Şimdi Ara

BİRİNET HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birinet'in 1 Mbps limitsiz internet paketi 45.50 TL ; ben ise / babam ödüyor / 12 GB Limitli internet paketine 41.00 TL veriyorum.Yaz aylarında ise kotayı aşıyorum maalesef.Online oyunları da oynuyorum.Ancak pek dosya indirmem.İndiririm ama çokta değil yani.Sorum şudur ; S2 ve Counter oynuyorum.Oyunlarda 1 Mbps yeterli olur mu ? Dediğim gibi dosya download etmiyorum sık sık.

İyi forumlar :)

• Oyunlar için genel olarak yeterli olur da, o paket yeni müşteriye kapalı paket olmalı. Sadece 1 Mbps paketini kullandığınız önceki servis sağlayıcıdan geçenler için açık o hız. En azından hepsinde böyle olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Oyunlar için genel olarak yeterli olur da, o paket yeni müşteriye kapalı paket olmalı. Sadece 1 Mbps paketini kullandığınız önceki servis sağlayıcıdan geçenler için açık o hız. En azından hepsinde böyle olduğunu biliyorum.

Kardeşim o paket bana açıktır herhalde çünkü 2012'den beri aboneyim.Oyun için yeterli ise sorun olmaz.
  • Açık olsa brn de aynı paketi kullanıyorum, ben de ona geçerdim. O paketin özelliği yeni abone alımına kapalı olması. Almak için başka bir servis sağlayıcıdan aynı paketi kullanarak geçmelisin.
    Mesela: 1 Mbps sınırsız TTnet müşterisisin, Biri ADSL'e geçip 1 Mbps sınırsız paketini kullanabilirsin. Ama o paketi kullanıyorsan Biri ADSL'de de o paketi alamazsın.
    Bu şekilde diye biliyorum, ama müşteri hizmetleri ile görüşün derim, daha uygun teklifler de yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Açık olsa brn de aynı paketi kullanıyorum, ben de ona geçerdim. O paketin özelliği yeni abone alımına kapalı olması. Almak için başka bir servis sağlayıcıdan aynı paketi kullanarak geçmelisin.
    Mesela: 1 Mbps sınırsız TTnet müşterisisin, Biri ADSL'e geçip 1 Mbps sınırsız paketini kullanabilirsin. Ama o paketi kullanıyorsan Biri ADSL'de de o paketi alamazsın.
    Bu şekilde diye biliyorum, ama müşteri hizmetleri ile görüşün derim, daha uygun teklifler de yapabilirler.

Sağolasın sis651. Aynı şekilde 30 Haziran'a kadar ev telefonu + sınırsız internet = ilk yıl 47 ikinci yıl 73 liraydı. Biz toplam ikisine 81 TL veriyoruz.Ona geçecektik ancak sadece yeni abonelere açıkmış.Çok yanlış yapıyorlar bizlere de bunu tanımalılar.Müşteri temsilcileri ile de görüşeceğim.Hassasiyetin ve bana yardımcı olduğun için sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: mericcanozcil

Arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak ?

Birinet'in 1 Mbps limitsiz internet paketi 45.50 TL ; ben ise / babam ödüyor / 12 GB Limitli internet paketine 41.00 TL veriyorum.Yaz aylarında ise kotayı aşıyorum maalesef.Online oyunları da oynuyorum.Ancak pek dosya indirmem.İndiririm ama çokta değil yani.Sorum şudur ; S2 ve Counter oynuyorum.Oyunlarda 1 Mbps yeterli olur mu ? Dediğim gibi dosya download etmiyorum sık sık.

nerede oturuyorsun
  • AKK sonrası 3 Mbps bile yetmiyor bana 1 Mbps'e bulaşmanı hiiiiç önermem...
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Vitaminli-Internet-Kampanyasi.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizyüz

quote:

Orijinalden alıntı: mericcanozcil

Arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak ?

nerede oturuyorsun

İstanbul - Ümraniye - Esenevler Mah.

• Bence hiç bulaşmayayım.Zaten sadece yaz aylarında aşıyorum.Birinet 12 GB'a devam :)

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.