Şimdi Ara

Birini dövmenin cezası nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde kavgacı biri asla olmadım ama nişanlım hakkında ileri geri konuşup yan bakan biri var. Dövüp, biraz arabamda tur attırıp pişman edeceğim. Cezası nedir bunun? (Kalıcı hasar bırakmadan, bel altı vurmadan dayaktan bahsediyorum)

• Up
  • aç TCK'yi oku kardeş. Çok mu zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 10 Ekim 2015; 0:03:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım para cezası olur (öldürmeye teşebbüs işin işine girmezse)

ama siciline işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 10 Ekim 2015; 0:03:45 >
  • 3 yıl ağırlaştırılmış küfür cezası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polise ver döversen kız tarafında senden soğur sakın öyle bisey yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: The Nightmare

Normalde kavgacı biri asla olmadım ama nişanlım hakkında ileri geri konuşup yan bakan biri var. Dövüp, biraz arabamda tur attırıp pişman edeceğim. Cezası nedir bunun? (Kalıcı hasar bırakmadan, bel altı vurmadan dayaktan bahsediyorum)

Savcılığa ver. Nasıl zihniyettesiniz anlamıyorum. Sen ona yaparsan o ya da aylesi de sana aynısını yapabilr ve ayrıca durduk yere başın belaya girebilir. Hiç mi tv izlemiyorsun? Senin gibi zihniyettelilerin başına neler geldiyini?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kaç fıkrada benden +16
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakedeni döv kardeşim. Şikayet etmeye yüzü olursa bi daha döversin.
  • Nasil dovecegine bagli, ama sakin oyle arabaya bindiriyim oraya buraya gotureyim falan deme ayvayi yersin. Normal bir dayak oldugunu farzedelim, kirik cikik yok, adam sikayetci olur takibini yaparsa ceza alirsin ama tahrik indirim olur. Oda para cezasina o da sartli tahliyeye donusur buyuk ihtimal. Ama hastane masraflarini ödersin mutlaka. Adam sikayetci olur mahkemeye gelmezse yasadin en temizi bu para o da sartli tahliye, 5 yil olaya bulasmazsan sicilini de temizlerler. Ama al adam akilli konus, ama abartmadan, mahkeme hepsine bakar tahrik, dayakin cinsi kirik cikik var mi, planli mi vs. , ona gore secim senin. Herseyi yapmakta ozgursun ama sonucuna katlanmak sartiyla

• 17 eylülde trafikte başıma geldi adamın kaşı patladı bende bişey yok ilk vuran adam olmasına rağmen kasten yaralamadan şüpheliyim şu anda hagb ile para cezası ödeyip kurtulacağım sanırım fakat adalete güvenme yapacaksan da o tarihlerde başka yerde olduğunu belirtecek kanıtlar hazırla tertiple, otobüs bileti gidiş dönüş, orada çekilmiş foroğraflar vb... Tezgahını iyi kur bu işi yapacaksan tenhada sıkıştır kamera şahit olmayacak gibi olsun aracın plakalarına gazete bantla

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Normalde kavgacı biri asla olmadım ama nişanlım hakkında ileri geri konuşup yan bakan biri var. Dövüp, biraz arabamda tur attırıp pişman edeceğim. Cezası nedir bunun? (Kalıcı hasar bırakmadan, bel altı vurmadan dayaktan bahsediyorum)

Savcılığa ver. Nasıl zihniyettesiniz anlamıyorum. Sen ona yaparsan o ya da aylesi de sana aynısını yapabilr ve ayrıca durduk yere başın belaya girebilir. Hiç mi tv izlemiyorsun? Senin gibi zihniyettelilerin başına neler geldiyini?

türkçeyi az biraz öğrende gel ne biçim türksün sen utan

• Dövüp, biraz arabamda tur attırıp pişman edeceğim

• quote:

Arkadaşın dediği gibi taciz ettiğinin kanıtı varsa ver savcılığa uğraşsın arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Yeter lan forumu terket yoksa eczaneye gelirim bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birak da bunu dovecegini sandigin arkadas dusunsun. Yarin 5 yerim kirildi beni doven adami nasil sikayet ederim dersin bebeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

3 yıl ağırlaştırılmış küfür cezası var

küfür cezası nerede harbi bulamadım tck da
  • 3 yıl 6 ay 4 gün 5 dk 7 saniye 10 saliseden başlıyor kardeşim. Karar senin.

• Ben de kız kardeşimin kocasını dövmeyi düşünüyorum. Boşanma sürecindeler. İş bittikten sonra iş yeri civarında temiz döveceğim. Çenesi düşük biri. Bir keresinde bir yumrukla devirmiştim. Elimden polis aldı aslında polisi çağıran da bendim başıma bela olmasın diye. :D o olayda şikayetçi oldu ve ceza almadım. Nefsi müdafaa ve tahrik olduğu için. Ama ikinci kez için araştırma yapıyorum. Yüzünü tanınmayacak hale getirmeyi düşünüyorum. Öldürücü zarar verecek kapasitem zaten yok. Çoğumuzda yok kendinizi kandırmayın. Ama dövecek çapınız yoksa bulaşmayın. Çünkü boğuşma sırasında adamı öldürebilirsiniz. Ne yaptığınızı bilerek vurursanız cezası 5 ay ve para cezası ama tekrarı halinde ceza ağırlaşıp ertelemesiz hapis cezasına dönebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.