Şimdi Ara

Birleşen Gönüller (2014) | Hande Soral - Serkan Şenalp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Birleşen Gönüller (2014) | Hande Soral - Serkan Şenalp

2. Dünya Savaşı’nın gölgesinde yaşanan destansı bir aşkı ve demir perdenin ayırdığı hayatları konu alan “Birleşen Gönüller” filminin çekimlerine Bulgaristan’da başlandı.

2014 yılının en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Birleşen Gönüller’in çekimleri için milyon dolarlık hasılatlara sahip Hollywood filmlerinin de çekildiği Sofya’daki Nu Boyana Film Stüdyoları tercih edildi.

Çekimler için Bulgaristan’a 10 tır dolusu malzeme ve ekipman götürüldü. İki ayrı dönemi bir arada işleyen yapım için, özel dekorlar ve kostümler oluşturuldu. 1940’lı ve 1990’lı yıllarda geçen filmin hikayesini en iyi şekilde yansıtabilmek adına Lukovit’in nehir kıyıları, Plovdiv, Jeravna, Beli Bryag Tren İstasyonu, Sofya’daki çeşitli okul ve hastanelerde yapılan çekimler tüm hızıyla sürüyor.

Ser Film imzasını taşıyan Birleşen Gönüller’in yapımcılığını Fatih Gök, yönetmenliğini ise Hasan Kıraç üstleniyor. Hikayesi Rusya, Kazakistan, Batı ve Doğu Almanya ile Türkiye’de geçen filmin başrollerinde Hande Soral ve Serkan Şenalp gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

1940’lı yıllardan günümüze uzanan bir aşk hikayesine odaklanan yapım, kalplerinde büyük bir sevdayı taşıyan, ne yılların ne de yolların bu sevdayı aşındırmasına izin vermeyen fedakar insanların hikayesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Dondurucu soğuğun, sisin ve karın etkili olduğu Bulgaristan’da zorlu hava koşullarına rağmen tüm hızıyla süren çekimlere Türkiye’de devam edileceği belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Aralık 2014; 18:45:38 >

• Rojda Demirer'i görünce geldim.Güzel birisi.Böyle uğraştıklarına göre iyi birşey çıkar heralde ortaya.
  • Uzun yıllardır sinemada Türk filmi izlememiştim. Bu filmi yarın sinemada izlemeyi planlıyorum. umarım iyidir.
  • Kusura bakmayın. Film yarın vizyona giriyor ve benim bu konuyu açtığımdan haberim bile yoktu.

• Fragman baya güzel.En azından Türk filmlerinin standardının üstünde gibi
  • filmi izledim.Türk filmlerinden daha kaliteli çekilmiş ve duygusal..yanınızda mendile ihtiyaç olabilir....
  • Muhteşem bir film olmuş,gittigim salon full doluydu,çok etkilendim,kesinlikle önerrim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poncikyasemin = Harun abi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harika.. kesinlikle tavsiye ederim
  • ilk fırsatta izleyeceğim herkes olumlu yorumlarda bulunuyor.
  • Filme önyargı ile gitmiştim ama çok beğendim.Gerçekten kaliteli bir film olmuş herkese tavsiye ederim.
  • Türk sinemasına bir başyapıt kazandırdıkları için teşekkürler.

Flm harikaydı.

22:00 seansında bile tamamen dolu olan bir film hatırlamıyorum helede 1 hafta sonra.
    Eğer şaibe olmazsa izlenme rekoru kırması gerekir.
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum..
  • ben gayet beğendim.Türk sinemasının durumuna göre güzel bir film ortaya koymuşlar.Gitmenizi tavsiye ederim..
  • Muhteşem bir Film gerçekten çok kaliteli.
  • Tek kelimeyle muhteşem

• Takip!

Baya merak ettim. En kısa zamanda gideceğim.
  • Cemaat filmi ne olacak lan diyip , sirf annem gitmek istiyor yalniz kalmasin diye eslik ettim ,babam ve oglumda 1 an bile gozlerim dolmamisti fakat filmin sonunda baya baya saklandim cunku resmen agliyordum kesinlikle onyargisiz bi sekilde yaniniza mendil stoklayarak gitmelisiniz ,

• Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 10 Şubat 2019; 14:29:16 >
  • Filmi bugün sakin kafayla izledim hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri.Filmin %90'ında gay gay keman sesi var.Baştan sona duygusal müziği basmışlar filme başka da hiç bir şey yok filmde.Seslendirmeler tam bir rezalet , o Nazi askerlerinin , Rus askerlerinin seslendirmelerini duyunca kendimi çizgi filmde zannettim.Filmin yönetmeni kim bilmiyorum ama adamın kesinlikle sinema tecrübesi sıfır.Ayrıca filmin cemaatle de bir alakası yok , yani dini bir öge yok filmde , bir tek okul yapımı var.
  • Olumlu yorumlara kanıp bende izledim. Duygusallığına birşey diyemem ama kurgu olarak çok zayıf. Kamera hariç neredeyse herşey vasat. Babam-oğlum filmiyle kıyaslayanlar olmuş, bence babam-oğlum çok daha iyi bir filmdi.

Ayrıca öğretmenin okul yapmak için ailesini bile bir kenara atması beni sinirlendirdi. Çocuğun hasta yatakta, karın yabancı bir memlekette, yol bilmez, dil bilmez. Hala okulumda okulum diyorsun. Okulun su basması tam bir komediydi. Titanik batar gibi okul suyla doldu.

Okul sahneleri filmin bütün havasını bozuyor. Sadece ayrılık hikayesi olsa çok daha iyi bir film olurdu. Sonuçta yine alttan alta fetonun okullarını aklama amaçlı bir film. Sadece bu sefer ana tema değişik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.