makine açılır mı onu sormak lazım...
çalışıyo merak etme benim dvd rom dısarıda denedim
başlığı nasıl yazayım değiştireyim ?_____________________________ -
her fw ci birgün banı tadacaktır
Microsoft olsam, DVD-Rom'un takili degil diye, zanli listesinin basina seni koyarim... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: midiot
Microsoft olsam, DVD-Rom'un takili degil diye, zanli listesinin basina seni koyarim...
kurşunada dizersin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 7 Ağustos 2008; 10:23:30 >_____________________________
-
şu an onlarca oyunu fw li makinada oynuyorum 7 aydır bişey olmadı
ama artık olacak gibime geliyo
Valla çekingen davranmıyorum bu konularda..Tadını çıkarıyorum şimdilik
_____________________________ Blogum :www.kellepacha.com -
quote:
Orjinalden alıntı: kinay2004
Valla çekingen davranmıyorum bu konularda..Tadını çıkarıyorum şimdilik
bende :) 28'inde live üyeliği bitiyor.. 3 aylık daha alsak mı ne?
)
makinanın internet bağlantısını yaptım, live 'e bağlan dedim. bu bağlantı sorgu ekranında direkt hata mesajı vererek beni bağlantıdan atıyor.
işte bu sorguyu, live bağlantıyı denediğimde internet üzerinden mi yapıyor (makina bilgilerim ile live kayıtlarındaki bilgileri karşılaştırarak), yada benim makinamın kendisinde ban bilgisi zaten kayıtlı tutulduğundan direkt bağlantıyı kendisi mi kapatıyor?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.MaD
benimki 2009 mayısta bitiyo
(tabi banlanmazsam
)
büyük risk o sermayeye ne işler kurulur be
herkes sorusunu sorarken başlıkları böyle açarsa vay halimize.. -
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbalik
peki ben de birşey sorayım... MS, live kayıtlarımızda mı banlanma bilgimizi tutuyor yoksa makinanın içine banlandığımıza dair kod mu yazıyor?
şöyle örnekli sorayım:
makinanın internet bağlantısını yaptım, live 'e bağlan dedim. bu bağlantı sorgu ekranında direkt hata mesajı vererek beni bağlantıdan atıyor.
işte bu sorguyu, live bağlantıyı denediğimde internet üzerinden mi yapıyor (makina bilgilerim ile live kayıtlarındaki bilgileri karşılaştırarak), yada benim makinamın kendisinde ban bilgisi zaten kayıtlı tutulduğundan direkt bağlantıyı kendisi mi kapatıyor?
daha önce banlanan biri olarak bildiğim kadarıyla makinayıda,gametag'ide banlıyorlar.
not:başlığı lütfen birazdaha anlaşılır yapalım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 7 Ağustos 2008; 12:11:26 >_____________________________ İranlı Bir Sair Demiş Ki "Aşka Uçarsan Kanadın Yanar"...Mevlana Cevap Vermiş "Aşka Uçamazsan Kanat Neye Yarar.." -
tabi sorabilirsin.
bkz.böyle başlığa böyle cevap
_____________________________ LG KF700 - PSP - COWON D2 - XBOX360 - PS3
-
Live konusu hakkında onlarca konu açıldı arama butonundan sorununa daha çabuk çözüm bulabilirsin..
Başlığı live ile ilgili bir sorun vs şeklinde değiştirirsen hem yöneiticeler hem de üyeler rahat edecektir..
-
yine bir gaiden klasiği 
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbalik
peki ben de birşey sorayım... MS, live kayıtlarımızda mı banlanma bilgimizi tutuyor yoksa makinanın içine banlandığımıza dair kod mu yazıyor?
şöyle örnekli sorayım:
işte bu sorguyu, live bağlantıyı denediğimde internet üzerinden mi yapıyor (makina bilgilerim ile live kayıtlarındaki bilgileri karşılaştırarak), yada benim makinamın kendisinde ban bilgisi zaten kayıtlı tutulduğundan direkt bağlantıyı kendisi mi kapatıyor?
bildigim konsolun seri numarisini banliyor._____________________________ 
PSN:claptrap87
Benzer içerikler
- karı koca oyunları
- xbox series s alınır mı
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- forza horizon 5 2 kişilik nasıl oynanır
- unreal engine 6
- game pass ne kadar
- en iyi hayatta kalma oyunları
- en iyi oyuncu kulaklığı
- battlefield 6 hikaye modu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler